Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
no krt kyll mis toimub selle interiga, juba 3-1 taga
Kusjuures ei julgeks neid väravaid Toldo süüks kuidagi väänata, puhtad kaitse bläkid paistavad olevat.
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Toldo bläkkid need tõesti pole. Lihtsalt puhtad kaitse omad. Eriti Materazzi, keda ma enne mängu kiitsin. Meie kaitse on täiesti organiseerimata. Buffongi laseks neid palle sama palju sisse nagu Toldo või Fontana on lasknud. Mina olen igatahes CLiga järgmiseks aastaks juba hüvasti jätnud. 3-4 sellist mängu veel ja Mancini on oma sinise ja musta triibulise lipsuga meie treeneripingilt kadunud.
Jälle viik, no kurat, hirnu herneks ennast juba. 7 draws in a row
Ma olen seda juba enne öelnud: Guinessi rekorditeraamat, hoia eest!
Inter 0:0 Juventus, see on meie järgmise liigamängu kõige tõenäolisem seis.
ÜLdiselt, üritame edaspidi mängu ajal kommenteerimise jätta ikka mängu lõpuks. Noh, ainult kuime millegi imelisega seal väljakul hakkama saame või keegi sureb.
Kommentaar