Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Euroopa Jalgpalli Liit UEFA kinnitas täna, et alates 2015. aastast pääseb Euroopa Liiga võitja järgneval hooajal Meistrite Liigasse hoolimata koduse liiga (eba)edust.
Nüüd vist ikkagi tuleb romat finaalis võita ka EL koha nimel. Jõuda selle kaudu CL oleks ju täitsa ok.
Igatahes tervitan Uefa otsust!
Tänu uuele korrale kaovad ära tsenaariumid, kus parasjagu CL välja langenud City longib B-meeskonnaga ringi ja kaotades roma sugusele kääbusklubile naerdakse ja ohatakse kergenadult samas, kui pealinna juustukotid situvad rõõmust pükse täis. Muidugi selline tsenaaruim ei ole võimalik, kuna roma pole isegi ELi pääsenud siin mõned kümnendid. Vaevalt, et see ka muutub
2015 võitjad saavad CL-i, varem mitte. stsenaariumid*
Nüüd vist ikkagi tuleb romat finaalis võita ka EL koha nimel. Jõuda selle kaudu CL oleks ju täitsa ok.
Igatahes tervitan Uefa otsust!
Tänu uuele korrale kaovad ära tsenaariumid, kus parasjagu CL välja langenud City longib B-meeskonnaga ringi ja kaotades roma sugusele kääbusklubile naerdakse ja ohatakse kergenadult samas, kui pealinna juustukotid situvad rõõmust pükse täis. Muidugi selline tsenaaruim ei ole võimalik, kuna roma pole isegi ELi pääsenud siin mõned kümnendid. Vaevalt, et see ka muutub
Eksid muidugi. Faktidega ründamine on ohtlik värk, fakte saab kontrollida.
"Juve maailma sitt ja pask on siiski võrdne Roma parima praeguses formaadis Meistrite Liiga hooajaga" oli mu algne mõte, mida ei suutnud ilmselgelt pädevalt väljendada. Aga ju jääb.
ehk siis kui Juve on maailma sitt ja pask pole sellest probleemi, sest Rooma on veel kehvem? Mis kuradi õigustus see veel olema peaks? Mul oleks praegu häbi, aga noh, mida ma ka Rube fännamisest tean.
Juve maailma sitt ja pask on siiski vist samavõrdne Roma parima Eurohooajaga. Või eksin? Juvel läks Eurohooaeg lõpuks perse- jah. Oldi siiski parim Itaalia tiim- jah. Arvestades seda, et 2a tagasi, ca samal ajal, oldi liigas seitsmendad, napilt Roma taga, siis pole Juventuse edenemine nüüd nii katastroof. Mõned lülid on puslest puudu ja järgmisel aastal oleks veerandfinaali pidamajäämine juba pigem pettumus.
Aga pohui. Loodetavasti lükatakse Inter-Cities Fairs Cup ja Anglo-Italian Cup jälle pöördesse, et Romal oleks midagigi võita ja countidel oleks parematki teha, kui teiste tiimide pärast muretseda: AS Roma International Titles
Inter-Cities Fairs Cup
Eks järgmine aasta Roma näitab, kuidas õige mäng käib ja hoiab lippu kõrgel Meistrite Liigas!...oot...Euroopa Liigas!...oot...Serie As!...oot...Coppa Itaalias!
ehk siis kui Juve on maailma sitt ja pask pole sellest probleemi, sest Rooma on veel kehvem? Mis kuradi õigustus see veel olema peaks? Mul oleks praegu häbi, aga noh, mida ma ka Rube fännamisest tean...
Ja kas Jasper koristaks juba oma varika ära????????????????????? hooaja lõpukink and sh/t ?
Selle teema võib nüüd pikaks ajaks lukku panna. Pole enam midagi rohkem kommenteerida ega lisada. Conte lasi ennast täis ja häbistas meie lippu, aga noh Rube fänn on ikka tore olla, küll leiab mingi õigustuse. Piidrid
Eks järgmine aasta Roma näitab, kuidas õige mäng käib ja hoiab lippu kõrgel Meistrite Liigas!...oot...Euroopa Liigas!...oot...Serie As!...oot...Coppa Itaalias!
Selle teema võib nüüd pikaks ajaks lukku panna. Pole enam midagi rohkem kommenteerida ega lisada. Conte lasi ennast täis ja häbistas meie lippu, aga noh Rube fänn on ikka tore olla, küll leiab mingi õigustuse. Piidrid
Leave a comment: