320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Koondis - Campioni d'Europa

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Koondis\'

Mitte just kõige parem grupp. Ghaana, USA ja Tšehhi. Aga kui Itaalial on võiduambitsioonid, siis peab sellest gruppist mängeldes läbi saama. Forza Azzurri!
    sigpic

Kommentaar

Algselt postitas Tanel

Mitte just kõige parem grupp.
      minu silmis halvim...aga see lootusi ei tapa.
      jokers to the right
      clowns to the left of me

Kommentaar

Algselt postitas Jasper

Algselt postitas Tanel

Mitte just kõige parem grupp.
        minu silmis halvim...aga see lootusi ei tapa.
        Mulle see küll halvim ei tundu. Argentiina, Elevandiluu Rannik, Holland ja Serbia ja Montenegro on kõik viimasel ajal väga tugevat mängu näidanud. S&M võitis Hispaaniaga alagruppi, Argentiina jagas Concafi\'s Brasiiliaga esikohta, Elevandiluu Rannik on hetkel mängijate poolest ehk Aafrika tugevaimgi ning Holland võitis samuti oma gruppi. Ghaana ja USA ei ole kohe kindlasti mitte sellel tasemel. Ehk USA
        d annab Elevandiluu Rannikuga võrrelda ning tuleb välja, et paremgi. Kuid nja, see kui tugev grupp on ei loe - loeb kui tugev ise oled.
        sigpic

Kommentaar

kellega kus ja millal mängime?

Kommentaar

Ei olnud üldse kohe hea loos. Kaks lemmikmeeskonda samma gruppi.

Seda ka veel, et kindlasti 1 raskemaid gruppe MM\'il. Tuleb siis Gaana ja USA välja puksida.

Kommentaar

Minu silmis samuti kõige raskem grupp üldse, aga ehk sobibki see paremini, kui eelmise MM-i \"kerge grupp\", kust äärepealt välja oleks langetud.

Ma arvan, et Tanel alahindab USA-d päris tugevasti. Eelmisel MM-il näitasid nad, et nende tohutu potentsiaal hakkab maksvusele pääsema ja vaid ebaõnn (sakslaste käsi väravajoonel) jättis nad mängulisest ülekaalust hoolimata poolfinaalist välja. Vähemalt minu mälu on selle mängu niiviisi salvestanud. Igatahes usun ma, et nüüd, 4 aastat hiljem, on veelgi rohkem põhjust ameeriklasi karta.

Mis puutub tšehhisse, siis on kahju, et nii sümpaatne meeskond pidi Itaaliaga ühte gruppi sattuma. Igatahes saavad nad tugevaks \"eeleksamiks\" ja peavad kätte näitama, kas Itaalial on sealt MM-lt midagi loota või mitte.

Ning Gaanast võib väga vabalt saada jokker kaardipakis või oleks õigem öelda must notsu. Edasipääsulootusi on neil vähe, aga mõne suure tuju võivad ära rikkuda küll.

Kommentaar

See võib ei mängi absoluutselt mingit rolli. Hetke seisu ja viimase aja tulemustega on minu jaoks kõige tugevam grupp C. Aga see võib alati enne MM-i muutuda, 7 kuud aega ju veel. USA vutt on küll arenemas, kuid see eelmine MM oli ikka suht imelik ka ning päris tõsiselt seda võta ei saa. Paljud suurtiimid ei näidanud omale ligilähedastki mängu. USA vutt on väga korralikul tasemel, kuid 4 aastaga ei ole see kindlasti mingit erilist hüppet teinud. Pigem jäänud samale tasemele. Sinna Euroopa tugevate keskmikute hulka. Nagu Rootsi jne. Serbia & Montenegro, C tugevuselt kolmas on aga endale väga korraliku põlvkonna saanud ning võitsid gruppi, kus oli Hispaania sees ja see näitab nii mõndagi.

Aga jah, kui MM-i tahad võita, siis pead olema valmis igaks vastaskes ning see, mis grupp oli paberil kõige raskem ei tohiks lugeda. Võita peab suutma ka Brasiiliat, kui MM tiitlit tahetakse.
                sigpic

Kommentaar

kui brasiilia võidab oma alagrupi ja Itaalia tuleb teiseks peale Tšehit, siis on 1/8 finaalis paar Itaalia-Brasiilia

Suht lühike turniir tuleb teil

Kommentaar

Algselt postitas avscol

kui brasiilia võidab oma alagrupi ja Itaalia tuleb teiseks peale Tšehit, siis on 1/8 finaalis paar Itaalia-Brasiilia

KUI tädil OLEKS rattad all, OLEKS tädi trollibuss. mõttetu heietaja oled

Kommentaar

Ja mis seal üldse vahet on. Kes tahab maailmameistriks tulla peab võitma Brasiiliat varem või hiljem.

Kommentaar

Algselt postitas avscol

Järelikult siis kui Brasiilia tuleb oma grupis teiseks ja meie võtame oma grupis oma, siis kohtume kohe brassidega:P...bring it on

See milline grupp kõige tugevam on on loomulikult suhteline minu silmis näeb võrdlus Argentina grupiga välja järgmine...
                        Holland või Tšehhi-pole vahet. viimased mängud näitavad, et kumb sel päeval parem lükkab ära.
                        Elevandid või Ghana-olen eelnevalt ennustanud, et ghana on selle mm-i tugevaim aafriklane seega langeb pisut meie kahjuks selles paaris.
                        Serbia või USA-serbia tundub küll tugevam aga usa ennast suurturniiridel hästi meelde jäänud(94 ja 2002...kus on 98 )

Miks ma seda grupi raskeks pidasin siis loosi vaadates oli järgnev situatsioon...(vb aitab mõista)
                        pallid...ja nüüd võtame vastase itaaliale...\"Ainult mitte ghana!\"-Jasper(kõva häälega).............GHANA
                        pallis...ja nüüd vtame vastase Itaaliale...\"Ainult mitte Tšehhimaa!\"-Jasper(kõva häälega)............TšEHHIMAA
                        pallis...ja nüüd võtame vastase Itaaliale...\"Ainult mitte USA!\"-Jasper(kõva häälega)............USA.
                        jokers to the right
                        clowns to the left of me

Kommentaar

Aasta 1996 võiks korduda.
                          Toona olid ka Tsehhi ja Itaalia ühes grupis ning lõpplahendust teate vist kõik

Kommentaar

Nõustun Eurospordi artikliga, kus Argentiina grupile \"surmagrupp\" nimeks pandud. Loodan siiralt, et üsnagi noor ja kogenematu treener Marco van Basten enda hoolelauseid piisavalt heale tasemele selleks ajaks ei suuda viia. Sõrusmäng Itaaliaga igal juhul näitas, et tulpidemaa meestel on ikka väga palju veel vaja tööd teha.

Samas nõustun, et Itaalia poegadel asi üsna riskante. Aafrika meeskonnad ning ka USA on varemgi favoriitidele ebameeldivad olnud.
                            May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

on koondisel mingeid kontrollkohtumisi enne MM ka juba paika pandud ?

Kommentaar

Algselt postitas orbitaaljaam

on koondisel mingeid kontrollkohtumisi enne MM ka juba paika pandud ?

1märtsil peaks toimuma mäng Saksamaaga Fiorentina kodustaadionil.

Kommentaar

Working...
                                X