320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Koondis - Campioni d'Europa

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    puhka jalga mõni kuu.
    jokers to the right
    clowns to the left of me

    Kommentaar


      Algselt postitas Jasper Vaata postitust
      Et Itaalia Eestisse tuleb? Eip.
      Et Maldini saab NT testimõuniali? Kõik on ideed heaks pidanud.
      Seda, et ta oma viimase mängu saab, selles olen kindel, aga küsimus seisnes selles niiöelda viimases mängu just Lillekülas. Tean, et kuna Itaalial sel ajal mänguvaba päev, siis oletatakse jne ning seoses sellega lihtsalt tundsin huvi, et äkki keegi liidule lähemal seisev inimene on vihjeid andnud ja üheks tulijaks tõesti Itaalia on.
      May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

      Kommentaar


        Seekord kutsus Lippi koondisesse sellised härrad:

        Goalkeepers: Buffon (Juventus), Amelia (Palermo), De Sanctis (Galatasaray).
        Defenders: Bonera (Milan), Cannavaro (Real Madrid), Dossena (Liverpool), Gamberini (Fiorentina), Grosso (Olympique Lyon), Legrottaglie (Juventus), Zambrotta (Milan).
        Midfielders: Aquilani (Roma), Camoranesi (Juventus), De Rossi (Roma), Montolivo (Fiorentina), Pepe (Udinese), Perrotta (Roma), Pirlo (Milan).
        Forwards: Di Natale (Udinese), Gilardino (Fiorentina), Iaquinta (Juventus), Quagliarella (Udinese), Rossi (Villarreal), Toni (Bayern Munich).

        Ei midagi üllatuslikku vaadates eelnevaid Lippi valikuid.

        Kommentaar


          Väidetaval on kaitseliin paigas. Zambro, Canna, Legro, Grosso. Huvitav millal Cannavaro oma kaptenipaela ära kaotab? Ma arvan, et ta vaikselt hakkab jalgu jääma noorematele. Kui Chiellini ka korda saab, siis üks kohta on raudselt tema seal platsil....aga see selleks.

          Väravavahi kohta ei ole küsimust. Nädalavahtusel Buffon näitas kes on pika puuga nr 1.

          Keskväljal DeRossi ja ilmselt Pirlo. Camoranesi on just panenud vigastusest, kui teades et ta on alati Lippi valik ja arvestades nädalavahetuse esitust, siis usun et tema mängib.

          Ründeliini ei oskagi pakkuda. Toni on väidetavalt kehvas vormis ja seega vast Gila ja Rossi (kes 2 kolli kõmmutas nädalavahetusel) ja siis vast DiNatale või Pepe

          Kommentaar


            Itaalia - Brasiilia mängu on siis täna algusega kell 21:35 võimalik vaadata ka Kalev Spordist.

            Kommentaar


              noniii jutud olid nüüd siis ametlik vist

              Kommentaar


                Pirlo, kurat, nalja läksid sinna tegema või
                Man City 2, Itaalia koondis 0

                Kommentaar


                  paar helget hetke oli aga üldiselt jama. Loodame, et see tuleb kasuks ja Lippi vaatab oma kaardipaki üle. Cannavaro oli pasa, Pirlo oli kohutav...

                  DeRossi, Grosso, Buffon oli ok...Zambrotta rünnakul kohati väga hea, samas kaitse oli hädas. Montolivo oli null kui väravasööt välja jätta. Aquilani ka suht sama...Rossi väga hea. Camoranesi pasa. Toni oli ka suht puss. See parim võimalus mis raiskas on pohh..see õnneasi ka, aga see et ta üldiselt omab teravust suur NULL on märk et ei ole ruumi vähemalt hetkel tema jaoks.

                  Dossena? wtf?

                  Ehk siis kokkuvõtteks:

                  Cannavarolt kaptenipael ära. Tema aeg läbi. palume jumalat et Chiellini ja Gamberini terveks saaks. Cassano koondisse. Mille jaoks meil on Quagilarella? Ja no alati on olemas Floccari, Miccoli, DiVaio või siis noored Pazzini, Palladino, Acquafresca...Ja keegi Alex Del Piero on ka täitsa olemas....

                  MM ajaks on vanad peerud veel vanemad ja haisvamad. Noorde ja näljased koondisse palun.

                  Kommentaar


                    Rossi oli jah väga äss ja tundus, et Toniga nad sobisid hästi, võrdluseks esimene poolaeg kui Gila ja Di Natale olid nagu sitahädad, üldse on see täielik müstika, Di Natalet on proovitud erinevates lineupides aga lihtsalt ei kliki üldse (täna oli talle isegi Pepe kaasa antud, peaks küll ju unepealt mõistma üksteist), samas Udinese eest paugutab mõni päev hiljem jälle vabalt!? Brasside väljakupoolelt tegi Felipe serie a meestest vaata et kõige parema mängu ja JC oli muidugi ka vana kindlus ise.

                    Kommentaar


                      Mnjah. Mõningad Lippi valikud tekitasid tahes tahtmata WTF -emotsioone. Mida teevad koondises sellised tegelased nagu Pepe ja Iaquinta? Pepe on mänginud Udineses suht kobedalt, kuid koondises küll mingit loogilist kasutust mehele pole. Iaquinta on enamjaolt audis olnud ja nühib ka nii muidu Juve pinki, kuid Azzurrisse mahub sellegi poolest.

                      Kus on Cassano, Miccoli, Brighi? Nt viimati mainitu eemale jäämine oli vägagi üllatav, kuigi on olnud tänavu kogu liiga parimaid enda positsioonil. Hoolimata sellest valituks osutus Perrotta

                      Kommentaar


                        Üsna keeruline on koondise olukord tõesti. Siiani pole Lippi leidnud töötavat taktikat- esimesel poolajal prooviti 4-3-3 ja teisel 4-4-1-1, kuid kumbki ei töötanud. Kardetavasti töötab see teine formatsioon ainult siis, kui ründaja taha meelitatakse Totti. Rossi oli sellel positsioonil sitt, mis sitt ja jättis 90% ajast Toni täiesti üksi Brasiilia kaitseliini vastu.

                        Mängijate poolest midagi väga hullu pole, eriti kui arvestada, et MMini on veel kõvasti aega. Ainult äärekaitsjatega on koondisel perse majas. Mis valikud üldse on? Bonera, Zambrotta, Dossena, Grosso; mööndustega veel nt Molinaro, Cassani. Ei ole üksi neist tippkaitsja. Ja keskkaitses võiks Cannavaro mängitamise ära lõpetada- selle mehe aeg on lihtsalt läbi.

                        Kommentaar


                          Algselt postitas Blue Rock Vaata postitust
                          Mida teevad koondises sellised tegelased nagu Pepe ja Iaquinta?
                          Kus on Cassano, Miccoli, Brighi?
                          Olgem ausad, ega eriti vahet pole, kas platsil on Pepe, Iaquinta, Cassano või Miccoli. Kõik on üsna keskmise tasemega mängumehed ja kõik. Itaalial on puudu just suurtest mängijatest, kes suudaks mängu murrangut tuua ja platsil midagi geniaalset korda saata. Miks on Cannavaro ja Zambrotta ja Di Natale ja Toni ja Grosso ja Perrotta ja Gattusso (kõik vanuses 31+) ikka koondises võtmerollides? Itaalial pole lihtsalt korralikke noori peale kasvanud, kes vanurid eest ära lükkaks ja korraliku põlvkondade vahetuse teeks.
                          Probleem on tegelikult veidi sügavam, sest Itaalial lihtsalt on mitu aastakäiku häid mängijaid puudu. Aastatel 1980-85 sündinud mängijatest võib tipptegijateks pidada Gilardinot, De Rossit ja Chiellinit (okei, mööndustega ka Cassanot). Ja põhimõtteliselt kõik.
                          Muidugi võib loota, et 86+ sündinud (noor)mehed nagu Rossi, Giovinco, Marchisio, De Ceglie, Santacroce, Acquafresca, Cigarini, Balotelli tõusevad komeedina jalgpallitaevasse ja hakkavad lammutama, aga vaadates viimaseid arenguid mitmete meestega, siis pole asi just lootustandev.

                          Kommentaar


                            Roma fännina pean tunnistama, et ei ole Perrotta ega ka Brighi koht koondises...

                            Äärekaitses on variandid veel Cassetti ja Tonetto. Aga miks mitte ka mõni noor...
                            Cassano kohta olen ma endiselt teisel arvamusel ja endiselt pean teda supertalendiks ja meheks, kes tooks mängu muurangu. Ta oleks igal juhul olnud kordades ohtlikum kui Camo, DiNatale või Pepe...

                            Keskkaitses on vaja Chiellinil teveks saada ja talle sobib partner leida sinna. Kas siis gamberini/Legro näol või siis keegi noortest täkkudest, kui Lippil mune on...

                            Gilardino on omas elemendis hea ning füüsiline vorm on tal korralik. Aga temal jäi lihtsalt toetusest puudu eile...Ning nagu ma juba ütlesin, siis loodetavasti tuleb see peks kasuks ja Lippi võtab julgeid otsuseid vastu. Ja no miks mitte siis kutsuda tagasi Totti, praegu ju oleks hea põhjus...


                            Ja lõpetuseks siis ütlen, et siit luuast väga suurt pauku ka ei tulnud ja masenduseks pole põhjust. Itaalia sõprusmängude tulemused on alati olnud sellised ja no kaotati ikkagi Brasiiliala niggadele, kes ilmselt magavad jalgpall kaisus, et naabrinigga seda rotti ei laseks.

                            Kommentaar


                              Eika nõustun sinuga! Tottit oleks tõesti vaja tagasi koondisesse!
                              Hetkel nagu poleks kedagi kes suudaks ründajatele palle ilusti ette mängida! Isegi söödud jätsid eile väga soovida ja üldse kogu mängupilt oli ülikehv!Ma olin Itaalia mängus väga pettunud! Totti,Del Piero,Brighi,Materazzi,Panucci(alati itaalia eest hästi mänginud-aga juba vana jh),Oddo,Ambrosini,Rosina jne...
                              Tonit küll nagu ei usaldaks algkoosseisu-nagu suvisel MM-il pole ta siiani midagi suutnud,kole on vaadata kuidas ta ründes hakkama ei saa. Mõne palli suudab kehaga maha võtta kuid ta pole piisavalt kiire ja eriti osav, et midagi korraldada-samahästi võiks tema asemel mängida Corradi,analoogne vant kuid suudab ka ise luua omale olukordi! Totti ründajate taha ja mingid tehnilisemad vandid nagu del piero ja rossi ettepoole ja kyll siis asi toimiks ka! Di Natale,Montolivo,Pepe,Perrotta,Toni,Iaquinta nahuiiii saata!!!
                              Sellise moega ma ei usu, et Itaalia oluliselt parem oleks 2010MM!!!
                              Muidugi eilset mängu vaadates, siis mõni mees nagu üldse ei viitsinud pingutada!
                              Forza Itaalia!!!
                              sigpic

                              Kommentaar




                                Artikkel sellest, keda võidakse järgmine kord koondisse kutsuda -
                                uusi nimesi on - mis on väga positiivne.





                                Toetagem 6+5 ja alla 18. aastaste transferide keelustamist. Väärtustagem jalgpalli, mitte raha.

                                Parim laul

                                Kommentaar

                                Working...
                                X