Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Milano Inter

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Ega's midagi, palju õnne Interi fännidele. Täna pääses edasi tiim, kes oli vähem nõrk ja tahtis rohkem.

Aga no ei saa kohe mainimata jätta, et LvG on taktikaline geenius . Minumeelest oleks võinud teha teisel poolajal lisaks keskkaitsja vahetusele ka väravavahi vahetuse ja siis oleks võinud juba ka Gomez-i välja võtta ja tema asemele toonud näiteks veel ühe keskkaitsja!

Kommentaar

Korralikud munad. Respect.

Kommentaar

Parem ikka kui sakslased. High five...

PS! Isiklikult loodan, et saate ManU vastu, siis saaks isegi päriselt kaks mängu teid korralikult fännata.

Kommentaar

Algselt postitas d-fox Vaata postitust
          Parem ikka kui sakslased. High five...
          Sama siin. Palju õnne! Mäng oli vägagi nauditav, keep up the good work!
          So self aware so full of shit

Kommentaar

Pandevi elu mäng oli ?

Kommentaar

Ise ei näinud, aga räägivad, et Pandev tegi mängus täpselt ühe hea puute (lõi värava). Oleks 2-2 lõppenud, siis oleks vist Pandev ja JC kõike rohkem vastu pead saanud.

Kommentaar

Eiei,esimene värav tuli ka Pandevi söödust(mis oli sulust muidugi) ja muidu tegi seal trikke ( :

Kommentaar

Polnud sulg tegilikult. Tundub küll esimese pilguga, aga tegelikult ei ole Eto'o kaitsjast ees, sest kaitsja jalg oli peaaegu täiesti taha sirutatud.
                  sigpic

Kommentaar

pilti või videot?

Kommentaar

?

Kommentaar

Vot.
                        sigpic

Kommentaar

Sulus on mängija ka siis kui mingi kehaosa millega tohib väravat lüüa on eespool.Eto`o-l oli pool keha peaaegu.

Kommentaar

Algselt postitas #11 Vaata postitust
                            Sulus on mängija ka siis kui mingi kehaosa millega tohib väravat lüüa on eespool.Eto`o-l oli pool keha peaaegu.
                            Vaata kus asetseb küljekohtunik, veidike teise nurga all ja kuna kõik seal toimus nii kiiresti, siis kohtuniku süüks ei saa seda asja ajada, Bayern lihtsalt mängiti üle.
                            ...

Kommentaar

Algselt postitas SoccerWorld Vaata postitust
                              Vaata kus asetseb küljekohtunik, veidike teise nurga all ja kuna kõik seal toimus nii kiiresti, siis kohtuniku süüks ei saa seda asja ajada, Bayern lihtsalt mängiti üle.
                              Kohtuniku süüks eksimust ei saa ajada, aga asetsemist küll.

(minu meelest pole ikkagi Eto'o keha kaitsja jalalabast eespool sellel pildil. a noh joonestamine pole kunagi minu ala olnud)
                              jokers to the right
                              clowns to the left of me

Kommentaar

Algselt postitas SoccerWorld Vaata postitust
                                Ma ei ajagi kohtuniku süüks,ma räägin üleüldse,oli sulg.
                                Bayern,ahahaha,ma suuda siiamaani uskuda,kuidas Bayern suutis niipalju võimalusi maha mängida XD
                                ühesõnaga,Inter võitis ja suva,peace

Kommentaar

Working...
                                X