320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Milano Inter

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas vendetta Vaata postitust
    Natuke üle ei pinguta selle Candreva süüdistamisega? Sama tüüpi omadustega mängija olnud terve Serie A karjääri, tema poolt oodata meeskonna vedamist olukorras, kus ümberringi olevad mängijad on alavormis või veel hullemad kaikad on pehmelt öeldes optimistlik.
    Ütleme nii, et seda Lazios paugutanud Candrevat on vist Interi karjääri jooksul nähtud ca pool hooaega.

Aga eks ta oma idiootsustega on üsna meemiks muutunud, kelle kulul välja elada.
    Inter - ausaim klubi Itaalias.

Kommentaar

Lazio karjääri ajal oli tal ka päris halbu perioode ja pealiskaudselt statte vaadates petab suur väravate arv ära, kui ta poleks olnud Lazios nr1 penaltilööja päris pikalt oleks need numbrid palju lahjemad. Hullemate kaigaste all pidasin silmas Gagliardini, Vecino ja Yao Mario suguseid, kellel lasub keskvälja mõttes palju suurem vastutus ja kohustus... ja need hädad algavad keskväljalt, kaitse on ju korralik, ründes on ka variante isegi Icardit koduaresti jättes.

Kommentaar

Vecino on kül kehvake aga tihtipeale suudab tähtsates mängudes end küllalt hästi käsile võtta.
        Gagliardini on veel suhteliselt noor mängumees ja kindlasti kasulikum mees platsil kui candreva.

Kommentaar

Natuke üle ei pinguta selle Candreva süüdistamisega? Sama tüüpi omadustega mängija olnud terve Serie A karjääri, tema poolt oodata meeskonna vedamist olukorras, kus ümberringi olevad mängijad on alavormis või veel hullemad kaikad on pehmelt öeldes optimistlik.
          Ilmselgelt pole sa vaadanud teda mängimas viimased aasta või kaks. Teistel kaigastel viskab vahest vähemalt mõne hea mängu ka sisse. Candreval pole ammu head mängu olnud.

Kuigi SPAL midag suurt ei loonud, siis ikkagi väga raskelt tuli see võit. Hooaja lõpp läheb ikka väga raskeks. Loodetavasti võeti Brozo igasjuhuks välja ja mingit vigastust pole. Positiivne on ka see, et Lautaro kollast ei võtnud ja Milani vastu on ta olemas.

Järgmisena ELis Eintracht. Sellest jääb Lautaro kaaritega eemale ja ilmselt Icardi ka oma eidetsemist ei lõpeta. Pakuks et Politano või Keita siis tipus. Peale seda tuleb Milan ja Lazio.

Kommentaar

Ilmselgelt olen. Ilmselgelt oled sa Candreva kui mängija võimetest üksjagu valesti aru saanud lihtsalt.

Kommentaar

Ilmselgelt olen. Ilmselgelt oled sa Candreva kui mängija võimetest üksjagu valesti aru saanud lihtsalt.
              Kindlasti olen. Arvasin, et tal on mingid võimed.

Kommentaar

whoscored andmetel eelviiase ratinguga võistkonnas, Rannochial 60 min valimiga viimane.

Sitt rating + sitt silmatest. Võib öelda, et on pask.

Samas seal on 2. ja 3. kohal Vrsjalko ja Dalbert, kes silmatestis on nagu kehvapoolsed olnud.
                Inter - ausaim klubi Itaalias.

Kommentaar

Lazio karjääri ajal oli tal ka päris halbu perioode ja pealiskaudselt statte vaadates petab suur väravate arv ära, kui ta poleks olnud Lazios nr1 penaltilööja päris pikalt oleks need numbrid palju lahjemad. Hullemate kaigaste all pidasin silmas Gagliardini, Vecino ja Yao Mario suguseid, kellel lasub keskvälja mõttes palju suurem vastutus ja kohustus... ja need hädad algavad keskväljalt, kaitse on ju korralik, ründes on ka variante isegi Icardit koduaresti jättes.
                  Sina kujutad oma vaimusilmas ette Lazio aja Candrevat ja Interi esimese hooaja oma. Pärast seda on ta olnud totaalne katastroof ning eelmise hooaja algusest on ta esinenud nii, et isegi Chievo Veronas oleks ta algkoosseisukoht küsimärgi all olnud.
                  sigpic

Kommentaar

Valge lipp minu poolt. Candreva on pask ja on põhivillain miks Inter tiitlitele ei mängi lähima 10 hooaja jooksul...

Kommentaar

Sorpresa, Zhang vuole chiamarla Jiangsu Inter o meglio Jiansgu International Football Club, al posto Jiangsu Suning.

L'appeal per la squadra nerazzurra in Cina guadagnerebbe ulteriori margini di crescita. In ogni caso, si tratta di un’ulteriore conferma di quanto Suning punti sul brand Inter, per il presente e per il futuro

HIINA invasioon Milanos!

Parem oleks Jiangsu Intel.
                      FORZA ITALIA FORZA ROMA FORZA CAPITANO IL MIO CUORE è GIALLOROSSO
                      FORZA ANCHE SAMP E GENOA

Matteo Pessina e Nicolò Barella “Perché non hanno vinto loro? Perché sono invidiosi, gelosi”

Kommentaar

😆😆😆 jangsuun calcio candreva fc

Kommentaar

Kas keegi oskab öelda kas spalletti mingit muud formatsiooni ja taktikat ka oskab kasutada peale selle mida me viimased 6 kuud näinud oleme? Kaooo nahhujj kiilakas.

Kommentaar

Piinlik mäng. Ma ei viitsi Spalletti kallal kitkuda, need mängijad on ikka täielikud kaikad. Ja pingile jagub ainult Primavera mehi.

Frankfurti vastu esimese mängu esimene poolaeg kulus vastasel aega, et aru saada, kui mõttetu ja saba jalge vahel punt ülemakstud tonte see sats on.

Ma ei vaata vist enam ühtegi mängu, kus alustavad mehed nagu Vecino, Borja Valero, Cedric või Candreva. Mitte, et see ülejäänud tänasest algkoosseisust palju säravam olen. Derbi jätan ka vahele, ajab harja nii punaseks. Viimase pooleteist kuuga olin juba otsustanud mitu mängu vaatamata jätta ja palju tervislikum oli, nii kui vaadanud olen, siis on suudetud pea plahvatama panna.

Kuidas professionaalsed inimesed saavad nii pimedad olla ja uskuda mõnda neid mehi vaadates, et nad on piisavalt kvaliteetsed, et mängida tiimi eest, kes peaks Meistirte liiga kohtadele probleemideta jõudma.

Ma ausalt öeldes juba poolloodan, et jäädakse esinelikust välja, siis saadakse aru, et mingit edasiminekut pole tehtud. Need korduvad failid vaimselt ja mängijate toomisel on isegi minu jaoks naljakad, rääkimata rivaalklubidele.

Ikka jõutakse sinna "Year Zerosse" tagasi nagu viimased 8 aastat, aga alati üritatakse seda uut aastat alustada mingite mõttetute laenudega ja poolte eelmise hooaja mängijatega, kes vaevu Serie A tagumise otsa kvaliteet.
                            Last edited by Tanel; 14.03.19, 23:48.
                            sigpic

Kommentaar

Küll on kahju kohe
                              Tervitan De Vrij'd!
                              OK mängijate valik on tihedalt pehkinud puitu täis, aga reaalselt on ka Spalletti kõlblik kuni täiesti läbi. Nii nüri mänguplaaniga kuude viisi kandilisi asju ümarasse auku sobitamisel on juba teatavaid seniilsuse tunnuseid. Milline top6 klubi teda lähiaastatel tõsiselt isegi kaaluks enam?

Kommentaar

Tervitan De Vrij'd!
                                jokers to the right
                                clowns to the left of me

Kommentaar

Working...
                                X