irww dannar, sa tõesti mõtlesid, et ma olin sellega ülekohtune vms ? absurd ju..Itaalia World Cup oligi üks suur FAIL ja seda tänu Juvelover Lippile...
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Koondis - Campioni d'Europa
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Algselt postitas Jr Vaata postitustirww dannar, sa tõesti mõtlesid, et ma olin sellega ülekohtune vms ? absurd ju..Itaalia World Cup oligi üks suur FAIL ja seda tänu Juvelover Lippile...
Kommentaar
-
Pasa ajamine pasa ajamiseks, aga viskaks siis kiire pilgu Itaalia koondise lähitulevikule.
Peatreener Prandelli on seni näidanud, et noorte mängitamisega (olgu selle taustaks põhitegijate vigastused või mitte) tal probleeme pole. Samuti võib eeldada, et Cesare üritab koondises juurutada 4-2-3-1 süsteemi, millega viimasel hooajal Fiorentinaga mõningast edu on suudetud saavutada.
väravavahid: Seis jääb samaks. Kui Buffon on terve, siis on kindad tema käes. Tema seljataga püüdlevad koondise pingile terve plejaad kollkiipreid. Silma peab kindlasti hoidma Sirigu arengul, aga küllap lähiaastatel on koondises veel Marchetti ja De Sanctise sugused nii-ja-naa mehed.
paremkaitse: Zambrotta "parim enne" on möödas juba mitu aastat. Huvitavaid paremkaitsjaid on mitmeid: Palermos tänavu säranud Cassani, täna MMi lõhna nuusutada saanud Maggio, Violas põhikoosseisu murdnud De Silvestri ja Interi Santon, kelle oskustest veel täit ülevaadet pole. Eeldatavasti võib uue koondise paremkaitsjat otsida nende seast, kui mõni ebamäärane härrasmees a la Motta kvaliteedihüpet ei tee.
keskkaitse: Itaalia (hetkel) ainukese maailmaklassist keskkaitja Chiellini kõrval on vakantne koht. Antud kohale kandideerivad kolm noort, ilma suurte mängude kogemuseta meest- Bonucci, Ranocchia ja Bocchetti. Keskkaitsjate puhul on tuleviku ennustamine tänamatu töö. Eks seda saab näha, kes neist on uus Nesta ja kes on uus Santacroce. Kogenumate meeste osas valitseb suur põud. Potensiaalselt võiks ju Bovosid ja muid pooletoobiseid kasutada, kuid eeldatavasti saab noorus oma võimaluse.
vasakkaitse: Criscito ja Santon. Santon ja Criscito. Vaevalt Prandelli nii hullu hakkab panema, et Balzaretti suguseid puhtakujulisi keskpärasusi koondisesse kaasama hakkab.
keskpoolikud: Töötegijaid ja "ajab asja ära" mehi on mitmeid, kuid nelja aasta tagust Gattuso-Pirlo sugust tapahimu-geniaalsust ei paista kuskilt. Loota võib, et De Rossi teeb tänavusest turniirist omad järeldus ja võtab end koondises kokku. Kes DDRi kõrvale tuleb on juba keerulisem. Montolivol on tegelikult eeldusi küll, kui samas hetkel jääb mehel midagi puudu. Sama lugu Marchisioga, kes teeb omad asjad korralikult ära, aga geniaalsuse säde jääb puude. Palombo on ja jääb kodutu mehe Pirloks. Mulle isiklikult meeldiks, kui D`Agostino taastab oma eelmise aasta vormi ja sellisel juhul mahuks ta Pirlo putsadesse küll. Kuid tänavuse hooaja põhjal ma seda enam ei usu. Mingitesse Aquilanidesse ja Perrotadesse mul usku pole, pigem võiks oodata arenguhüpet Candrevalt või Biondinilt või kelleltki kolmandalt. Olgu, mis on- keskpoolkaitse on hetkel koondise kõige probleemsem positisoon.
ääred ja mängujuht: Võib kindel olla, et Miccoli ja Cassano saavad oma võimalused. Miccolil on tulevane EM tsükkel ehk viimane võimalus omi oskusi näidata. Kuigi säravaid mängumehi antud positsioonidele on rohkem kui küll, siis pallureid, kellele koht on reserveeritud, pole (päris ähe rind-põimlase tuli). Di Natale, Quagliarella, Prandelli lemmik Marchionni, Pepe, mööndustega ka Cossu, Palladino, Giovinco ja Balotelli- kõik võiksid äärtel rünnakuid toetada. Keda neist eelistada on juba täiesti maitse ja eeloleval hooajal näidatavate soorituse küsimus.
tipuründaja: Ründajate poole suunatud halast hoolimata on seis ja potensiaalsed koondislased samad. Gilardino, Pazzini, Iaquinta. Noori täkk-tipuründajaid tulemas pole ja küllap peab antud kolmikuga hakkama saama.
Üpris seksikas oleks näiteks selline koosseis:
________________Buffon
Maggio____Bonucci_____Chiellini____Santon
_________Marchisio____De Rossi
Balotelli_________Cassano_________Miccoli
_______________Pazzogol
Kuid pigem kasutab Prandelli omi lemmikuid Marcionnit, De Silvestrit, Gilardinot, Montolivot jne.
Kommentaar
-
Kõige masendavam oli ikkagi täna see, et ära võetud värava, värava ja poolvärava löönud Quagliarella jõudis Lippile alles kohale viimase mängu teisel poolajal. Kuradi hea mäng mehelt, kes suutis molli ka veel saada. Mängu lõpus oli näha, kes kõige rohkem kaotuse üle kannatas.Inter - ausaim klubi Itaalias.
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustVabandust, ma sain aru ainult: pese nõud ära, miks sa sokid vedelema jätad, mul tulevad sõbrannad külla.
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustsry, aga ma lihtsalt pean selle pildi siia panema.
Mõnele see mäng vähemalt tähendas midagi!#Manchester United
#Juventus
Kommentaar
-
Algselt postitas jansa Vaata postitust... ei suuda kuidagi oma rõõmu varjata...
... sellise mängu(tuse)ga kotitakse spagetid ka septembris A le Coqil!!
PS! Lõbus töö see Itaalia fännamine.
Kommentaar
-
Algselt postitas jansa Vaata postitust... ei suuda kuidagi oma rõõmu varjata...
... sellise mängu(tuse)ga kotitakse spagetid ka septembris A le Coqil!!
itaalia oli sitt ning see oli teada juba enne turniiri.
Kommentaar
-
Algselt postitas Panso Vaata postitustCassano-Pazzini tegid muide parima hooaja liigas, see duo võib ka hästi toimida. Pazzini ka ju endine Prandelli mängija.
Natuke ikka OT'd ka:
Jansa, Brazil sakib üsna tugevalt!!!
Labased "staarid", kes oma margi juba üsna konkreetselt täis teinud
Mine nüüd maga kaineks ja ära siia teemasse mingit s*tta postitama enam tule!May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas Panso Vaata postitustPazzini ka ju endine Prandelli mängija.
Itaalian MM-ist - koondise üldine tase oli sitt. Nii on pasundatud enne ja pärast mänge igal erineval viisl. Tase ei olnud siiski nii sitt, et sellest grupist mitte edasi pääseda(viimaseks jäämine on teisijärguline argument, mida lihtsalt nina alla hõõruda). Ehk ka need mängijad esinesid alla oma võimete.
Mänge vaadates ajas ikka vesistama küll, et sellist koondist Eestis näeks. Viimases mängus suudeti pinge kuidagi üles kruttida, et isiklik poolehoid kuskilt üles leida(muidui oli tüütu ja emotsioonitu selle meeskonna mäng), aga viimase minuti väravat ei tulnud ja väga kahju ei olnud. Ei näe küll, et edasipääsedes oleks võinud midagi tulla(ei arva, et Slovakkia selles suhtes midagi paremat teeks, aga las proovivad).
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar