Replying to Topic \'Serie A Striker Mania!\'
täitsa segane, panen esimest korda terve hooaja peale gilardino oma rivistusse, pealegi veel esimesele kohale ning mees laksib kohe 4 kolli, tuues mulle viimases voorus Serie A Striker Mania meistritiitli.
I freestyle my destiny.
kahju muidugi, et gilardino hiigelmäng ei suutnud parmat 4 hulka aidata, sest Empoli ei suutnud Interiga kodus viigistadagi, aga mis teha.
kogu see võistlus osutus siis kokkuvõtteks uskumatult põnevaks - viimase 25 minutiga loksus tänu gilardinole tiitel robinho käest minu kätte.
loodetavasti on henryfan\'il ka järgmisel aastal aega ja viitsimist seda asja ajada.
ou mai gaad milline võidukõne sellest tuli, nagu oleksin oskari just võitnud
. las ma pillan siis mõne pisara ka veel, et asi täiuslik oleks
. ja muidugi tänud veel ka trezele, kes kogu seda värki üldse alustas ning kõigile osalejatele, kes asja põnevaks tegid, eriti siis robinhole.
ühe sõnaga:
.
ja peaaegu oleksin unustanud:
päikest ka kõigile.
täitsa segane, panen esimest korda terve hooaja peale gilardino oma rivistusse, pealegi veel esimesele kohale ning mees laksib kohe 4 kolli, tuues mulle viimases voorus Serie A Striker Mania meistritiitli.

I freestyle my destiny.

kahju muidugi, et gilardino hiigelmäng ei suutnud parmat 4 hulka aidata, sest Empoli ei suutnud Interiga kodus viigistadagi, aga mis teha.
kogu see võistlus osutus siis kokkuvõtteks uskumatult põnevaks - viimase 25 minutiga loksus tänu gilardinole tiitel robinho käest minu kätte.

ou mai gaad milline võidukõne sellest tuli, nagu oleksin oskari just võitnud

ühe sõnaga:

ja peaaegu oleksin unustanud:

Kommentaar