Algselt postitas Tofoa
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Koondis - Campioni d'Europa
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Algselt postitas -JalkafriiK_ Vaata postitustMM-il enam postid ja latid ei aita!
Muidu hea mäng, kõik 90 minutit tehti korraliku pressi ja domineeriti mängu täielikult. Kahju et kohtunik prügiliiga baletitaridele punaseid ei välgutanud, aga noh sõpruskohtumine . Löw on mõnusalt andetu natsFORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas -JalkafriiK_ Vaata postitustMõistmatu, mis kraami sa suitsetad küll.
See, et italianod pehmod on ei tähenda, et sakslasi väljakult peab minema saatma. Näpuga teise nina sorkida pole ka ilus.
Jah, Löw on täielik neonats. Tra veel lambisemaid väiteid pole võtta v?Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas -JalkafriiK_ Vaata postitustMõistmatu, mis kraami sa suitsetad küll.
See, et italianod pehmod on ei tähenda, et sakslasi väljakult peab minema saatma. Näpuga teise nina sorkida pole ka ilus.
Jah, Löw on täielik neonats. Tra veel lambisemaid väiteid pole võtta v?
FORZA AZZURRI!!FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Jah, italianod domineerisid kogu mängu ainult, et valdasid palli tervelt 10% vähem. Milline domineerimine, eksju?
Niuksed jõhkardid, et tuleks kohe vangi panni, küll maailm on ebaõiglane. Vaeselt Balotellilt võeti pall ära ja ei olnudki viga.
Kommentaar
-
Lazio vaatlejana Marchetti oma kehva vormi tõttu võimalust ei saanud. Kuda Candreval läks? Streami avades oli just Candreva-Cerci vahetus kaartidel.Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
-
Algselt postitas Uuu Vaata postitustLazio vaatlejana Marchetti oma kehva vormi tõttu võimalust ei saanud. Kuda Candreval läks? Streami avades oli just Candreva-Cerci vahetus kaartidel.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar