320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Koondis - Campioni d'Europa

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algselt postitas keenjus250 Vaata postitust
    Ühesõnaga peab hakkama igas mängus lootma 0-0 viiki. Grupist saab edasi ja siis lootma, et pennaldega joppab. Parem vist turna vahele jätta.
    Kas sellise "perse ette" suhtumisega tuli Ranieri meistriks? Ma saan aru et Milanil oli raske hooaeg ja värki, aga vaata passist oma sugu ja võta nüüd kokku ennast.

    Kommentaar


      Väravavahid, kaitsjad, poolikud, kõik on tippklass ja täiesti võimelised tiitli koju tooma, kuid miks ei ole kaastut Tottit. Nagu päris aus küsimus. 100% troll free. Kui sul on seal mingid Pelled ja Hellad Velled, kes enamvähem löövad kuue peale ühe värava kümnes mängus, siis mida halba saaks teha Totti poole tunnise vahetusmehena? Hetkevorm on tipus, kõik on olemas. Ma saan aru kui kaasas oleks 2002MM koondise ründeliin, Vieri, Inzaghi, Del Piero, Montella, 15 aastat noorem Totti või kes iganes, aga meil pole selliseid mehi. Isegi selliseid pole kes pool Inzaghit välja mängiks oma parimal päeval. Totti annaks meeskonnale kõvasti juurde ja vastaste kaitseliinil oleks korralik peavalu. Lükake see fakt ümber, kui võimalik.
      FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
      sigpic

      Kommentaar


        Ühesõnaga, pühendasin ka natukene aega sellele, et analüüsida, kelle mina koondisesse võtaksin. Esiteks tuleb öelda, et minu taktika oleks turniiril 352, mistõttu ka oma valikuid tehes lähtusin sellest.

        Väravavahid: Buffon on selge esimene valik. Kui mees punast kaarti ei näe või vigatada ei saa, siis teised jäävad niikuinii pingile. Ülejäänud kahe koha peale kandideerib minu silmis kolm meest, kellest muidu võtaks kinnisilmi Sirigu, kuid kelle tänavune hooaeg on pingil istudes pisut kahtlane olnud. Samas on mees PSG ridades sama rolli täitnud ning aegajalt mängu sekkudes suuremaid jamasid küpsetanud (vist) pole. Samuti on normaalse hooaja teinud Perin ja Marchetti. Eks lõpuks väga vahet pole, kes nendest reisib, kuid eesmärk on meeste vahel kindlasti ka hea klapp saada. Eks Conte teab paremini, aga mina võtaksin kaasa Sirigu ja Perini.

        Äärekaitsjad: Florenzi on selge esimene valik paremale wingbackiks. Antonelli tundub minu jaoks sama kindel valik vasakule wingbackiks. Kaks wingbacki kohta on minu tiimis veel vabad, kuhu kandideerivad minu silmis Bernardeschi, De Silvestri, Darmian, De Sciglio. Nendest statistiliselt on Florenziga küllaltki sarnast minekut näidanud Bernardeschi, samal ajal kui De Silvestri hooaeg on olnud pigem pettumus. Seega Florenzit katab Bernardeschi. Darmiani ja De Sciglio võrdlus on hulka keerulisem, sest Darmiani hooaega on seganud vigastused ning De Sciglio hooaeg on olnud äärmiselt keskpärane. Päeva lõpuks eelistaksin siiski Darmiani, kes vähemalt hooaja alguses (augustis, septembris) tundus olevat ManU parim mängija. Ehk suudab suveks vormi taastada?

        Keskkaitsjad: Selge, et algkoosseis tuleb Juventusest - Barzagli, Bonucci, Chiellini. Nendele meestele tuleks võtta maksimaalselt kaks meest katteks. Ideaalis võiks koondises olla ka kolmas mees, kes selles rollis hakkama saab (etteruttavalt olgu öeldud, et ka selline mees minu valikusse ei kuulu). Keda kaalusin? Acerbi - võimas hooaeg Sassuolos, Astori - Fiorentina kaitseliini tugitala, Ogbonna - korralik hooaeg West Hamiga EPLis ning Juventuse taust ja Rugani, kes on teistest küll vähem mänginud, kuid omab Juventuses kaasmängijatega ilmselt kõige paremat klappi. Kuigi oleks ahvatlev kaasa võtta Ogbonna ja Rugani, kes on mõlemad BBC-ga koos mänginud, siis oleks kriminaalne Acerbi ja Astori välja jätta, kes on mõlemad olnud tänavu statistiliselt väga kõvad.

        Poolkaitsjad: Tuleb leida paar kaitsvamat, paar ründavamat ning paar kogu meeskonda ühendavat lüli leida. Ei tundu ju keeruline? Vale vastus! Pärast Marchisio ja Verratti vigastusi on minu silmis keskväli üks suur küsimärk. Juventusest ja Interist reaalselt kedagi võtta pole. Napolist oleks valida Jorginho, Romast De Rossi, Sassuolost Magnanelli ja Missiroli, Milanist Bonaventura ja Montolivo, Laziost Parolo ja Candreva. Väljast poolt Itaaliat tuleks kõnealla vaid Thiago Motta. Long story short, võrdlesin squawka.com'is erinevaid mängijaid ja kaasaksin Jorginho, Magnanelli, Montolivo ja Parolo ning ründaja all Bonaventura, kelle koht kõikidest poolkaitsjatest kõige kindlam on. Kuuenda poolkaitsjana tuleks valik teha Daniele De Rossi, Thiago Motta ja Antoni Candreva vahel. De Rossi tänavune hooaeg Romas ei kannata absoluutselt mingit kriitikat, Motta on mulle koondises alati närvidele käinud ja Candreva hooaeg on suhteliselt keskpärane. Kuigi Motta ja De Rossi on riietusruumis suuremaks jõuks kui Candreva, siis kaitsesuunal on mängumehi justkui piisavalt ning vaja oleks mehi, kes väravavõimalusi tekitada suudaksid. Selleks võtaksin kaasa Candreva.

        Ründajad: Kindel on vaid üks nimi - Insigne, kes on ääreründaja, keda vajadusel saab katta nii Bernardeschi kui ka Bonaventura. Teisele äärele võtaksin kaasa Berardi, keda vajadusel saab katta taas Bernardeschi kui ka Florenzi ja Candreva. Tipuründesse võtaksin kaasa head hooajalõpud teinud Pavoletti ja andeka Belotti. See teeb kokku 22 nime. Ahah, et kohta on veel ühele mehele? Fuck it, Totti, palun tule koondisesse, kui seis nutune, siis keegi peab mängu lõpus selle otsustava söödu või värava ka ju andma.

        Reaalsuses aga Magnanelli ja Totti kahjuks kaasa ei reisi ning nende asemel võivad rahulikult koha sisse võtta Thiago Motta ja Daniele De Rossi.

        Tofoa's Italy XI 2016
        The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

        Kommentaar


          Perin vigane ei ole?
          Elu on lühike, pidu on pikk.

          Kommentaar


            Olen kindel, et alg 11 mees on Pelle. Vahepeal oli üpris ebastabiilne, kuid siiski peaks üks kindlaim valik ründesse olema.

            Kommentaar


              Algselt postitas keenjus250 Vaata postitust
              Tundub, et 3-5-2/3-4-3 on Contel kindel soov. Üheks wing-backiks on Florenzi, aga teine? Antonelli või de siiglio kaasamine? Kus Darmian on?
              Keskpoolikus kes DDR-i kõrvale? Jorginho ja Motta? Viimane vist saab PSG-st hiljem tulema?
              Tipuründes hakkab mängima 0 koondisemänguga Pavoletti?

              Ühesõnaga peab hakkama igas mängus lootma 0-0 viiki. Grupist saab edasi ja siis lootma, et pennaldega joppab. Parem vist turna vahele jätta.
              See, et DDR üldse algrivistusse pääseb, on ka küsitav. Ma siin huupi mälu järgi pakun, et ta algselt langes Conte valikust välja vigastuse tõttu. Pärast paranemist aga oli Contel vist muud eelistused ja ka DDR'i vorm polnud kiita. Kui Verratti poleks vigastada saanud, siis oli ju suht suur tõenäosus, et DDR Prantsusmaale koondist aitama ei sõida.

              Pavoletti võiks imo tipus küll möllata.

              Totti oleks muidugi hea jokker olnud, ei tea, kas keegi potentsiaalsetest peatreeneri kandidaatidest oleks võtnud kuninga kaasa?

              Kommentaar


                Algselt postitas GoldenEagle Vaata postitust
                Perin vigane ei ole?
                on viis
                jokers to the right
                clowns to the left of me

                Kommentaar


                  I probabili 28 delle pre-convocazioni secondo 'La Gazzetta Sportiva':

                  PORTIERI - Buffon, Sirigu, Marchetti.

                  DIFENSORI - Barzagli, Bonucci, Chiellini, Darmian, De Sciglio, De Silvestri, Ogbonna, Rugani.

                  CENTROCAMPISTI - Bernardeschi, Candreva, De Rossi, El Shaarawy, Florenzi, Giaccherini, Jorginho, Montolivo, Parolo, Soriano, Sturaro, Thiago Motta.

                  ATTACCANTI - Eder, Immobile, Insigne, Pellè, Zaza.

                  Homme tuleb võimalik teine eelvalik EM-iks.
                  Eile oli ka viimane esimse treeninglaagri satsi treening.

                  FORZA AZZURRI!!!!!
                  FORZA ITALIA FORZA ROMA FORZA CAPITANO IL MIO CUORE è GIALLOROSSO
                  FORZA ANCHE SAMP E GENOA

                  Matteo Pessina e Nicolò Barella “Perché non hanno vinto loro? Perché sono invidiosi, gelosi”

                  Kommentaar


                    30 matsi välja valitud, 31. mai selguvad 23 lõplikku nime.

                    Goalkeepers: Buffon, Sirigu, Marchetti.

                    Defenders: Astori, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Ogbonna, Darmian, Rugani, De Sciglio.

                    Midfielders: Benassi, Bonaventura, De Rossi, Florenzi, Giaccherini, Jorginho, Montolivo, Motta, Parolo, Sturaro, Zappacosta, Bernardeschi.

                    Forwards: Candreva, Eder, El Shaarawy, Immobile, Insigne, Pelle, Zaza.

                    Kommentaar


                      Candreva on forward?

                      Fino alla fine FORZA JUVE

                      Kommentaar


                        on küll jah

                        Kommentaar


                          Montolivo sai ka vist vigastada nüüd?
                          Instagram

                          Twitter

                          Eesti Lokomotiv Moskva fännid

                          telekavaataja.blogabet.com

                          Kommentaar


                            Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
                            Montolivo sai ka vist vigastada nüüd?
                            Korralik hummor ikka keskväljaga. Verratti, Markiisu, Metrolivo, Motta, DDR.. kõik vigased või poolvigased. Ja IKKA Pirlo pole kutset saanud. Või siiski...

                            Kommentaar


                              Ja kui Pirlo saaks, kuidas siis poolkaitse välja näeks? DDR-Pirlo-Homoventura? See on aus teema või?
                              slimm.ee

                              Kommentaar


                                Väidevalt on koondis 95% selge (ehk lahtine on Bonaventura või Bernadeschi kaasamine). Vaatame siis koondisele otsa.

                                väravavahid
                                Buffon, Sirigu, Marchetti

                                Buffon on Buffon. Perin oleks ilmselge number 2, aga ega tema puudumisel pole vahet, kes seal Gigi seljataga on. Donnarummale võinuks ehk avansina koha anda, aga samas on Sirigu-Marchetti kombo koondises pidevalt käinud ja ju on mõlemad toredad riietusruumipoisid, et pole mõtet kumbagi maha jätta.

                                keskkaitsjad
                                Barzagli, Bonucci, Chiellini, Ogbonna

                                BBC on toimiv ja kokkumängiv trio ja üks väheseid kindlaid asju koondises. Aga kuna Barzagli ja Chiellini on terve hooaja olnud poolvigased ning Chiellol on kalduvus korjata rohkelt kollaseid, siis kindlasti eeldanuks kolmemehelise keskkaitseliini puhul 2-3 varumeest. Aga Conte võttis kaasa ainult ühe mehe ja tedagi ei loeks ma Itaalia kuue parima keskkaitsja hulka. Romagnoli täielik eiramine on üks kummalisemaid Conte liigutusi. Sama keiss muidugi Tonelli ja Astori ja Acerbiga, kes tegid väga head hooajad. Kui Conte idee olnuks BBC trioga tuttava mängija kaasamine, siis olnuks ka Rugani sada kora loogilisem kui Ogbonna. Muidugi võib öelda, et vajadusel saab kolmemehelises kaitseliinis kasutada ka DeRossit või Darmani, aga mõlemad mehed on tegelikult eluolulised oma õigetel positsioonidel ehk nende liigutamisega kaotaks meeskond mujalt.

                                Tegelikult on see muidugi läbivalt minu suurim kriitika Contele, et ta katsetas liiga vähe mehi ja suuresti kasutas ainult endale tuttavaid mängijaid. Ma ei saa garanteerida, et Romagnoli-Tonelli-Astori-Acerbi on paremad kui Ogbonna, aga kurat võtaks, sa pead andma sellistele mängijatele korraliku võimaluse ennast näidata. Mitte ei topi kuradi Ranocchiat koondisesse ja mitte ei kasuta igas sõpakas BBC triot, kes enivei mängivad igapäevaselt koos. Aganoh, äkki püsib BBC trio terve turniiri läbivalt tervetena ja siis ei tohiks muretsemiseks põhjust olla.

                                poolkaitsjad ja ääred
                                Darmian, De Sciglio, De Rossi, Motta, Jorginho, Florenzi, Giaccherini, Parolo, Bernardeschi/Bonaventura, Candreva

                                Ühest küljest on muidugi Marchisio-Verratti kaotamine väga valus löök tervele meeskonnale. Teisalt on ka meeskond ilma nendeta (paberil) päris okei. De Rossi tegi viimases mängus (highlightide põhjal) registana supermängu ja arvestades mehe hooaega, siis võib just DDR oleks EMiks värske ja vormis. Florenzi osas pole ka väga kahtlusi- mees annab endast 100%, jookseb, möllab ja on täpselt mängija, kes Conte Azzurrisse sobib. Kolmas keskpoolik on muidugi suurem küsimärk, sest mul puudub täiesti usk nii Parolosse kui Giaccerhinisse, kuid samas on mul mõningane usk, et Motta suudab kogemuste pealt olla meeskonnale oluline lüli. Lisaks meeldis mulle viimases mängus tehtud lahendus, kus Candreva oli pandud 352 äärele. Jah, ta on mõneti liiga ründav antud kohale, kuid teisalt peaks Florenzi oma töövõimega mehest jäävad augud ära parandama. Ja teisel äärel on siis Darmian, kelle osas ka liiga suuri kahtlusi pole. Võimalik, et ma lihtsalt oma peas mõtlen seda koondist ilusmaks kui ta on, aga ma usun, et Candreva-Florenzi-DDR-Motta-Darmian kooslus võib omavahel päris toimivalt klikkida.

                                Pirlo mahajätmise üle ei nurise, võibolla mõneti nuriseks selle üle, et nii vähe loovaid mängijaid kaasati (nt Vazquezi pole) ja Conte väga sirgjooneliselt panustas grinta peale, aga olukorda arvestades on see äkki ainuvõimalik variant. Ilmselgelt hetkeseisus Itaalia koondis kedagi tehniliselt ei mängi üle.

                                ründajad
                                El Shaarawy, Eder, Pelle, Immobile, Zaza, Insigne

                                Kummalisel kombel võib Itaalia koondise võtmemängijaks turniir olla Pelle. Kuskilt läheb Itaalial väravaid vaja ja keegi peab palli ründes hoidma ning hetkel tundub kaasavõetud meestest kõige loogilisem selleks just tema. Huvitav muidugi, kes asub Pelle kõrvale ründesse. Conte Juventuse aastad näitasid, et tema 352te väikesed tehnilised mängijad ei sobi (vt Giovinco Juventuses) ja sestap ehk koondise parim/tehnilisem ründaja Insgine ei pruugi üldse toimida. Eder on olnud viimasel poolel aastal lihtsalt saast, Immobile kohta ütles isegi Torino, et mees on nii katki, et nemad teda tiimi ei taha, El Shaarawy puhul ei saagi aru, kas temaga arvestatakse kui ründaja või kui äärega ning Zaza oli Juventuse neljas ründaja. Üsna valus seis, aga loodetavasti keegi ikka Pelle kõrval leiab mängusoone üles.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X