Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Super, terve finaali jooksul ei tekinud ühtegi korda kahtlust, et me selle karika kaotaksime. Enamiku ajast oli pall meie käes, kuna Romal puudub selline asi nagu keskväli. Viriseda annaks kohtunikutöö kallal. No Trefoloni ei üllatanud mind üldse, sama sitt vile nagu alati. Kurat, mille eest Cufrele punase kaardi pidi andma (läks pool-kogemata käega pallile pihta) ja miks ei antud meile avapoolajal penaltit? Lisaks veel täiesti mõttetuid vigu vilistas. Nt. mõnele meie mängijale tehti viga, kuid palli jääb meie kätte ning suhteliselt vaba tee on ees, aga Trefoloni ikka vilistab vea.
Aga muidu superõhtu. Eriti nunnu oli võltsnaeratusega Adriano Gallianit näha, Interile karikat üle andmas. Vilistati ta staadionile minnes välja. Javier Zanettiga võeti ka Saksamaalt ühendust Rai Unost. Mihajlovic = Roma väravavahtide õudusunenägu. 3 väravat sel hoojal Roma vastu karistuslöökidest.
Algselt postitas Tanel
Kurat, mille eest Cufrele punase kaardi pidi andma (läks pool-kogemata käega pallile pihta) ja miks ei antud meile avapoolajal penaltit?
jah, miks ei ole võrkpalliliigutus jalgpallis aktsepteeritav ja miks daivimise eest pennalt ei anta??
vähemalt oli mihajlovici trahvikas, mis palli koos kolkipriga võrku viis, vaatamist väärt. palju õnne kah.
We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
jah, miks ei ole võrkpalliliigutus jalgpallis aktsepteeritav ja miks daivimise eest pennalt ei anta?? .
Cufre hüppas pallist mööda ja läks käega pihta, eks püüa käed kõrval, siis peaga lüüa mängu käigus. Paratamatult läks käsi pallile pihta, kollase oleks võinud sealt küll anda, aga otse punase.
Ja Oba ei näideldnud kindlasti. Curci tõmbas temalt jalad alt ära, sellise kiiruse juures oleks võimatu olnud püsti jääda. Niipalju, kui mina olen näinud on sellistest olukordadest alati penalteid antud. Kuid Trefoloni on pime nagunii. Praegu tuleb hooaja avapoole Lazio mäng meelde. Ei millegist võlus vea välja ning sellest karistuslöögist tuli värav.
jah, miks ei ole võrkpalliliigutus jalgpallis aktsepteeritav ja miks daivimise eest pennalt ei anta?? .
Cufre hüppas pallist mööda ja läks käega pihta, eks püüa käed kõrval, siis peaga lüüa mängu käigus. Paratamatult läks käsi pallile pihta, kollase oleks võinud sealt küll anda, aga otse punase.
Livescore.com järgi ei saanudki ta otse punast vaid teise kollase.
Livescore.com järgi ei saanudki ta otse punast vaid teise kollase.
Ahah, siis minu viga, ma ei näinud, kui ta enne punast kollast näitas.
Veron on nüüd lõpuks endale saadud. Sõlmis ta 2-aastase lepingu, mis on suht normaalne, sest ega ta üle selle 2 hooaja ei suuda kindlasti kesta. Vaevalt, et ta teiselgi hooajal enam eriti hea on.
Kommentaar