320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Francesco Totti

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algselt postitas cannuman
    Samuti ütles tema ise seda, et see ei ole teiste suhtes aus, kui nad kvalifikatsiooni mängivad ja tema pärast finaalturniirile sõidab.
    Järelikult käisid PR mehed seda asja hiljem silumas.
    jokers to the right
    clowns to the left of me

    Kommentaar




      Viimased kuldsed aastad siis veel Romas-kuni 2014...loodetavasti on jumal talle armuline ja hoiab teda raskete vigastuste eest...Et kuningas saaks korralikult lõpetada oma väga eduka karjääri...



      Forza Totti Forever!!!
      sigpic

      Kommentaar


        Italy legend Roberto Baggio congratulates Roma's Francesco Totti for scoring 206th Serie A goal
        Baggio acknowledges Totti's record breaking achievement at Roma

        Italy legend Roberto Baggio has heaped praise on Francesco Totti after the Roma captain surpassed him in the all time Serie A goal standings.

        Totti's double for the Lupi in the 3-2 win over Bari on Sunday saw him score goals 205 and 206 in Serie A for his club - beating Baggio's tally of 205.

        The former Juventus man, who was a World Cup runner-up in 1994 with the Azzurri, described Totti as one of the greatest Italian players of all time.

        "I want to compliment Francesco Totti, scoring 206 goals is a great achievement. It does not matter that he has beat me as he is a great player," Baggio said as reported by Ansa.it.

        The 44-year-old was in Florence for the presentation of Stefano Borgonovo's book - 'A Born Striker', and having played for Fiorentina during the early part of his career, Baggio expressed his thoughts on la Viola.

        "Every time I return here I always have fond memories of my time with Fiorentina. [Sinisa] Mihajlovic has done a great job, it has not been easy with all the injuries," he said.

        Fiorentina meet Inter on Sunday, while Roma welcome Milan a day earlier.
        Tõelised härrasmehed ikka tunnustavad meest ja ei ole kibestunud, nagu enamik siin foorumis.

        Jasperi stiil: Totti seebiks, Borriello on ainuke mees kes midagi jagab.et tottil poleks koondisesse asja ja et ta on ülbust täis, ta ei väärigi mingeid koondisekutseid(olgugi, et valikmängud ongi koht kus testida häid noori ja siis tähtsatel hetkedel lasta ässad rooli, kes otsustavad ja kirjutavad lepingutele alla).
        UUU stiil: totti on eit, rotti, totti finished, sukelduja jne...

        Teatud mehed võiks küll sellise hülgemöla peale oma haridustaseme ülevaadata ja kui vähegi itaalia vuti teemas tahab püsida siis ei ole ühtki põhust miks peaks Tottit mahategema, meest kes on selle liiga arengu ja populariseerimise jaoks palju ärateinud, samuti paljud ehk ei teakski mis klubi on AS ROMA.

        Fakt on ka see, et selliste meestega nagu Totti-Del Piero võideti itaaliale mm-tiitel ja ilmselt oleks võidetud ka midagi muud kui teatud lollused oleksid jäänud jäämata.Usun, et paljud siinsed itaalia alateema inimesed rõõmustasid kui Totti lõi pendli sisse austraalia vastu ja üldse selle üle, et prantsusmaale tagatulesid näidati.

        Imeline mees lihtsalt grandioosne väravavaist ja mänguehitamisoskus, sellist meest ilmselt annab kaua oodata kogu Romal ja kogu Itaalia jalgpallil, uued noored on ikka kunagiste eelkäijate hale vari.




        sigpic

        Kommentaar


          Kiidusõnad härra Roberto Baggiolt endal on muidugi kirss tordil. Baggio, mees kelle pärast ma üldse 9 aastase tattnokana pilgu Itaalia koondisele pöörasin, arvamus loeb mulle rohkem kui ükskõik missuguse muu heiteri väljaütlemised. Mis saab veel parem olla kui minu kaks suurt iidolit räägivad ühte keelt ja on ühel meelel. Jalgpall on ikka imearmas!
          PS! Selle "Itaalia-tulevikustaari" leidmiseks soovitan pilgud tugevalt Rossi peale pöörata. Vasakujalgne tõsine mängujuht. Tüüp areneb iga hooajaga. Loodan väga et Rooma v kasvõi Juve ta saapamaale tagasi toovad ja saame hakata tihedamini nautima ka tema esitlusi.
          FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
          sigpic

          Kommentaar


            Penaltirotti on kunn
            Vendadel on selline piss pähe löönud, et lausa ei usu mis siin kirjutatakse

            Tõin isegi nö feminiinsuskuningast välja kaks säravat kildu tema niigi värvilisest(nagu gayvikerkaar) elust.

            Liebe Nutzer, leider ist die von Ihnen gewünschte Seite nicht verfügbar. Dies kann mehrere Ursachen haben.
            Daje!!!
            1.totti koondisesse.
            2.Money talks bullshit(totti) walks.
            3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
            "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

            Kommentaar


              vaadakem siis kuidas tüüp lausa pakub ennast , et talle ikka taha keerataks

              Francesco Totti, capitano e simbolo della Roma giallorossa, segna in un derby e esulta partorendo il pallone (la moglie Ilary Blasi è incinta e dovrà partori...

              Kommentaar


                Algselt postitas olll Vaata postitust
                vaadakem siis kuidas tüüp lausa pakub ennast , et talle ikka taha keerataks

                http://www.youtube.com/watch?v=aDuRL...eature=related
                Ja kõikidel Lazio meestel/naistel olid käed püksis ja näppisid ennast.
                So self aware so full of shit

                Kommentaar


                  Algselt postitas Uuu Vaata postitust
                  Ma peksaks Pippo ammu nahhui ennem, kui päris tülli minnakse....rubentuss teeb del pieroga ka väga õigesti. No milleks maksta neid miljoneid vanale peerule. Nagu Lazio tegi Di Canioga. Nagu rioma ei tee rottiga.
                  13.03.2011

                  35 Aastane vanur FRANCESCO TOTTI peaosas

                  DERBY

                  Roma 2:0 Lazio

                  mõlemad kollid Tottilt.




                  Lazio ja Reja ainus "geniaalne" taktikaline käik selleks mänguks oli vanameister invaliidiks tampida või lausa poolsurnuks, lootes, et ehk seegi kord lahkub mees mõne luumurruga väljakul, valu grimassides.

                  Ja ehk alles siis on Laziol mingigi võimalus, mingi shanss see mäng enda kasuks pöörata.Sisuliselt kui oli teada, et Totti selles DERBYS osaleb, siis oli sisuliselt Laziole selge ka, et ega jalgpalli mängides ei ole meil mingit võimalust pealinna esivutiklubile vastu saada.

                  Aga teie hale luuserite punt ei suutnud isegi sellega hakkama saada, väga hale lihtsalt, sellepeale mul tuleb lausa okseröhits kurku.

                  Totti tegi lihtsalt ikkagi mängu ära lihtsalt...

                  Teie hädine 11 meheline meeskond ei suutnud sellist lihtsat taktikalist ülesannet väljakul täita, väga haleee......punkt punkt punkt....

                  Ma ei maksaks kogu Lazio meeskonnale ka samapalju palka kui Totti üksinda saab, Totti on igat oma senti väärt mees, lepi sellega.Sellepärast ei olegi teda kuskile nahhui saadetud, nagu enamike mängijatega, kellel pole soliidses eas enam piisavalt iseloomu ja respekti klubipoolt.

                  Ma ei tea mis scudettodest ja euroopa liigadest te räägite, te pole mingid kotkad, ühed hädised kanaari linnud olete ja istutegi terve oma klubi ajaloo seal puuris lukutaga ja seda senikaua kuni Lotito seda soovib.

                  Kõige hullem on see, et Lotito valib ise millal ta teie puuri puhastab ja kui ta selle korraks unustab, siis oletegi omadega serie b-s ja upute iseenda pasa sisse.
                  sigpic

                  Kommentaar


                    JAh,Totti on läbi aegade kõige kickassim dude serie a-s, sest vaid ja ainult tema isikut kirjeldades saab igast teemast läbu. Proovi nüüd Matterazzi ja Gattuso teemadesse ka midagi Tottist kirjutada. Stiilipunktid kui kirjutisega on seotud ka Rooma linna Derby.

                    Kommentaar


                      Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
                      JAh,Totti on läbi aegade kõige kickassim dude serie a-s, sest vaid ja ainult tema isikut kirjeldades saab igast teemast läbu. Proovi nüüd Matterazzi ja Gattuso teemadesse ka midagi Tottist kirjutada. Stiilipunktid kui kirjutisega on seotud ka Rooma linna Derby.
                      Nu ütlen ausalt, et see mis siin ennem minu stoorit toimus oli hullem kui terve Läbu osa siin foorumis, korraks tekkis tunne, et ma oleks nagu sattunud kuskile laadaplatsi pealsesse plastik kuivkäimlasse, kus on ennem mind käinud mingi 100 000 inimest ja see peldik on tühjendamata unustatud ja pealekauba väljas on ka veel mingi 35 kraadi plussis, et võite ise arvata mida ma silmas pean ja mida ma sellel hetkel tundsin, kui siia sisse astusin.

                      Saan aru, et Jasper ja muud loomad tahavad ka siin oma pingeid vahetevahel maandada ja siin turvaliste koduseinte valguses on hea ju salamisi tõivetil kork pealt äratõmmata, kasutades väikest käteabi. Aga see mis siin toimus oli sulaselge "HERNAANUS" ehk siis iseenda-ainsuse-omastavas-käändes-hüper-giga-mega-aanuslik-hernekaunaga-eneserahuldamine, tuletasin selle ühe Lazio tähtmängija nimest.

                      Aga orbikas sulle ka tujutõstmiseks midagi:

                      Noor ärimees tuleb bordelli ja räägib:
                      ”Ma tahaks midagi erilist. Olen kõik teie tüdrukud läbi proovinud, tahaks midagi uut ja huvitavat.”
                      Maadam mõtleb pikalt ja ütleb:
                      ”Kas te kosmilist seksi tahate proovida?”
                      ”Ja, muidugi!”
                      ”Minge siis tuppa nr. 7.”
                      Noor ärimees läheb siis tuppa nr. 7 ja näeb seal 100 aastast mutikest.
                      ”Muti, mis sa siin teed?”
                      ”Sa kallike tahtsid vist kosmilist seksi?”
                      ”No üldiselt jah!”
                      Muti võtab suust kunsthambad, paneb need veeklaasi ja ütleb:
                      ”No kepi mind nüüd orbiidile!”
                      sigpic

                      Kommentaar


                        Ei oskagi väga midagi F.Totti postidele lisada. Enamvähem kõik valupunktid on üles loetud.
                        Imelik on see et Bilanitarid ise aru ei saa kuidas nad oma ainukesi tõelisi pallureid dissivad. Nagu kohe kui uue tipuründaja ostavad lähevad keeravad vanad Pippo posterid peldikupaberiks ja hakkavad aga nühkima ja Ibratama (loe: onaneerima). Pippo, kes on olnud tõeline jalgpalli virtuoos, meistriklass kõigile väikestele ja suurtele ja nüüd järsku on ta mitte keegi? Ainuke inimene kellele Pippo euroopast välja jätmine muret valmistas olingi vist mina? Ei ole kaugel ajad kui Thiaago "pallist-ilma" Silva postereid lehvitama hakatakse ja räägitakse milline kukk ja homoseksuaal Maldini tegelikult temaga võrreldes on. Selline on see Milani mehe moraalitunne. Kohutav mõelda...ja ma arvasin et Uuu vajab ravi... Tõmmake järjekorras ettepoole kohe
                        FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                        sigpic

                        Kommentaar


                          Algselt postitas Uuu Vaata postitust
                          Ma peksaks Pippo ammu nahhui ennem, kui päris tülli minnakse....rubentuss teeb del pieroga ka väga õigesti. No milleks maksta neid miljoneid vanale peerule. Nagu Lazio tegi Di Canioga. Nagu rioma ei tee rottiga.
                          UUuuiuiuiuiui Di Canio????? Huumoriklassika ! Tõeline tipp. Ühes postituses toda natsikoomikut ja Del pierot ja SuperPippot mainida on ajuhälve kõrgem, ehk avastamata pilotaaz !!! Sind ei päästa ka kiiritusravi enam , kotkapoisu.

                          Pippo ja Del Piero hooramist oma koduklubides on tülgastav vaadata. Kui lühike võib olla mälu, kui lühike võib olla respekt....
                          "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
                          These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

                          Kommentaar


                            PatheticoMadrid, no offence... aga mida sinusugune kloun üldse teab Di Caniost? Senise jutu järgi jätad pigem mulje kui tüüp, kelle arust Torres tuli otse Liverpooli noortemeeskonnast. Roma fännid on muidugi taaskord täiesti omaette tippliigas oma verbaalse düsenteeriaga
                            Mul on muide tottioloogidele üks täiesti tõsine küsimus nende eriala kohta, loomulikult küsin ma selle ikka korrektses teemas. Täna vist ei viitsi veel, aga parem korrake juba varakult oma konspektid üle, kui peaksite failima, siis kavatsen Kuningale endale ära kaevata!

                            Kommentaar


                              Algselt postitas vendetta Vaata postitust
                              Senise jutu järgi jätad pigem mulje kui tüüp, kelle arust Torres tuli otse Liverpooli noortemeeskonnast.

                              Torres? Liverpool? Kas ta polnudki siis Chelsea noorteakadeemia säravaim täht ? Näpp ninna tagasi, või Uuule tagumikku.
                              "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
                              These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

                              Kommentaar


                                Algselt postitas count Vaata postitust
                                Ei oskagi väga midagi F.Totti postidele lisada. Enamvähem kõik valupunktid on üles loetud.
                                Imelik on see et Bilanitarid ise aru ei saa kuidas nad oma ainukesi tõelisi pallureid dissivad. Nagu kohe kui uue tipuründaja ostavad lähevad keeravad vanad Pippo posterid peldikupaberiks ja hakkavad aga nühkima ja Ibratama (loe: onaneerima). Pippo, kes on olnud tõeline jalgpalli virtuoos, meistriklass kõigile väikestele ja suurtele ja nüüd järsku on ta mitte keegi? Ainuke inimene kellele Pippo euroopast välja jätmine muret valmistas olingi vist mina? Ei ole kaugel ajad kui Thiaago "pallist-ilma" Silva postereid lehvitama hakatakse ja räägitakse milline kukk ja homoseksuaal Maldini tegelikult temaga võrreldes on. Selline on see Milani mehe moraalitunne. Kohutav mõelda...ja ma arvasin et Uuu vajab ravi... Tõmmake järjekorras ettepoole kohe
                                jokers to the right
                                clowns to the left of me

                                Kommentaar

                                Working...
                                X