Algselt postitas Jr
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Milano Inter
Collapse
X
-
- Palacio, ülisitt üldises mängus, aga tüübile on lihtsalt 2 väravat kingitud Celticu rämedate kaladega ehk ma ei tea, kas tohin vinguda.
- Icardi väga vaikne, nullpanus mängus.
- Kuzmanovic kaitseb kummitusi ja tirib tempo täiesti alla. Lisaks rikkus ühe 4 vs 2 kontrarünnaku ära oma löögiga... 2 idekat söötu oli.
- Campagnaro, kaitses jääb aeglaseks, rünnakuid on mingi 2-3 väga ohtlikut perse keeranud.
- Kaitseliini liikumine ja söötmine surve all olles jääb väga aeglaseks.
Aga üldiselt, kui see 10 minutine värisemine pärast Celticu esimest võimalust ja väravat välja võtta, on päris okeilt mängitud ja kontrollitud, kui sellist sõna Interi puhul kasutada saab, sest meil pole kunagi midagi kontrolli all. Mänguliselt võiks ka muidugi mõne värava lüüa, kõik 3 on rämedad kingid olnud.sigpic
Kommentaar
-
Üldiselt ta täna suht okei olnud, aga jah, Briti TV kommentaatorid panid suht hästi pihta sellele, et ta kaitses ainult meest, mitte palli. Ja kui see pall on juba eesposti kõrval, siis sa pead ikka mõlemad suutma teha. Ta oleks võinud selle palli ise ära lüüa, enne kui Campagnaro selle omale ära suunas.
A lisaks rant-listile selle ka, et Shaqiri on juba mingi 3-4 korda daivinud Interi särgis...sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas Solfice Vaata postitustTüüpiline sitt, imeti jälle lõpus sisse ära. Täiesti masendav.THEO HERNANDEZ
Kommentaar
-
Algselt postitas Ericc Vaata postitustNo Sirol peaks asja ikka ära tegema :/
Kommentaar
-
Algselt postitas Jr Vaata postitustJepp. Rano saab selle aasta aga yldiselt ta kapteni materjal ei ole. Inter võib välja langeda isegi tänase võõrsilvõiduga.
Ainult kahju, et see faking seeria ei lõppenud, et me üle 2 mängu võita ei suuda. Tõsiselt häirib.
Enne mängu oleks viigi vastu võtnud, 3:3 on suht okei. Esitus oli isegi parem, kui mängu eel oodanuks, mingi karakter oli ka isegi. Mingit maailmaklassi pole ju oodata, meil pole midagi teha, paar nõrka lüli on ja nende asemel pole kedagi teist panna Euroopa liigas. Esitus ise ja sisu oli olemas minu arvates, aga lohakus lihtsalt koostöös paari selge nõrga lüliga, kohati lihtsalt veidi liiga mugav ja passiivne.
Teisel poolajal Shaqiri vedamisel pidanuks ikka 1-2 veel ära laksima.
Aga ma ei usu, et siin võistluses on kedagi, kellega me mängida ei suuda või keda kartma peab. Hetkel on mäng ülespoole liikunud ehk märtsiks võib enesekindlus ja organiseeritus juba veel parem olla.Last edited by Tanel; 20.02.15, 00:11.sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas Jr Vaata postitustLihtsalt pikendab seda masendavat mängupilti vähe tähtsamas raundis. Võta ükskõik milline vastane peale Celticut ja vanad kütavad nii palju kui tahavad sellise kaitse vastu. Kivipead kõik koos.THEO HERNANDEZ
Kommentaar
-
Nii palju, et täna küll palju kriitikat Rano suunas, aga minu jaoks oli ta kahest keskkaitsjast vähe asjalikum. Juan jääb positsioonimängus veel rohkem hätta - üksühel on ta muidugi vapustav mees, aga rohkem pead on juurde vaja asjale. Liiga tihti on otsustaval hetkel mängust väljas. Minu meelest on pärast aastavahetust ainsana asjalik olnud Vidic, aga eks näis, kas ta mõne uue võimaluse saab.
Kaitseliini asjalikeim muidugi Santon. Tahaks näha, kuidas on, kui D'Ambrosio ka tagasi. Siis on vähemalt paberil päris normaalsed äärekaitsjad olemas. On kaitseskilli ja ei mingeid totrusi rünnakul.sigpic
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar