Algselt postitas eika
Vaata postitust
Itaalia lehed ei hinda ju De Scigliot üheks parimaks kaitseliinis, ainult GdS tegi seda.
kaitseliinis tegid kõik vigu - Maggio, Bonucci esimese värava ajal. teise ajal saab ka süüd ajada Pirlole, kes oli liiga aeglane, et isegi taktikalist viga teha. aga üldiselt De Scigliol oli vajakajäämisi esimese puhul: suhtlemine ja teise puhul: tagasijõudmine + pallikaotus.
üldiselt oli väga tuline andmine(vt nt löökide statsi ja hinda mängijate individuaalset taset), mis tegi sellest bingo, kelle vea tõttu imetakse. seetõttu võib jääda mulje nagu üks mängija jättis tiimile negatiivse jälje, kuigi all in all võis ta mängida paremini, kui keegi teine samas liinis.
isiklikult tundus mulle, et De Sciglio mängis alla võimete ja oli tõesti Itaalia kõige halvem mees peale Osvaldot. aga noor mees ja küll annab kuuma. ja ma ei näe probleemi, miks Itaalia ei peaks Maltast Milani mängijateta jagu saama. seega oleks puhkuse üle õnnelik.
(+ see "koksaja" post oli igatepidi nii mööda, et ma ei viitsinud midagi peale lol'i teha.)
Kommentaar