Palju õnne Internazionale!!! Väga vinge !
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Milano Inter
Collapse
X
-
Kuidas on võimalik ühe tippmeeskonna selline lagunemine.. ükski treener ei saa ju ometi nii s'tt olla, et sellised tulemused tulevad.. Olen küll Interi konkurendi poolehoidja aga .. see on lihtsalt kurb.
Edit: võib olla on küll vara lagunemisest rääkida.. aga viimased mängud.. 3 mängu - 1 punkt.
Kommentaar
-
Algselt postitas cru Vaata postitustKuidas on võimalik ühe tippmeeskonna selline lagunemine.. ükski treener ei saa ju ometi nii s'tt olla, et sellised tulemused tulevad.. Olen küll Interi konkurendi poolehoidja aga .. see on lihtsalt kurb.
Ja emotsioon on kõva!
nüüd veel ainult Juvele tiitlid tagasi anda ja pidu võib alata!FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Muidugi ei saa see olla treeneri viga ainult. Kui väljakul on jätkuvalt vanurid; Zanetti ja Cambiasso! Endast heal arvamusel rikkurid: Milito, Forlan, Sneijder, Chivu! Kaitse vennad Chivu, Ranocchia! SIIS POLEGI JU MIDAGI TAHTA!!!
ERILISELT MASENDAV MÄNG! kURADI INTERI STAARITSEJAD VÄLJAKUL! MÄNGIGE JALKAT JA LÖÖGE VÄRAVAID! MITTE ÄRGE TÕMMELGE VÄLJAKUL JA MÄNGIGE MU..I!!!Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one!!!
I veri tifosi non seguono l'Inter, sono l'Inter!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas Tanel Vaata postitustSee mis väljaspoolt ei õnnestunud paistab seestpoolt õnnestuvat.
Kommentaar
-
Lotitole andsin loa soccernetist eemal olla kuni Lazio võidulainele tõuseb....aga ma ei saa.
Mul pole oma paarist eurost enam kahju mida 2 korda bettisin printerile.....mul on kahju interistamerdadest
Ulme mis täna toimus
IRWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW KUUBIS
Zarate man of the match AGAINDaje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
-
-
Saan aru Interist, 2010 kus võideti sisuliselt kõik mis võita andis on selline langus suht ettenägelik ja ennustatav, ei midagi üllatavat.
Kuhu nagu reaalselt veel püüelda on, mis motivatsioon peaks olema meestel sama tiitlit jälle näpuvahel hoida,nüüd on aeg lihtsalt raha teenida ja pensipõlve kindlustada, mis klubi võiks selleks parem olla kui Inter?
Mis edasi Rafa tagasi pukki või hoopis Serse Cosmi?sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas Tanel Vaata postitust... Serie A kõige sitemale tiimile niimoodi kaotada ...
Tundub tõesti, et Mourinho pigistas selle sidruni tühjaks ja nüüd.. oleks vist (viimane)aeg uut Interit ehitama hakata? Aga hooaeg on veel ees, näeb mis saama hakkab.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustNeed Milano klubid on sama sitad kui Arsenal.So self aware so full of shit
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar