Algselt postitas Jasper
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Itaalia klubid Euroopas
Collapse
X
-
Algselt postitas eika Vaata postitustEi tea, kas Pioli hooaja alguseni / jõuludeni peab üldse vastu?
Kommentaar
-
La profezia ottimistica del presidente Zamparini (“In Svizzera vinciamo 2-0”, n.d.r.)
Kui Pioli üle kolme liigavooru vastu peab olen Zampas sügavalt pettunud!
Meeldetuletus homseks siis, CL ja EL viimase qf roundi loosimine, EV aja järgi 13.00 ja 14.30.
Vähemalt pealinna klubide poolehoidjatele peaks huvi pakkuma.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustKas Zamparini mitte ei lubanud kord loobuda Uefa cupi/Europa League kohast, sest see pidi olema resursside raiskamine?
"I hope West Ham kick us out of the UEFA Cup, otherwise I am sure we will lose again on Sunday against Chievo. This team cannot compete in two different tournaments and I honestly couldn't care less about the UEFA Cup, I prefer the Serie A championship."
See oli siis mingi viis aastat tagasi, aga viimastel aastatel on vist olnud rohkem suhtumisega "Lähme varumeestega, aga tahaks samas võite ka saada."
Päris De Laurentiis ta just pole, kes eelmisel aastal raius- "Europa League? I don't give a s**t about this competition, thanks to [Sepp] Blatter and [Michel] Platini it is not worth anything."
Üldiselt De Laurentiis on uus Zamparini enivei.
Kommentaar
-
Peaks Arsenali peale raha isegi panema...tänu sellele kaotusele ja vigastusele on hetkel reaalselt raha isegi teenida. Sealjuures mitte palku investeerides.Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
-
Algselt postitas Delfino Vaata postitustKaugel muidu Prantsusmaa Itaaliast on? selle uefa koefi järgi?
Viimase 5 aasta jooksul pole paremad suudetud olla, seega vahe veel üsna turvaline.May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Oli küll, tarkasid ja tublisid inimesi tuleb tunnustada.
Well done mr. Uuu ja edu edaspidiseks. Seda läheb sul eriti vaja, sest pimedusega löödud tegelasi on siin alamfoorumis ikka rohkem kui kirjusid koeri.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar