Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Koondis - Ex-Campioni d'Europa

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas J.R.I.M Vaata postitust
    Sellise mänguga löödakse Rootsi puur seal MM il täis. Hale taktika oli valitud nende 2 mängu kokuvõttes. Kunagine sümpaatne Rootsi on millegi muuga vahetunud. Ei saadud edasi enda võistkonna meisterlikkusest vaid hoopis Itaalia meeskonna suutmatusest. Ma ei tea kuidas ma seda MM i vaatan. Muidugi hakkas kõik pihta sellest mis huvitav alagrupp suudeti koostada, Hispaania ja Itaalia ühte alagruppi. Läks edasi sellega, et Ventura peatreeneriks pandi. Mäletan, et kui ta sai peatreeneriks siis ma eeldasin kohe halba ja mingi hetk tegelt ka suutsin endale asja ilusaks muuta. Aga esmane sisetunne ütleb ikka väga palju ja nii ta siiski läks, et see meile saatuslikuks saigi siiski.

P.s Mul on ilge respect Buffoni vastu, aga näha on, et vanus on teinud oma töö. Eelmise aasta CL ist sai sellest juba aru, aga nüüd on ikka väga palju ohumärke. Kahju, et sellisel suurkujul saab jalgpall Itaalia koondises nõnda lõpu.
    Ega post-zlatanlik ajastu Rootsi koondises ei saabu ka sillutatud teega. Vähem kibestumist, Rootsi valis optimaalse ja eduka taktika ja seljatas sellega Itaalia KAHE mängu kokkuvõttes. Oleks rollid vahetuses, kuidas me seda nimetama peaks, Itaaliapäraseks efektiivsuseks?
    Kahju muidugi, et Itaaliat MMil ei näe, võtab pisut värvi vähemaks turniirilt.
    "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
    These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

Kommentaar

It is estimated up to 25 million Argentines have some degree of Italian descent (62.5% of the total population). Italian settlement in Argentina formed the backbone of today's Argentine society. Argentine culture has significant connections to Italian culture in terms of language, and customs.
      FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
      sigpic

Kommentaar

Trollid või päriselt?

Võiks ikka mingi põhimõttekindlus olla. Gloryhunter.

Kommentaar

Algselt postitas Mustang Vaata postitust
          Trollid või päriselt?

Võiks ikka mingi põhimõttekindlus olla. Gloryhunter.
          Noh, ikka on mingit võistlust tore vaadata kui on kellelegi pöialt hoida.
          Ma näiteks valisin selleks Horvaatia järgmisel jalka MM.

Kommentaar

Mulle tundus, et keskväljal jäi loovusest puudu. Peale Pirlot polegi koondises olnud sellist head mängu ehitajat. Loodeti, et järsku Verratti on suuteline aga tema esitused koondise eest pole väga veenvad olnud. Jorginho eile jäi ka suht võõrkehaks väljakul.
            Fino alla fine FORZA JUVE

Kommentaar

Algselt postitas count
              Forza Argentina
              Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
              Noh, ikka on mingit võistlust tore vaadata kui on kellelegi pöialt hoida.
              Ma näiteks valisin selleks Horvaatia järgmisel jalka MM.
              Õige point! Minu meelest on näiteks äge, kui kodumeeskonnal hästi läheb. Forza Rossija!

-e- Vaatasin, et avataride valikute seas on 30 lippu, aga Vene lippu pole. Suur riik, aga fänne pole? Miks?

Kommentaar

Algselt postitas eika Vaata postitust
                Õige point! Minu meelest on näiteks äge, kui kodumeeskonnal hästi läheb. Forza Rossija!

-e- Vaatasin, et avataride valikute seas on 30 lippu, aga Vene lippu pole. Suur riik, aga fänne pole? Miks?
                Ma vist jätaks ennemini MM-i vaatamata kui hakkaks Venemaa fänniks

Kommentaar

Algselt postitas eika Vaata postitust

Kõikide Azzurri fännide top 1 valik ongi Suur Messi - Argentiina nelja tärni peale! ja Väike (naaber) Vend - Horvaatia. Muud valikud tõelisele Azzurri fännile ei ole sobilikud!

Tuulutust ja kardinaalset meeskonnavahetust oli vaja ja hetkel on selleks parim aeg. Mitte kellegi koht koondises ei tohi olla iseenesest mõistetav, see tuleb välja teenida. Selle lihtsa reegli vastu eksimine on meile maksma läinud viimased 6 suurvõistluse tiitlit! Kes iganes järgmiseks treeneriks valitakse, ülesanne on lihtne (ja see on ka suht ainus ülesanne edu saavutamiseks) - KÕIK VANA RASVA PEAL ÜLE 30 AASTASED ITAALLASED KOONDISEST NAHH*I!!! Sai SEDA listi sirvitud ja midagi keerulist pole, peale Marchisio(kes tervena püsides võib vahetusest tulles lisakäiku pakkuda) ei olegi ühelgi 30+ tegevmängijal enam koondise juurde reaalselt asja, ega põhjust solvumiseks, kui kohale ei kutsuta.
                  FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                  sigpic

Kommentaar

Algselt postitas count Vaata postitust
                    Sai SEDA listi sirvitud ja midagi keerulist pole, peale Marchisio(kes tervena püsides võib vahetusest tulles lisakäiku pakkuda) ei olegi ühelgi 30+ tegevmängijal enam koondise juurde reaalselt asja, ega põhjust solvumiseks, kui kohale ei kutsuta.
                    Arvestades, et järgmine suurturniir on alles 3 aasta pärast, siis ma jätaks Marchisio ka juba eos kõrvale. Pigem annaks selle mänguaja avansina Verrati-Gagliardini-Jorginho-Benassi-Florenzi-Bonaventura(-Pellegrini) sugustele.

Kommentaar

Brasse vist on ka OK toetada, noh Romulo, Amauri, Thiago Motta ja Jorginho teenete eest.
                      Inter - ausaim klubi Itaalias.

Kommentaar

Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitust
                        Ega post-zlatanlik ajastu Rootsi koondises ei saabu ka sillutatud teega. Vähem kibestumist, Rootsi valis optimaalse ja eduka taktika ja seljatas sellega Itaalia KAHE mängu kokkuvõttes. Oleks rollid vahetuses, kuidas me seda nimetama peaks, Itaaliapäraseks efektiivsuseks?
                        Kahju muidugi, et Itaaliat MMil ei näe, võtab pisut värvi vähemaks turniirilt.
                        Lisaks edestas alagrupis Hollandit.
                        Kas saab olla päriselt nõrk võistkond kes lülitab ükskõik mis tiitlivõistlustel välja Hollandi Ja Itaalia?
                        Seisan üksi mere ääres
                        jalas kollased sandaalid
                        valged, merevahust sääred
                        hüüan: "Elagu skandaalid!"

Kommentaar

Algselt postitas J.R.I.M Vaata postitust
                          Muidugi hakkas kõik pihta sellest mis huvitav alagrupp suudeti koostada, Hispaania ja Itaalia ühte alagruppi.
                          Seda oli nüüd küll nii lihtne vältida, kui üldse võimalik. Oli vaja vaid SEE sõpruskohtumine võita.
                          Instagram

Twitter

Eesti Lokomotiv Moskva fännid

telekavaataja.blogabet.com

Kommentaar

Miks peaks sõprusmängus tulemuse peale mängima? See FIFA edetabel on ju teada pullikaka.
                            A noh, see kõige viimane vabandus nagunii, et teise potti satuti.

Kommentaar

Algselt postitas keenjus250 Vaata postitust
                              Miks peaks sõprusmängus tulemuse peale mängima? See FIFA edetabel on ju teada pullikaka.
                              A noh, see kõige viimane vabandus nagunii, et teise potti satuti.
                              Sest seda tulemust oli konkreetsel hetkel vaja. See oli viimane sõpruskohtumine enne loosimist ja oli teada, et kaotuse korral ootab ees 2. pott.
                              Instagram

Twitter

Eesti Lokomotiv Moskva fännid

telekavaataja.blogabet.com

Kommentaar

Pole küll ilus maaslamajat lüüa aga väidetavalt soovib 2/3 fännidest uueks treeneriks Carlo Ancelottit
                                Midagi sellist ei sooviks ma isegi Itaaliale.

Kommentaar

Working...
                                X