320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Milano Inter
Collapse
X
-
Terve see voor oli üks 0:0 viigid! Tehti kingitusi igat pidi. Aga Inter ei oska seda vastu ju võta! Milan võtis Palermolt punkte. Juve-Udinese mängisid viiki jne.
Hetkel vahe liidriga 8 sanga. Oleks võinud olla 5...aga oleksid teadagi ei loe. Minu arust jah see Interi vorm pole enam üldse naljakas...Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one!!!
I veri tifosi non seguono l'Inter, sono l'Inter!!!
Kommentaar
-
Inter: 1 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 26 Chivu, 55 Nagatomo; 4 Zanetti, 8 Thiago Motta, 19 Cambiasso; 10 Sneijder; 7 Pazzini, 28 Zarate.
A disposizione: 12 Castellazzi, 16 Caldirola, 42 Jonathan, 5 Stankovic, 20 Obi, 48 Crisetig, 22 Milito.
Jubekehv, aga palju paremat ka leiutada pole. Obi Zanetti asemel vb. Aga ei, seni kuni ta mängib peab ta koosseisu mahtuma. Jama, et ma pean selle peale kurjaks minema, et Zanetti algkoosseisus on, aga kõik hea saab ükskord otsa. Meil on niigi jube keskväli, ei ole vaja sinna panna 38-aastast, kes pole üldse poolkaitsjagi.sigpic
Kommentaar
-
Zanetti ajab nüüd juba mängude numbrit taga. Keegi ei julge sellist legendi nagu pingile ka jätta...mulje minul selline.
Kas netist kuskilt näeb mängu...olen omad allikad kõik läbi tuhranud....
Mingi link?
Tänud!Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one!!!
Kommentaar
-
Ei meeldi mulle seda tiimi vaadata. Meie palganumbrid on ilmselt umbes 2-3x suuremad, aga ometi läheme me Lille'i mängima nii, et vastased saavad ligi 60% palli ning me mängima faking kontrate peale oma kolme ründava mängijaga. Väljakulaiusest kasutame ära umbes 75% ning loomulikult ei suudeta palli üleval hoida.
Tra MOratti hakka tegutsema ja Ranieri otsi munad üles ja kasuta nelja ründavat mängijat. Olukord, kus Cambiasso, Motta ja/või Zanetti peavad rünnakul olulist rolli mängima on juba paberil idiootne. Väljakul näeb see veel hullem välja. Las nad tegelevad kaitsmisega ja sügavamal mänguga sekkumisega. Kui üles liiguvad, siis juhul kui on kontrad või oleme reaalselt surve peale saanud tänu oma ründemängijatele.sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas Tanel Vaata postitustSenine esitus on selline "ei midagi katastroofilist aga mitte hea". Aga, tulgu mis tulgu, Zarate, Sneijder, Pazzini kombinatsioon oli ülitase ja väärib vaatamist.Algselt postitas Tanel Vaata postitustEi meeldi mulle seda tiimi vaadata.
Kommentaar
-
Vana hea Pazzo tõi Prantsusmaalt siis võidu. Mängupilt foorumikirjelduse järgi oli 2 poolaeg päris õudne, aga 3 punkti saime ja tabelis 2 punktiga teistest ees. Serie A on õudukas, aga vähemalt Meistrites suudame punkte koguda. Jäänud 2 kodumängu Lille ja Cska'ga ja võõrsil siis türklaste vastu. Ütleks , et edasipääsulootused tänase võiduga suurenesid. Esikoht peab ära tulema siin grupis.
Kommentaar
-
Saime küll õnnega pooleks 3 punkti aga mängisime nagu Barca vastu 2010 poolfinaal. Kogu aeg kontrad ja siis ka Milito veel sulus.
Istume kogu aeg kaitses. Meil on väljakul reaalselt 3 ründava stiiliga pallurid. Teised ei tee muud kui kaitses. Nii küll seda mängu ei mängita!
Vanad peerud ikka väljakult ära! Moratti nagu ise ei saa aru vee,et see pole enam naljakas. Me ei saa selle vana rasva ja vanuritega kuhugi. Siin nüüd kobistasime. Serie-a-s oleme oma õigel kohal!Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one!!!
Kommentaar
-
Daivimine, ajaraiskamine, tähistamine nagu oleks just ma ei tea mis ringi jõudnud.
Masendav vaadata seda satsi, aga vähemalt saab täna rahulikult magama jääda, kuna ühe võidu võrra kaheksandikfinaalides häbistada saamisele lähemal.
Aga jah, vahetada need viimasedki ründemängijad välja pani ikka pead vangutama. Kas tõesti on olukord nii sitt, et me peame võõrsil Lille'i vastu kümne mehega kaitsema 1:0 eduseisu terve poolaeg. Mitte, et esimene palju targem oli.sigpic
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar