Miks see hamburger kindel on? hetkel 2-1 taga ja üks värav anderlechtilt veel ning lisaaeg on tõsiasi.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Itaalia klubid Euroopas
Collapse
X
-
Toetagem 6+5 ja alla 18. aastaste transferide keelustamist. Väärtustagem jalgpalli, mitte raha.
Parim laul
-
Algselt postitas Tanel Vaata postitustÄra nüüd Interi võimetes ülearu enesekindlaks ka mine. Veel on vara olla sellises seisus, et me tähtsatele Euroopa mägnudele läheme juba selliste mõtetega vastu, et peaks vast võit tulema.
Kui väga palju kaklema ei hakata ja Sneijderi luud vastu peavad siis võime täitsa okaylt edasi panna, jah..
Hamburgerid on saamas 2-1..ei tea kas teevad Fulhamit täna?
Kommentaar
-
Edasi võime me kõigi vastu saada, kui mehed lähevad sama pühendumisega mängima. Ma ei taha antud olukorras mingi pessimist olla, vastupidi, lootused on mul tõusnud väga kõrgele (olin juba Chelsea mängu eel optimistlikus tujus ja nähes meie maailmaklassi esitust on need loomulikult veelgi kasvanud), aga ettevaatlik tuleb olla ja loodan, et Mourinho suudab mehi keskendunult hoida.
Ja üldiselt on parem oma sõnavõttudega vaoshoitud olla, et pärast mitte loll välja näha. :d
Loosi koha pealt on reaalsus see, et karta ei tohi kedagi, sest kui kartma hakatakse, siis on kööga ka. Nagu võõrsil Barcelonagi vastu oli näha.sigpic
Kommentaar
-
Lugesin FIFist , et nüüd, pärast Bayerni finaali saamist on Itaalia-Saksa CL 4koha võitluse kaotanud saapamaa mehed...pidid olema sakslastele 64.207 ja itaallastele 63.910 punkti..Seda siis enne Barca-Interit..Itaaliat päästaks vist ainult finaali saamine ja seal võitmine..Ja Fulham võiks ka Hamburgit võita EL semides..
Ühesõnaga lihtne siis, Barca edasipääs= 3 CL kohta 2011
Kommentaar
-
Algselt postitas Jr Vaata postitustLugesin FIFist , et nüüd, pärast Bayerni finaali saamist on Itaalia-Saksa CL 4koha võitluse kaotanud saapamaa mehed...pidid olema sakslastele 64.207 ja itaallastele 63.910 punkti..Seda siis enne Barca-Interit..Itaaliat päästaks vist ainult finaali saamine ja seal võitmine..Ja Fulham võiks ka Hamburgit võita EL semides..
Ühesõnaga lihtne siis, Barca edasipääs= 3 CL kohta 2011
Mnjah, nii otsustavaks võib siis saada üks äärmiselt vale kohtuniku otsus Fiorentina vastuMay the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas count Vaata postitustsellest tabelsit on hästi näha, et peale Interi tulekut, on Itaalia jalgpall täiesti taandarenenud... nagu ütles kunagi mu mata õpetaja , numbrid ei valeta!
Krt võtaks, Inter pole ainuke tiim Euroopas. Vaata natuke selgema pilguga tabeleid ja süüdista teisei suckereid, kes vähem kui kümmet punkti teenimas käivadMay the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Mina ei tea, pooldan Interit vaid sellepärast, et olen Barca vastu aga finaalis olen igaljuhul Bayerni poolt. Samas kui need otsustajad vennad võtaks aru pähe, siis nad kustutaks need tabelid ära ja teeks need ümber või jagaks muud moodi neid kohti, sest isiklikult arvan, et Hispaaniale pole küll rohkem kui 3 kohta vaja, Itaalia väärib Hispaaniaga võrreldes kindlasti kohta rohkem ja sakslased on ka tglt tublid olnud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Maarek Vaata postitustJah, Inter - Bayern vastusseisu ootan isegi. Ainus põhjus, miks ma seda krdi karnevali veel vaadata viitsin.
Ma küll vargsi lootsin, et Inter varem Bayernile koti pähe kisub, aga parem hilja kui ...May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Selline on siis (jooksev) seis praegu - http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/...crank2011.html
CL'i play-offis loositi vastamisi Sampdoria - Werder Bremen. Kaotaja jätkab punktide kogumist Europa League'is.
Europa League'i loos:
Palermo - Maribor(SLO)
Napoli - Elfsborg(SWE)
Sturm Graz(AUT) - Juventus
-e- pidasin algselt Maribori ekslikult Slovakkia klubiks.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustEi viitsi hetkel ise süvendega, aga mis seis selle 4nda CL koha kaotamises on hetkel?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar