Rootsi on liiga ära vajunud. Siin mängus veel hakkab juhtuma.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Koondis - Campioni d'Europa
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustValencia eest väravaid pommitav Zaza polegi koosseisus?
Kommentaar
-
Sellise mänguga löödakse Rootsi puur seal MM il täis. Hale taktika oli valitud nende 2 mängu kokuvõttes. Kunagine sümpaatne Rootsi on millegi muuga vahetunud. Ei saadud edasi enda võistkonna meisterlikkusest vaid hoopis Itaalia meeskonna suutmatusest. Ma ei tea kuidas ma seda MM i vaatan. Muidugi hakkas kõik pihta sellest mis huvitav alagrupp suudeti koostada, Hispaania ja Itaalia ühte alagruppi. Läks edasi sellega, et Ventura peatreeneriks pandi. Mäletan, et kui ta sai peatreeneriks siis ma eeldasin kohe halba ja mingi hetk tegelt ka suutsin endale asja ilusaks muuta. Aga esmane sisetunne ütleb ikka väga palju ja nii ta siiski läks, et see meile saatuslikuks saigi siiski.
P.s Mul on ilge respect Buffoni vastu, aga näha on, et vanus on teinud oma töö. Eelmise aasta CL ist sai sellest juba aru, aga nüüd on ikka väga palju ohumärke. Kahju, et sellisel suurkujul saab jalgpall Itaalia koondises nõnda lõpu.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar