Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Itaalia klubid Euroopas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• cannuman
    replied
    Algselt postitas eika Vaata postitust
    kas Tanel ei lasknud ühel aastal "fak, osad pallid on soojendatud ja grupid ettemääratud" teooriat millalgi? Ei mäleta, kas seoses CLi või MMiga
    Ma olen üpris veendunud, et kõik loosid 100% ausalt ei toimu. Seega kui Tursale selle eest molli kütate, siis võtan osad löögid endale nii aususe mõttes.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
    Ah kamoon. Tanel on ju seemneiod söönud. Tema arvates osteti Ibra Milani, et Berlu valimistel võidaks. Sama teooriat ajab ta ka talvise akna kohta.
    + Ta endiselt arvab, et Inter võitis eelmisel hooajal 3 karikat ning kaitseb neid tänavu.

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Ah kamoon. Tanel on ju seemneiod söönud. Tema arvates osteti Ibra Milani, et Berlu valimistel võidaks. Sama teooriat ajab ta ka talvise akna kohta.

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    Algselt postitas eika Vaata postitust
    kas Tanel ei lasknud ühel aastal "fak, osad pallid on soojendatud ja grupid ettemääratud" teooriat millalgi? Ei mäleta, kas seoses CLi või MMiga
    mhmh, ma mäletan, et oli pilt ühest 'wink'-ist. aga ma ei mäleta, kui tõsiselt see oli kirjutatud.

Leave a comment:

• eika
    replied

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Kurat, mäletasingi. Kellelt see "kuidas me küll Barcelona jälle saime"-nutt siis tuli?
    you tell me. Taneli vastu ei saa küll keegi - http://foorum.soccernet.ee/showthrea...=1#post1327263

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    augustis ei olegi mingit vormi oodata. Jee

Leave a comment:

• atleticomadrid
    replied
    Kogu see teema siin on Itaalia klubide hetkevormi valguses irooniline.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Jasper Vaata postitust
    valesti. nagu tavaliselt.
    Kurat, mäletasingi. Kellelt see "kuidas me küll Barcelona jälle saime"-nutt siis tuli?

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Kahjuks Tanelit pole, aga Jasper peaks eelmise aasta tiitlit kaitsma (kui ma õigesti mäletan).
    valesti. nagu tavaliselt.

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Noh Napoli ja Udi said eriti sita loosi eelmine aasta, aga nende fänne lihtsalt pole siin

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas cannuman Vaata postitust
    Situ pihku prill
    Kahjuks Tanelit pole, aga Jasper peaks eelmise aasta tiitlit kaitsma (kui ma õigesti mäletan).

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Situ pihku prill

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Nonii, ennustusvõistlus, et millise Itaalia klubi fännid seekord ebaõiglase loosi üle hädaldama hakkavad.

Leave a comment:

• cru
    replied
    Pohhui, euroopa liiga finaalis on Napoli ja Inter, champions league finaalis Juventus ja Mil.. oih..nüüd läks sassi.. CL võidab Juve ja Milan saab ka grupist edasi!

Leave a comment:

Working...
X