Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Koondis - Ex-Campioni d'Europa

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas eika Vaata postitust
    Ma sellest Insigne teemast ei saa vapsjee aru. Noormees on ju liigas totaalne käkk olnud (sellel hooajal vist 2 väravat kirjas) ehk sama hästi võiks ju Giovincot ja Osvaldot koondisesse pushida.
    Rossi seis on hetkel päris hull ja vaevalt ta nüüd kuidagi suveks äratõuseks.

Arvestades, et mees on saanud sisuliselt puhata terve liigahooaja võiks ju lammutada, kuid vaadates tema eilset coppa esitust, siis mees selgelt mingeid riske võtma ei hakka, et veel tõsisema vigastusega riskida.

Isiklikult võtaksin Insigne ja jätaksin Rossi koju.

Kui võtta Cerci siis peaks võtma ka Immobile, neid ei saa eraldada, siis nagu oleks vähe mõttest nende kaasamisel, mehed, kes on terve hooaja koos lammutanud Torinos, võivad nii mõnegi meeskonna vastu midagi huvitavat teha.

Destro on mõtekas võtta ainult juhul kui Totti võetakse,sest hetke tiimis ei ole talle feederit, Destro vajab rohkem kui Montoliivo.

Giovincost vast ei maksa väga rääkida, mees on alavormis, selgelt Conte käpa all vaibunud ja kui ta juves ei suuda väravale pihta saada, siis millest veel rääkida.

Insigne on igal juhul parem valik,vähemalt niipalju kui mina olen insignet platsil Napoli eest näinud, siis alati väga hästi esinenud.
    sigpic

Kommentaar

Mis mulle isikult meeldib on see, et Insignel on tehnika paigas, sööta mõistab, kiire, jalg ei ole ka kõver, selline noor Del Piero!

Minu meelest saab tänamatult vähe mänguaega Napolis.Võtaks ta hea meelega Romasse kui see minu teha oleks!
      sigpic

Kommentaar

Tuletaks veel meelde, et Candreva on nagunii Prandelli nimekirjas juba ammu sees.
        Daje!!!
        1.totti koondisesse.
        2.Money talks bullshit(totti) walks.
        3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
        "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Et sa võtaksid kaasa 27 meest? Kah plaan.
          Eks meil mõlemil matemaatika longab. 18 + 7 = 25 (mitte 27) aga kaasa saab 23 mitte 25

Cassano kaasamine ühestki küljest loogilisena ei kõlaks.
          No tee või tina, aga mulle tundub äärmiselt ebaloogiline kui Cassano maha jääb.

Kommentaar

Prandelli valikutes loogikat pole erilist mõtet taga ajada, seda on ta juba korduvalt tõestanud.
            So self aware so full of shit

Kommentaar

Algselt postitas F.Totti Vaata postitust
              Rossi seis on hetkel päris hull ja vaevalt ta nüüd kuidagi suveks äratõuseks.
              Esimene mäng on Itaalial 14.06 ja play-off mängud algavad alles juuni viimastel päevadel, seega aega vormi koguda veel küll.
              Kutt sai laupäeval mängida 18 + mõned minutit. Üsna vara veel mingeid oletusi teha.
              May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

hea tuju ja jutu jätkuks päeva tsitaat paljunõutud treenerilt.
                De Boer in GdS: "Balotelli has more quality than [Graziano] Pelle, but I would definitely take Graziano."[Continued]
                De Boer: "Players can win games but teams win championships. Balotelli isn't a footballer who plays for the team."

14 aastat soolakaevanduses

jokers to the right
                clowns to the left of me

Kommentaar

Miks Itaalial pole kedagi vastavat, et see jopakolla m*st pulgakomm koju jätta.
                  Daje!!!
                  1.totti koondisesse.

Kommentaar

Algselt postitas Uuu Vaata postitust
                    jokers to the right
                    clowns to the left of me

Kommentaar

Algselt postitas Uuu Vaata postitust
                      Totti ?
                      sigpic

Kommentaar

Ma märkisin ära VASTAVAT mitte samasugust saasta. Sa just pakkusid välja täpselt samasuguse karismaatilise, närvihaigest, nartsissistist, egotsentristist, feminiinse*, metroseksuaali*. No common kes paneb ennast unelmate algkoosseisu. Nagu küsiti dream teami Ronaldolt või Thiago Silvalt....nad lihtsalt PEAVAD ennast includima.

*=counts only for the capital girl

EI TITTILE EI BALOTILLILE!!!!PRANDELLI PLEASE WORK SOMETHING OUT AND DONT GO FOR DUSSTRO EITHER!!!!
                        Daje!!!
                        1.totti koondisesse.

Kommentaar

Algselt postitas Maarek Vaata postitust
                          Esimene mäng on Itaalial 14.06 ja play-off mängud algavad alles juuni viimastel päevadel, seega aega vormi koguda veel küll.
                          Kutt sai laupäeval mängida 18 + mõned minutit. Üsna vara veel mingeid oletusi teha.
                          Ja Pepe Rossi SKOORIS täna uuesti. Esimene täispikk mäng peale vigastust? Prandelli tehku heaga ümber see koosseis.

Kommentaar

Berardi ei saa teil koondisesse?Ez hattrick täna vs Fiorentina.

Kommentaar

Algselt postitas Cule Vaata postitust
                              Berardi ei saa teil koondisesse?Ez hattrick täna vs Fiorentina.
                              Ei saa.

Kommentaar

Algselt postitas Maarek Vaata postitust
                                Algselt postitas Francesco Vaata postitust
                                Ja Pepe Rossi SKOORIS täna uuesti. Esimene täispikk mäng peale vigastust? Prandelli tehku heaga ümber see koosseis.
                                Esialgu piirdus siiski veel umbes 20 minutiga. Värav oli hästi mängitud, aga Sassuolo kaitse muidugi erilist kriitikat ei kannata.
                                Ühe võimaluse lükkas Pegolo väravajoonelt ära, seega eile oli lõpuks ometi tunne, et kasti on saabunud mees, kes ka teab, milleks ta seal on
                                May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Working...
                                X