Algselt postitas Tofoa
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Koondis - Ex-Campioni d'Europa
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Algselt postitas Ericc Vaata postitustsorry, läksid meelest
Leave a comment:
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustMiks torpeteerid põhivenna algatust ja ignoreerid kõige suurema patrioodi valmisolekut meeskonda esindada? #disgrace
Leave a comment:
-
Algselt postitas Ericc Vaata postitustNüüd võiks ilusti listi teha, kes on kohal.
Ericc
Eika
Cannu
Orbs?
Montag
Francesco
Maarek
Tanel?
Keenjus?
e2,
Iceman on eit!
Leave a comment:
-
Algselt postitas eika Vaata postitust
ps. Kui maarek saab olla maarekio gomez, siis ma tahan olla miraleikam pjanic või medheika benatia!
Leave a comment:
-
Nüüd võiks ilusti listi teha, kes on kohal.
TOFOA
Ericc
Eika
Cannu
Orbs?
Montag
Francesco
Maarek
Tanel?
Keenjus?
e2,
Iceman on eit!
Leave a comment:
-
jep, nii et ei ole mingit Maarekio Gomez't, tuleb Riccardo Maareklivo ja asi klaar
Leave a comment:
-
jah tra, ei ole pagulasi vaja. Siis meeskonnavaim sitem kui portugali mängupilt.
Leave a comment:
-
Algselt postitas eika Vaata postitustps. Kui maarek saab olla maarekio gomez, siis ma tahan olla miraleikam pjanic või medheika benatia!
Leave a comment:
-
Ma otsustan mingi augusti alguses. Võin olla koondise arst ja õlut kurgust vigastatutel alla kallata.
Leave a comment:
-
Kiidan algatust!
Üldiselt on Weekend meie ridasid veidi hõrendanud, et kõik, kes siin foorumis Itaalia jalgpalli teemadel sõna sekka ütlevad on väga oodatud. Võtame kõik ilusti vastu olenemata mänguoskusest.
ps. Kui maarek saab olla maarekio gomez, siis ma tahan olla miraleikam pjanic või medheika benatia!
Leave a comment:
-
Maarekio Gomez leiab ka äkki aega läbi astuda.
Jalgpalli mängis ta viimati 2 aastat tagasi samal turniiril, seega oskuste puudumises ei maksa kahelda
Leave a comment:
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustF.Totti ideaalne võimalus olla Francesco Totti isiklikult. Kas tänavu saame treeneriks Antonio counte?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: