Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Vlaar tegi ikka päris mitu prohmakat, võitlusest Toniga paistis (karjus!) tema meeleheide päris tugevasti silma. Toni näitas selles olukorras oma klassi ning rüseles end (muideks väga heale) löögipositsioonile. Vlaarilt siis ka omavärav... ei vedanud noorel kutil.
Itaalia mängis hästi jahh... Abbiati tegi isegi kena tõrje ja puha.
Kuna olin mängu hetkel Amsterdamis, õnnestus mängu osaliselt ka otseülekandena jälgida.
Holland teeb sellise mänguga MM\'l küll ainult nalja.:P Ja veel koduväljakul täispubliku ees nii haledalt mängida
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
kas keegi on midagi kuulnud uuest home särgist?
2x on mängitud uute away särkidega, aga ma tahaksin endale just uut home särki saada. on keegi vähemalt pilti näinud? Või ei tule need särgid enne märtsi kui järgmine sõprusmäng?
kas keegi on midagi kuulnud uuest home särgist?
2x on mängitud uute away särkidega, aga ma tahaksin endale just uut home särki saada. on keegi vähemalt pilti näinud? Või ei tule need särgid enne märtsi kui järgmine sõprusmäng?
eeldan et sinine valge away särgil vastupidi ja asi ants.
Olen kuulnud midagi kirispunase (Väravavahid) ja sinine (Võõrsil) ja valge (kodus) kohta.
MM-ile siis kõige koledamate vormidega. See logo uus logo seal keskel kaela all jätab ikka rõveda mulje. Puma on ikka ilusad ja omalaadsed vormid välja käinud, kuid see ületab piirid. Kuigu ilmselt on probleem FIGC\'is.
Kommentaar