Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
ära kiunu, saa kadeduse ussist yle, kyll ta interi puuri täis lööb.
Interi eest ei saagi eriti palju väravaid lyya viimasel paaril hooajal, nii, et seeaeg ei koti.
Oo mr. No Goal virutas kolli eile! Ei tea kaua viimasest kollist küll möödas on. 5 kuud vist.
Kui pall 20 cm kõrvale oleks läinud, ei oleks Bobo seda omaks suutnud võtta. Pall ju põrkas vastu teda:P :P
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Ära ole nii kibestunud, oleks pall 20 cm värava poole old oleks see yhe puutega sees. Ytleme nii, et seda palli siukselt teravuselt oli ikka väga raske omaks võtta, ole tähelepanelikum. Õnne oli siin väheke, tavaliselt põrkaks see liialt eemale. Aga on näha kuidas Vieri palli vastuvõttes eemaldub pallist, et põrge oleks väiksem.
Gila palli mahavõtmine oli aga ylilihtne ja värav supper .
Muideks vastu sind põrkavat korraliku kiirusega palli on raskem omaks võtta kui sust 20cm eemal, sest sellisel juhul saad kiirust veel ka sisekyljega väljapoole liikudes vähendada ning sumbumine on pehmem. Maarek sa oled indeed lammas.
Ära ole nii kibestunud, oleks pall 20 cm värava poole old oleks see yhe puutega sees. Ytleme nii, et seda palli siukselt teravuselt oli ikka väga raske omaks võtta, ole tähelepanelikum. Õnne oli siin väheke, tavaliselt põrkaks see liialt eemale. Aga on näha kuidas Vieri palli vastuvõttes eemaldub pallist, et põrge oleks väiksem.
Gila palli mahavõtmine oli aga ylilihtne ja värav supper .
Muideks vastu sind põrkavat korraliku kiirusega palli on raskem omaks võtta kui sust 20cm eemal, sest sellisel juhul saad kiirust veel ka sisekyljega väljapoole liikudes vähendada ning sumbumine on pehmem. Maarek sa oled indeed lammas.
Ei tea milles mina nii kibestunud peaks olema, tobu.
Anyway,, minu arvamus on minu arvamus ning sinu oma sinu
Ning minu arvamus on ka see, et teemal Bobo saab sel aastal veel jätkuvalt muiata
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Ausalt öeldes hindas Vieri palli lendu natukene valesti ning sai nibin nabin oma jala pihta ning vedas, et ta üldse püsti jäi. Omal ajal oleks sama lennuga pall tal ühe puutega väravas olnud. Aga peakangelane värava juures on ikkagi Del Piero. Milline eeltöö!
Värav on värav. Möla maha Tanel, ma ei viitsi seda jama enam kuulata! Forza Vieri!
Ei ole kavaski kellegi hüppiknukuks hakkata siin. Minul on enda arvamus ning kui osad arvavad, et neil peab ka ilmtingimata õigus olema, siis mina küll selle pärast oma suud kinni ei pane.
Kommentaar