320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Koondis - Campioni d'Europa

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Giampiero Ventura confirmed he will not call Graziano Pellè for Italy’s next games because “he besmirched the image” of the Nazionale.

The Azzurri will face Lichtenstein in a World Cup qualifier on November 12, then host Germany in a friendly at San Siro on November 15.
    Fino alla fine FORZA JUVE

Kommentaar

Ma olen umbes 95% kindel, et Ventura ajal Pelle enam koondisesse ei saa. Sellise "peale vahetamist ei suru peatreeneril kätt ja tõmban staadionilt nahui" võiks mõnele tähtmängijale andeks anda, aga mitte Pellele. Pelle on MMi ajaks nagunii 33 ja ma kahtlen, et kuskil C tasemelises liigas nagu Hiina seda on, mees suudab vormi hoida. Venturalt oleks enam kui mõistlik juba praegu Immobile*-Bellotti**-Sansone*** peale panustada

* 11 starti / 9 väravat
      ** 7 starti / 6 väravat
      *** 10 starti / 5 väravat

Kommentaar

Algselt postitas eika Vaata postitust
        Ma olen umbes 95% kindel, et Ventura ajal Pelle enam koondisesse ei saa. Sellise "peale vahetamist ei suru peatreeneril kätt ja tõmban staadionilt nahui" võiks mõnele tähtmängijale andeks anda, aga mitte Pellele. Pelle on MMi ajaks nagunii 33 ja ma kahtlen, et kuskil C tasemelises liigas nagu Hiina seda on, mees suudab vormi hoida. Venturalt oleks enam kui mõistlik juba praegu Immobile*-Bellotti**-Sansone*** peale panustada

* 11 starti / 9 väravat
        ** 7 starti / 6 väravat
        *** 10 starti / 5 väravat
        Mario Balotelli.

Kommentaar

Balotelli peab ennast kõvasti pikemalt tõestama kui paar kuud ok mängu, et uuesti kellegi usalduse võidaks.

Kommentaar

Ega Pelle ei tohikski saada koondisesse. On ikka suur vahe kas mängid Inglise/Itaalia või Hiina liigas.

Kommentaar

Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
              Balotelli peab ennast kõvasti pikemalt tõestama kui paar kuud ok mängu, et uuesti kellegi usalduse võidaks.
              Sümboolselt võiks ju koondisesse kutsuda. Ei pea ju kohe põhisse suruma.

Kommentaar

Algselt postitas Mustang Vaata postitust
                Sümboolselt võiks ju koondisesse kutsuda. Ei pea ju kohe põhisse suruma.
                Jah, pane Balotelli pingile sitsima motivatsiooni koguma.
                Eos persses plaan.

Kommentaar

Suhtumise poolest tundub, et mingi täiskasvanumaks saamine on tema puhul toimunud. Mingeid mängu väliseid intsidente pole vähemalt kuulda olnud, et tal oleks Nice`is seni olnud. Isegi siin platsil paaris olukorras, kui on provotseeritud, on ülimalt rahulikuks jäänud. Pean silmas eelkõige Gomisi olukord penalti löömise ajal ja seda olukorda, kus ta ebaõiglaselt punase sai, mis küll hiljem tühistati:

Kommentaar

Kui ta Milani tuili oi ka esimese poolaasta vinks vonks poiss. Ja see oli a la koht, kus temast pidi inimene kasvama.
                    Aga läks nagu läks.
                    Kui ta Nice juures täiskasvanuks saab, on see muidugi väga tore. Lihtsalt arvestades ajalugu, siis ma püsin skeptilisena ikka veel üsna pikalt.

Kommentaar

Kommentaar

Algselt postitas keenjus250 Vaata postitust
                        Barzagli võib siis maha tõmmata sealt nimekirjast, tea, kes asemele leitakse. Astori ka vigane, et valikusse ei mahtunud?
                        Elu on lühike, pidu on pikk.

Kommentaar

Zaza, Gabbiadini, Eder...lol. Balo ja Giovinco puudu.

Kommentaar

Algselt postitas ElNino9 Vaata postitust
                            Zaza, Gabbiadini, Eder...lol. Balo ja Giovinco puudu.

Kommentaar

Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
                              Jap, sest sitem kui nimetatud eksole..

Kommentaar

Ederi osas saab veel kuidagi silma kinni pigistada. Oli ju Itaalia eest eurol rohkem tööhobuse rollis. Aga Zaza ja Gabbiadini on kahepeale löönud kokku liigades (serie a ja epl) 1 värava.

See mis Ventura Zaza kohta pressikal ütles, on muret tekitav:
                                “Zaza’s important to the national team and should be given the opportunity to prove he’s still the player he was.

“At the moment, he’s not the Zaza that won the Scudetto with Juventus, but it’s up to him to return to those levels. We’ll try to help him get there.
                                Et siis koondis on nüüd see koht kus antakse mängijal aega atra seada?

Kommentaar

Working...
                                X