Pippo kohapealt olen täiesti nõus aga kuna tegu pole veel lõpliku koosseisuga, siis eks aeg näitab. Olen suht kindel, et mõned muudatused veel tulevad.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Koondis - Campioni d'Europa
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ega nii see pidigi minema, kui Itaalia tahab ka Euro 2008't võita.
Cassano on minu silmis hetkel ainuke mees Itaalias, kes vajalikul hetkel mängu kasvõi üksi peapeale suudab keerata oma oskustega.
Vaevalt viskaks keegi viimasel kümnel minutil väravat jahtides tema asemel sisse Fabio Quagliarella. Kui Itaalial väravat on vaja, siis on just Cassano see mees, kes on kõige võimelisem seda tooma ning sel hetkel kui Azzurri skoorib ei huvita kedagi, kas ta pärast väravat kohtuniku särgi puruks rebib, trussikud ära võtab vms.sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustMa kingin teile mõlemale banaani, kui Cassano kasvõi ühe värava suudab lüüa.sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas Tanel Vaata postitustKUi ta mängida saab, siis võid juba poodi minna.May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Donadoni kutsus 24 mängja:
Portieri: Buffon, Amelia, De Sanctis
Difensori: Barzagli, Cannavaro, Chiellini, Grosso, Materazzi, Panucci, Zambrotta.
Centrocampisti: Ambrosini, Gattuso, Aquilani, Camoranesi, De Rossi, Perrotta, Montolivo e Pirlo
Attaccanti: Toni, Borriello, Del Piero, Di Natale, Quagliarella, Cassano.
Üks läheb tagasi koju.
Ma arvan Montolivo.
Kahjuks Inzaghi ei ole.
Cassano jalgpalli oskused ei ole probleem, tema mõistus on...tema pea on sama kui Baris oli.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustArvatavasti on Boriello pinginühikija, seega pohh kui maha jääb. Quagliarella on noor ja täkki täis ning tema ettearvamatus on suur trump.
Borriello kasuks räägib jällegi see faktor, et ta on ainuke mees, kes hetkel stiili poolest Tonit asendada saaks.sigpic
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar