Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Montolivo tegi hea mängu. Paar korda pani veel paar head lööki, millega Taanlaste väravavaht vaeva nägi korralikult.
Hirmuga vaatab, kuidas vend hoogu läheb Milani eest....
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one!!!
I veri tifosi non seguono l'Inter, sono l'Inter!!!
Goalkeepers: Gianluigi Buffon (Juventus), Morgan De Sanctis (Napoli), Salvatore Sirigu (Paris St. Germain), Emiliano Viviano (Fiorentina); Defenders: Davide Astori (Cagliari), Federico Balzaretti (Roma), Andrea Barzagli (Juventus), Leonardo Bonucci (Juventus), Giorgio Chiellini (Juventus), Domenico Criscito (Zenit St. Pietroburgo), Christian Maggio (Napoli), Davide Santon (Newcastle); Midfielders: Antonio Candreva (Lazio), Alessandro Diamanti (Bologna), Alessandro Florenzi (Roma), Emanuele Giaccherini (Juventus), Claudio Marchisio (Juventus), Riccardo Montolivo (Milan), Andrea Pirlo (Juventus), Marco Verratti (Paris St. Germain); Forwards: Mario Balotelli (Manchester City), Mattia Destro (Roma), Stephan El Shaarawy (Milan), Sebastian Giovinco (Juventus), Pablo Daniel Osvaldo (Roma).
Miks ja kuidas see Giovinco antud koosseisus hambu jäi? Pigem võiks ju kummaliseks pidada Destro kaasamist, kellel on überründavas Romas kirjas üks koll. Ja üleüldse, kellele Gio kaasamisega liiga tehti ehk kes pidanuks kindlasti kaasas olema? Totò on juba 35 ja temaga MMi perspektiivis eeldatavasti ei arvestata; Gilardino ja Quagliarella on küll tublid olnud, aga nende kaasamine on väga maitse asi, sest peale hooti skoorimisele nad mängupildile suurt juurde ei anna. Ainuke kummaline eemalejääja on Cassano.
Kui ma Juve kallal võtta tahaks, siis ma pigem imestaksin taaskordset Giaccherini kaasamist. Mees on klubis valikus viies kekspoolik ja viimase kuu jooksul saanud kaks korda koondises platsile ja kaks korda Juventuses platsile. Täiesti arusaamatu valik.
Miks ja kuidas see Giovinco antud koosseisus hambu jäi? Pigem võiks ju kummaliseks pidada Destro kaasamist, kellel on überründavas Romas kirjas üks koll. Ja üleüldse, kellele Gio kaasamisega liiga tehti ehk kes pidanuks kindlasti kaasas olema?.
Mine loe ja liida kollid kokku, mida Destro on tampinud U16 alates kuni täiskasvanuteni, siis ehk saad uuesti aru, milleks Destrole tahetakse võimalus anda.Lisaks sellele on Destro Itaalia eest juba jala valgeks saanud, mida Giovinco ei ole teha suutnud.
Destro on löönud vähe väravaid (1 koondises + 1 liigas) aga mänginud ka vähe. Näiteks liigas vaid 4 mängu alustanud. Suures plaanis ja MM-ile mõeldes on noorte (Destro, Shawa, ka Balo tegelt) kaasamine ju igati ootuspärane, eriti et arvestades, et tegemist on sõpakaga + WCQ tabeliseis on ka igati julgustav.
Nagu eika ütles, siis ainus pisut kummaline puuduja on Cassano. Aga mida tal sõpakas ikka tõestada on vaja. Insigne võiks ka muidugi võimaluse saada, aga on seekord siis U21 eest jälle mängimas.
Positiivne on ka Florenzi ja Verratti kaasamine. Minuarust igati mõistlikud valikud Prandelli poolt.
Miks ja kuidas see Giovinco antud koosseisus hambu jäi? Pigem võiks ju kummaliseks pidada Destro kaasamist, kellel on überründavas Romas kirjas üks koll. Ja üleüldse, kellele Gio kaasamisega liiga tehti ehk kes pidanuks kindlasti kaasas olema? Totò on juba 35 ja temaga MMi perspektiivis eeldatavasti ei arvestata; Gilardino ja Quagliarella on küll tublid olnud, aga nende kaasamine on väga maitse asi, sest peale hooti skoorimisele nad mängupildile suurt juurde ei anna. Ainuke kummaline eemalejääja on Cassano.
Kui ma Juve kallal võtta tahaks, siis ma pigem imestaksin taaskordset Giaccherini kaasamist. Mees on klubis valikus viies kekspoolik ja viimase kuu jooksul saanud kaks korda koondises platsile ja kaks korda Juventuses platsile. Täiesti arusaamatu valik.
Mõtlesingi miks Cassano puudu...aga ju siis Giovinco sobib hetkel paremini. Midagi isiklikult polnud Juve vastu! Giaccherini poole pealt olen Sinuga nõus!
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one!!!
I veri tifosi non seguono l'Inter, sono l'Inter!!!
Mine loe ja liida kollid kokku, mida Destro on tampinud U16 alates kuni täiskasvanuteni, siis ehk saad uuesti aru, milleks Destrole tahetakse võimalus anda.Lisaks sellele on Destro Itaalia eest juba jala valgeks saanud, mida Giovinco ei ole teha suutnud.
Tegelikult ei tahtnud üleüldse Destro kaasamist vaidlustada ja vabandan kui selline mulje "Pigem võiks ju kummaliseks pidada Destro kaasamist" lausest jäi. Mulle Destro meeldib ja minu silmis täiesti ok valik.
Kommentaar