orr orr orr orr orr orr orrrgassm - laulda poker face viisiga
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Milano Inter
Collapse
X
-
1. Leonardo Interit mina enam ei vaata, kui mingit imet ei juhtu.
2. Ranocchiat ei kutsu enam keegi, eriti mina, uueks Nestaks enne kui ta on 10 ülihead mängu jutti teinud.
3. Maicon parim paremkaitsja huh?
4. Chivu ja muu kammajaa pidi juba ammu nahhui tõmbama. Enam pole mingeid vabandusi.
5. Motta on ainus mees, kes tagumistest poolikutest rünnata oskab. Miks tema peab kaitsma????
6. Sneijder, Eto'o, Julio Cesar, Lucio, Samuel ja Milito saavad loa siit tiimist minema tõmmata, kui esimene punkt ei toimu.
Oleks vaid...
sigpic
Kommentaar
-
Stankovici esimene värav oli super.
Ärge Interi fännid lootust kaotage, 90. min veel minna ning kui mängite nagu Bayerni vastu 2. poolaeg siis kurat teab. See oli esimene vaatlus. 4 väravat lüüa on kindlasti raske aga sugugi mitte võimatu, kaugel sellest. Edu teile ja eekõige õnnitlused Schalke fännidele.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tanel Vaata postitustSinu jalgpalliteadmised on vist nullilähedased.
Kommentaar
-
Algselt postitas sambo1 Vaata postitustNonii, Bundesliga 10s meeskond vs Seria A teine, seis 2-5. Bundesliga > Seria A. See peaks nüüd selge olema.
Kui Bundesliga kümnes võidab serie- a teist, siis on BL>Serie-a, aga kui seesama meeskond on enne välja lülitanud BL kolmanda, siis kuidas see loogika täpselt toimib?
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustOot talpenn, seleta nüüd lahti.
Kui Bundesliga kümnes võidab serie- a teist, siis on BL>Serie-a, aga kui seesama meeskond on enne välja lülitanud BL kolmanda, siis kuidas see loogika täpselt toimib?
Kommentaar
-
See oli Saksamaa alamfoorumi kodanikele magus tulemus, kuid ei maksa Interit praegu parastada ka.
Olite küll nagu väljasitutud õunamoos, kuid 90 minutit on veel ees ja kuigi 4-0 võitu Inter isegi Savisaare abiga Saksamaal võtta ei suuda, võite siiski veel elamuse pakkuda, mida meil, kes telekate ees istuvad, kõige rohkem hing näha ihkab.
Olgem ausad, realistid teadsid kohe, et kerge olema ei saa, kuna juba Bayern oleks pidanud "The End" Interi CL hooajale kirjutama, kuid ei tahetud.
Schalkel aga tahtmist on ja Bayerni moodi lollustega ei tegeletud.Maailmameistrid!!
Kommentaar
-
Algselt postitas vendetta Vaata postitustMõnusad gloryhunterid on Interi fännide enamus
Rahunege nüüd maha natuke, elu läheb edasi ja selle oma mängijate sõimamise asemel andke s04 respecti.
Uskumatu mida üks õnnetu hingeke ja üks oskamatu käpard suutsid eelmise hooaja Euroopa parima tiimiga teha. Ma olen ikka sügavalt pettunud, mis siin viimases kahes mängus toimus... pärast Milani mängu oleks Leonardole veel tõestamisvõimaluse ja vigade paranduse lubanud, aga no seda, mis täna toimus ei saa mitte millegagi välja vabandada ning siin ei saagi muud teha, kui lahku minna.
Loodetavasti on Leonardo aumees ning vabandab ise ja paneb ameti maha või vahetab oma rolli skaudi/direktori oma vastu...sigpic
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar