320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Milano Inter

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Palju õnne Internazionale!!! Väga vinge !
    So self aware so full of shit

Kommentaar

Krt küll! Kas saab ükskõik need rikkurid mängima ka vee???
      Täielik karneval!!!
      Pers.eeeeeeeee!!!!
      Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one!!!
      I veri tifosi non seguono l'Inter, sono l'Inter!!!

Kommentaar

Kuidas on võimalik ühe tippmeeskonna selline lagunemine.. ükski treener ei saa ju ometi nii s'tt olla, et sellised tulemused tulevad.. Olen küll Interi konkurendi poolehoidja aga .. see on lihtsalt kurb.
        Edit: võib olla on küll vara lagunemisest rääkida.. aga viimased mängud.. 3 mängu - 1 punkt.

Kommentaar

Okei, see pole enam naljakas. Ebareaalne!
          olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Algselt postitas cru Vaata postitust
            Kuidas on võimalik ühe tippmeeskonna selline lagunemine.. ükski treener ei saa ju ometi nii s'tt olla, et sellised tulemused tulevad.. Olen küll Interi konkurendi poolehoidja aga .. see on lihtsalt kurb.
            See on see sama asi millest ma olen juba siin foorumis 2 hooaega rääkinud, Inter põleb maatasa, nagu Nazio, aga keegi ei kuula mind ju, nüüd kui reaalsus käes on kõik shokis - mina nägin seda juba ammu ammu tulemas!
            Ja emotsioon on kõva!
            nüüd veel ainult Juvele tiitlid tagasi anda ja pidu võib alata!
            FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
            sigpic

Kommentaar

Adjöö Gasperini.

Pole iialgi nii puusse pannud kui temasse uskumisega. Serie A kõige sitemale tiimile niimoodi kaotada on juba tema kohta järgmine tase.

Tänane algkoosseis oli juba ulmeline. Rääkimata vahetustest.
              sigpic

Kommentaar

Muidugi ei saa see olla treeneri viga ainult. Kui väljakul on jätkuvalt vanurid; Zanetti ja Cambiasso! Endast heal arvamusel rikkurid: Milito, Forlan, Sneijder, Chivu! Kaitse vennad Chivu, Ranocchia! SIIS POLEGI JU MIDAGI TAHTA!!!
                ERILISELT MASENDAV MÄNG! kURADI INTERI STAARITSEJAD VÄLJAKUL! MÄNGIGE JALKAT JA LÖÖGE VÄRAVAID! MITTE ÄRGE TÕMMELGE VÄLJAKUL JA MÄNGIGE MU..I!!!
                Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one!!!
                I veri tifosi non seguono l'Inter, sono l'Inter!!!

Kommentaar

Algselt postitas Tanel Vaata postitust
                  See mis väljaspoolt ei õnnestunud paistab seestpoolt õnnestuvat.

jokers to the right
                  clowns to the left of me

Kommentaar

Need Milano klubid on sama sitad kui Arsenal.
                    Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Lotitole andsin loa soccernetist eemal olla kuni Lazio võidulainele tõuseb....aga ma ei saa.
                      Mul pole oma paarist eurost enam kahju mida 2 korda bettisin printerile.....mul on kahju interistamerdadest
                      Ulme mis täna toimus
                      IRWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW KUUBIS
                      Zarate man of the match AGAIN
                      Daje!!!
                      1.totti koondisesse.
                      2.Money talks bullshit(totti) walks.
                      3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
                      "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                        jokers to the right
                        clowns to the left of me

Kommentaar

Saan aru Interist, 2010 kus võideti sisuliselt kõik mis võita andis on selline langus suht ettenägelik ja ennustatav, ei midagi üllatavat.
                          Kuhu nagu reaalselt veel püüelda on, mis motivatsioon peaks olema meestel sama tiitlit jälle näpuvahel hoida,nüüd on aeg lihtsalt raha teenida ja pensipõlve kindlustada, mis klubi võiks selleks parem olla kui Inter?

Mis edasi Rafa tagasi pukki või hoopis Serse Cosmi?
                          sigpic

Kommentaar

Algselt postitas Tanel Vaata postitust
                            ... Serie A kõige sitemale tiimile niimoodi kaotada ...
                            Selle tiitli võite paraku endale võtta hetkel.
                            Tundub tõesti, et Mourinho pigistas selle sidruni tühjaks ja nüüd.. oleks vist (viimane)aeg uut Interit ehitama hakata? Aga hooaeg on veel ees, näeb mis saama hakkab.

Kommentaar

Tundub, et Jasper on Milani tabeliseisuga rahul
                              Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                                Nii sitt ei saa mitte ükski meeskond olla kui Arsenal. Aga täna li Inter suht lähedal küll sellele Gasperini on geenius!
                                So self aware so full of shit

Kommentaar

Working...
                                X