320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Koondis - Campioni d'Europa

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Ma pidin naerust lõhki minema kui The Pussy divis. See pole lihtsalt võimalik. Lööb tottina kindlalt hõbedale, kui ta derby ajal endale käega näkku lõi ja Stendardole kollase meelitas. Ema õpetab tütrekesele nii mõndagi. Mõttetud luuserid.
    See koondis kuhugi ei jõua.
    Daje!!!
    1.totti koondisesse.
    2.Money talks bullshit(totti) walks.
    3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
    "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

ja kohe on siin kohal kymme Roma fänni, kes küsivad, et mitu meest eile Laziost platsil oli, aga see seeleks.

Kommentaar

või mitmendaks Lazio jäi liigas.....ma vastan ette juba ära.

1. MITTE ÜHTEGI LAZIO MÄNGIJAT POLNUD EILE VÄLJAKUL SELLE VANADEKODU KOONDISES. SIISKI ANGELO PERUZZI ON VÄRAVAVAHTIDE TREENER.
        2. LAZIO JÄI VIST 12. KOHALE SERIE-AS
        3. KUI KEEGI IKKA ÜRITAB VÄITA, ET DE PUSSYL OLI KRAMP SIIS IMEGU. JA VÄIDETAVALT PARAGUAY MÄNGIJA ASTUS NEIULE JALA PEALE, NING SAMAL AJAL HAKKASID ISLANDIL VULKAANID PURSKAMA JA SAMAL HETKEL 10 KORDISTUS GRAVITATSIOONIJÕUD. SEE ON KOKKUSATTUMUS.
        Daje!!!
        1.totti koondisesse.

Kommentaar

Algselt postitas Uuu Vaata postitust
          SIISKI ANGELO PERUZZI ON VÄRAVAVAHTIDE TREENER.
          Vat argument. Teema lukus.

Kommentaar

Buffonil mingi seljavigastus.

Kommentaar

Algselt postitas Catrick Vaata postitust
              Buffonil mingi seljavigastus.
              Mida Sa sellega öelda tahad
              The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Et üks vanamees on outis.
                Daje!!!
                1.totti koondisesse.

Kommentaar

32.a ja vana, eriti veel väravavahi kohta, mismõttes nagu?!
                  Van der sar järelikult juba täitsa muld siis.
                  #Manchester United
                  #Juventus

Kommentaar

Koondist enam ei esinda. Ja Buffoni esitus rubentuse eest on ka küsitav....kuigi jah kogu rube on üks peenisepump.
                    Daje!!!
                    1.totti koondisesse.

Kommentaar

"Iaquinta: The goals will come"

palun IQ, ma tõesti palun sind viisakalt, murra oma jalaluu ära ja mine ravile! Mis väravatest käib jutt? MM turniiril oleks vaja mõni lüüa! Esimese mängu vabandus oli see et sind mängitati valel positsioonil. Milline on selle mängu vabandus , kui Pazzini su välja vahetab , sest sa pole suutnud isegi söötu jagada?
                      FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                      sigpic

Kommentaar

Kui nüüd täpne olla siis olid nad kõik ühesugused saamatud. Pazzini, Iaquinta, Gila, Di Natale - ma tahaks tõesti kuulda teie vabandust, mis mõttes ei suuda lüüa väravat kiwidele mängust? Neil ei ole oma liigatki!!! Teie tulete maailmakuulsa seria a tippklubidest, mis teil seal peas viga on?

Kommentaar

Kogu itaalia koondis on praegu balansist väljas.

Itaalia selle hooaja parim ründeduo oli Cassano-Pazzini.

Itaalial jääb puudu loovusest, nüüd tulevad need vead välja, kui Pirlot pole. Kui Pirlo mängiks, oleks olukord palju parem. Montolivo ei ole ikka Pirlo klassiga mees. Ainus kes midagi ründes head täna näitas oli Di Natale, Gilardino ja Iaquinta olid hambutud, Marchisio ei ole üldse midagi korda saatnud.
                          Zambrotta oli ainus kes täna midagi tegi. Kurb vaadata kuhu asjad on jõudnud. Peale mm-i on vaja suuri muutusi. Loodetavasti Prandelli pole ühegi mängija osas tõrkeid, kuid kui nüüd mõtlema hakata, Pazzini ju lahkus Fiorentinast Sampi. Nii et mine võta kinni. (jääb jälle nägemata võimalus Pazzo-Cassano).

Minu meelest hoopis huvitavam oleks hakata spekuleerima mis saab olema mm-i järgne esi XI, kuna praeguses koondises ei ole küsimus taktikas vaid heade/paremate mängijate puudumises, pealegi ei ole koondis noorenduskuuri läbinud.

Cannavaro on ka ikka oma parimate päevade hale vari.

Äkki ikka suudetakse ennast kokku võtta ja viimases mängus võit saavutada, et siit grupist kuhugi jõuda.

Kommentaar

Ela ja tunne, et elad
                            see on kõige lihtsam
                            filosoofia, mis toimib
                            sule silmad ära vaata
                            tagasi, hinga sügavalt ja
                            hüppa üle iseenda varju
                            tule koos minuga.

Kommentaar

Vahepeal olin pettunud, et Aquilani koondisesse ei saanud. Nüüd aga olen õnnelik, et ei pea põruma
                              Ole sõber alati, muidu teen sust salati

Kommentaar

idioot .
                                The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Working...
                                X