Tegelinski MM on vähe kasulikum mees, kui Barzagli, kes on heal päeval üle keskmise. MM oli MM-i eel ka pask, aga lõpuks tõusis ikka rahvuskangelaseks. Ma olen vägagi kindel, et ta on ka Euro'de ajal küllaltki kobe ning korraliku partneri kõrval saab ta kindlasti hakkama ning taob teisel pool ka mõned kotid.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Koondis - Campioni d'Europa
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Algselt postitas Tanel Vaata postitustEga nii see pidigi minema, kui Itaalia tahab ka Euro 2008't võita.
Cassano on minu silmis hetkel ainuke mees Itaalias, kes vajalikul hetkel mängu kasvõi üksi peapeale suudab keerata oma oskustega.May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitusttra Don kaitseb ka ennast veel...Pussy.
------------------Buffon-----------------
Zambrotta---Panucci----Chiellini----Grosso
------------DeRossi-----Pirlo-----------
--DelPiero-------Aquilani-------Cassano
-----------------Toni-------------------
VÄRISEGE!AILTON
Kommentaar
-
Algselt postitas Jr Vaata postitustNo ei saa kohtunikud nii näkku panna!!!! NORRAKATEST ei saagi midagi muud ju loota..Nüüd jääb kõik oranzide otsustada...
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar