Vastus teemale \'Itaalia klubid,\'
Pole siin mõtted mingit tarka nina mängida. Suhteliselt mõttetult algatatud vaidlus cannukese poolt nii, et paluks siin millegist Itaaliaga seonduvast ja huvipakkuvast rääkida. Sellest, kas peab kirjutama Real või Real Madrid on mul suht suva.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Itaalia klubid Euroopas
Collapse
X
-
Algselt postitas cannuman
Uefa ehk Uefa Cup.
Leave a comment:
-
Uefa ehk Uefa Cup.
Leave a comment:
-
Algselt postitas cannuman
Algselt postitas Jasper
Uefa on Itaalia klubidele läbi.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Jasper
Uefa on Itaalia klubidele läbi.
Leave a comment:
-
Palermo, Udinese, Roma kõik audis. Uefa on Itaalia klubidele läbi.
Leave a comment:
-
Ja Palermo sai täna 2-1 võõrsil pähe. Prahas toimunud mängus lõi Palermo värava Conteh, kuid Jarolimi ja Barzagli(livescore\'i andmetel) omavärav andisd vooruvõidu vastastele.
Leave a comment:
-
Nonii...kaevasin siis sellise teema üles põhjusel, et täna said Roma ja Udinese väga viisakad tulemused UEFA karikasarjas. Roma suutis siis võõrsil võtta 2-1 võidu(kuigi jäid suht alguses 10-kesi) ja Udinese pommitas kodus 3-0.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Tanel
Jasper, ma nägin seda mängu ning mäletan seda suht hästi, kuna tegu oli ühega esimestest Interi mängudest mida nägin ning ega Arsenal sisenes Interi kasti veel vähem. Aga siis oli ka treener Cuper, kes on samuti selle argentiinapärase kaitsemänguga päri.
Leave a comment:
-
Algselt postitas mazz
Algselt postitas Tanel
Täitsa catenacciod langevad tavaliselt varem või hiljem tavaliselt ikka välja. Ainuke erand viimasel ajal Porto. Villareal vaevalt siiski finaali jõuab, aga veerandfinaal - täitsa võimalik.
Jasper, ma nägin seda mängu ning mäletan seda suht hästi, kuna tegu oli ühega esimestest Interi mängudest mida nägin ning ega Arsenal sisenes Interi kasti veel vähem. Aga siis oli ka treener Cuper, kes on samuti selle argentiinapärase kaitsemänguga päri.
Leave a comment:
-
Algselt postitas mazz
Porto ei olnud sugugi ainult kaitse peal väljas. Mäletan, et mulle avaldas suurt muljet nende ülikiire tegutsemine pallivõitrmise korral ja mõtestatud sirgjooneline tegevus rünnakul. Sellisel juhul ei näe ma mingit probleemi suurte jõududega kaitsmises. On ju ka Itaalia aastaid sellist mänguskeemi kasutanud. Praegusele Chelseale suhteliselt sarnane mängujoonis ilmselt, kuigi ma nende mänge erit palju näinud ei ole. Sama treener ju ka.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Tanel
Algselt postitas Jasper
Algselt postitas Tanel
Täitsa catenacciod langevad tavaliselt varem või hiljem tavaliselt ikka välja.
Ps! Catenaccio mitte Cattenacchio.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Tanel
Ning samas ka Hispaanias pole see välismaallased - kodumaised seis suurt kiiduväärt. Ega ju?
a mul sellest suht savi
Leave a comment:
-
Algselt postitas Tanel
Täitsa catenacciod langevad tavaliselt varem või hiljem tavaliselt ikka välja. Ainuke erand viimasel ajal Porto. Villareal vaevalt siiski finaali jõuab, aga veerandfinaal - täitsa võimalik.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: