Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Koondis - Ex-Campioni d'Europa

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas eika Vaata postitust
    Kas ainult mulle tundub, et kuidagi kummalised mängijavalikud. On Gabbiani, kes on alustanud liigas sellel hooaja ühe mängu ja löönud ühe värava. On Zaza, kes on alustanud kolm mängu ja löönud ühe värava. Okaka ka sama tont, aganoh, las ta jääb. Rääkimata poolkaitsjate valikutest.

Võib-olla olen liiga vähe või valesid mänge näinud, aga kus Napoli ründe põhiboss Insigne on? Ja kus on Napoli poolkaitse põhiboss Jorginho (ta ju tahtis Itaalia esindada)? Kus on Sassuolo Berardi ja Sansone? Kus on Saponara? Kus on Vazquez? Sarnaselt võiks räntida ka muidugi kaitsjatevalikuga. Mis värk on?
    +1

Minu arust on praegune koondis nõrk. Liiga palju ebamääraseid nimesid. Loodetavasti on kevadeks koondis tugevam.

Leave a comment:

• eika
    replied
    Algselt postitas Stok
    Built-in sixpack sellel särgil? Lahe.
    ilmselgelt võeti esitlusele ka kõige mehisemad-jõulisemad koondiseliikmed. eeldan, et lähiajal teatavad Cassanod ja muud Cassanoliku kehaehitusega mängumehed koondisekarjääri lõpetamisest.

Leave a comment:

• karl91
    replied
    Särgist ka natukene paremat pilti.

FORZZA AZZURRI!!!

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Algselt postitas eika Vaata postitust
    Kas ainult mulle tundub, et kuidagi kummalised mängijavalikud. On Gabbiani, kes on alustanud liigas sellel hooaja ühe mängu ja löönud ühe värava. On Zaza, kes on alustanud kolm mängu ja löönud ühe värava. Okaka ka sama tont, aganoh, las ta jääb. Rääkimata poolkaitsjate valikutest.

Võib-olla olen liiga vähe või valesid mänge näinud, aga kus Napoli ründe põhiboss Insigne on? Ja kus on Napoli poolkaitse põhiboss Jorginho (ta ju tahtis Itaalia esindada)? Kus on Sassuolo Berardi ja Sansone? Kus on Saponara? Kus on Vazquez? Sarnaselt võiks räntida ka muidugi kaitsjatevalikuga. Mis värk on?
    Naljakas jah et osalt nagu katsetatakse uusi mehi aga samas keskkaitses on ikka peerud...

Leave a comment:

• karl91
    replied
    Särgi esitlus live

Leave a comment:

• eika
    replied

Leave a comment:

• karl91
    replied
    L’elenco dei convocati

Portieri:
    Gianluigi Buffon (Juventus), Daniele Padelli (Torino), Mattia Perin (Genoa), Salvatore Sirigu (Paris Saint Germain);

Difensori:
    Francesco Acerbi (Sassuolo), Luca Antonelli (Milan), Davide Astori (Fiorentina), Andrea Barzagli (Juventus), Leonardo Bonucci (Juventus), Giorgio Chiellini (Juventus), Matteo Darmian (Manchester United), Mattia De Sciglio (Milan), Lorenzo De Silvestri (Sampdoria);

Centrocampisti:
    Giacomo Bonaventura (Milan), Antonio Candreva (Lazio), Alessio Cerci (Milan), Stephan El Shaarawy (AS Monaco), Alessandro Florenzi (Roma), Emanuele Giaccherini (Bologna), Claudio Marchisio (Juventus), Riccardo Montolivo (Milan), Marco Parolo (Lazio), Roberto Soriano (Sampdoria);

Attaccanti:
    Manolo Gabbiadini (Napoli), Eder Citadin Martins (Sampdoria), Stefano Okaka (Anderlecht), Graziano Pellé (Southampton), Simone Zaza (Juventus).

Belgia ja Rumeenia vastu mänguks.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas karl91 Vaata postitust
    EURO 2016 särk
    Väga kena! Nii kodu- kui ka võõrsilsärk on seksikad.

Leave a comment:

• karl91
    replied

EURO 2016 särk

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    Algselt postitas cannuman Vaata postitust
    Üks aus (vist) värav võeti ära ka veel.
    kinnitan.

985 aastat võitmatu millenniumini

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Üks aus (vist) värav võeti ära ka veel.

Leave a comment:

• count
    replied
    Florenzilt imeline viigivärav ja geniaalne võiduvärava sööt. Man of the match! Totti ja kogu Itaalia fännibaas võib nüüd rahus magada, Rooma Prints on kohal! GRAZIE ALE!

Leave a comment:

• Uuu
    replied
    Conte pidi ju sama piider olema nagu Allegrigi, right?

Leave a comment:

• Iceman
    replied
    Italy has gone 49 consecutive qualifying matches (Euro or WC) without a loss. A record never seen before in football history.

Leave a comment:

• karl91
    replied

Leave a comment:

Working...
X