Edit: sellist sitaratast nagu Florenzi polnud isegi ülesse kutsutud.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Koondis - Campioni d'Europa
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Algselt postitas Uuu Vaata postitustEdit: sellist sitaratast nagu Florenzi polnud isegi ülesse kutsutud.So self aware so full of shit
Kommentaar
-
Mentaalselt haige või mitte on ta terve ja alati olemas oma koondisele....teie persenäkid
on nii haledad, et ei püsi isegi ühes tükis rääkimata mänguvormist.
Sõpaka ajal võiks siiski lasta Candreval puhata ja Parolot mängitada.Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
-
Ma küsin MIKS sa seda teed? Praegu on aasta 2015.....ainuke mida kodanikud titty ja de pussy tänasel päeval musitavad on Maikoni vänt ja äkki Iturbe kannikad....Ei ole teil kedagi klubi vedamas veel vähem koondist....sinna lihtsalt mercenary puujalgu ei kutsuta.Daje!!!
1.totti koondisesse.
Kommentaar
-
Nagu arvata oligi kuulas Conte mind ja lasi Candreval puhata...samas Parolo jooksis kogu mängu...aga noh Lazio ei ole kade ja annab mehi koondisele hea meelega.Daje!!!
1.totti koondisesse.
Kommentaar
-
Noored u17 edensid Bulgarias järgmisse ringi, loodame et saavad 6 parema hulka ja pääsevad
mm-ile.
Forza Italia!!!FORZA ITALIA FORZA ROMA FORZA CAPITANO IL MIO CUORE è GIALLOROSSO
FORZA ANCHE SAMP E GENOA
Matteo Pessina e Nicolò Barella “Perché non hanno vinto loro? Perché sono invidiosi, gelosi”
Kommentaar
-
Algselt postitas Koopia Vaata postitustEuro 2016? Ega Itaalial neid tipuründajaid enam ülearu ei oleThe path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustBerardi, Zaza.
E: Ka Quagliarella on täitsa korralikult mänginud, hooaja peale 43 mänguga löönud 16 väravat.
Kommentaar
-
Minu meelest on mure üsna aus. Kui nüüd Itaalias lammutanud pensionärründajad kõrvale jätta, siis on ju seis üsna nukker. Pelle lõi Premmis küll kaksteist, aga minu silmis pole ta väga tõsiseltvõetav ründaja, kellega suurt mängu mängida. Immobile jäi Saksamaal vapsjee kolme värava peale ja Balotelli Liverpooli aastast ei tasu üldse rääkida. Ja kui nüüd koduliigat vaadata, siis Berardi lõi 15, aga ta pigem äär kui selline ja lisaks on suured küsimärgid mehe vaimse külje osas. Zaza, Paloschi, Gabbiadini, Destro lõid küll kümne värava kanti, aga tippründajatest ei saa neist kellegi puhul rääkida. Et seis on sitt, mis sitt minu meelest. Aga õnneks pole suurturniir selle aastal ning eelpool mainitud mängijatel ja miks mitte ka mõnel üllatajal terve hooaeg aega, et korralik läbilöök teha. Kui nüüd sellel suvel EM oleks, siis oleks seis väga nukker.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar