Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Mängu vaatama

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vabamüüki tulevad Milani piletid umbes kuu varem. See, et sa sellisele mängule pileti koduka kaudu saad on üsna raske, aga mitte võimatu. Üldiselt antakse ette teada millal müük avaneb ja siis pead õigel ajal järtsu võtma ja paar tundi järjekorras ootama. Kõige odavamad hinnad jäävad ilmselt 60-80 eur kanti, enamik sektorid on hinnaklassis 100-200, aga reaalsuses kui tahad minna, siis sa võtad pileti sinna, kuhu sa saad võtta.
    Kui tahad olukorda kergemaks teha siis võid soetada Milani toetajakaardi (20eur + saatmiskulu), hetkel on mänguni palju aega ja see jõuaks sulle kohale. Saad eelisjärjekorras pileteid osta, tõenäoliselt saad nii 3 piletit kätte, aga ka siin 100% garantiid ma ei anna.
    Viagogos müüvad hetkel ilmselt hooajakaardi omanikud, kes suurt vaheltkasu tahavad. Kui on okei sektor, siis miks mitte võtta. Ma isiklikult ei kasutaks musta turgu, aga enda valik. Ehk lihtsalt ilma klubikaardita kodulehel vabamüügi kaudu saada derbypiletit on pigem ebareaalne.
    Võin ise mõelda ka minekule, ma saaks enda klubikaardiga vast 4 piletit võtta, siis ei peaks sa klubikaarti ostma. Või leiad kellegi teise kellel kaart olemas.
    ​​​​

Kommentaar

Hakkasin möödunud aastal mõtlema, et läheks vaataks Itaalia jalgpalli kohe pikemalt. Töö ja elu nagu lubavad...et miks ka mitte? Nüüd olengi saapamaal kohal, täpsemalt Genovas. Plaan on tutvuda kohalike klubidega, inimestega, fännikultuuriga ja mille kõigega veel. Kuna enda sisse ei soovita eksperdid enam ammu midagi jätta, siis tegin igaks juhuks ka blogi:

Keda Itaalia ja jalkateema (või koguni Itaalia jalkateema!) huvitab, võib lehe julgelt ära täägida. Proovin minimaalselt nädalas korra midagi põnevat üles panna.
      "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
      These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

Kommentaar

Teadjamad, andke nõu! Plaan minna 9.märtsil Inter - Monza vaatama ja graafik näeb ette, et üks päev linnas täiesti vaba. Kuhu minna? Eks suur linn, tuterdab niisama vanalinnas jne, aga äkki mõni huvitav koht/kõrts vms soovitada.

Kommentaar

Nonii, reis tehtud ja panen mõned read arhiivinduse huvides siia kirja.

8.märts Inter - Monza 3:2, San Siro

TAUST - Interit sai fännama hakatud poisikesena, nii umbes aasta 2000 kanti, esmalt Ronaldo ja siis juba Toldo pärast. Nullindad möödusid fännates ja kulminatsioon oli loomulikult 2010.a Meistrite kopsiku võit. Järgnevad aastad kuidagi asi lahtus natuke ja aktiivsest fännist sai passiivsem emeriitfänn. Süda tuksub aga siiani sinimusta rütmi ja kuna San Siro visiiti oli juba liiga kaua edasi lükatud, tegin lõpuks asja ära.

MÄNGUPÄEV

Kuna olin eelmine õhtu Milanosse reisinud oli terve päev aega linnas tuterdada ja turistide hordi oma panus anda. Õhtul mängule minnes sai juba metroos jalkakultuuri hingata, sest paar peatust enne sihtpunkti võeti vagunites laul üles ja see pani suunurga kerkima küll. Kogu staadioni ümbrus oli üks suur laat kus võis kõikvõimalikku Interi nänni osta ja õllest ka muidugi puudust polnud. Olin teinud eeltööd, et ringi liiguvad ka noored aafriklased kes üritavad sulle "kingitusena" mingeid paelu ümber käe suruda ja siis selle "kingi" eest raha nõuda. Need olid loomulikult kohal ja tegid mitmeid lähenemiskatseid ka. Kursimuutus, vihane pilk ja paar eestikeelset roppust päästsid ilusti.
          Staadionile sisenesin juba tunnike enne mängu ja seega mingeid järjekordi polnud. Olin eelnevalt lugenud siit-sealt, et staadionil õlut üldse ei müüda, aga see muidugi tõele ei vastanud. Istekohaks olin valinud "Secondo rosso centrale" sektori ja tagantjärgi valikut ei kahetse. Nägi väga hästi ja peo peal oli ka pink vahetusmeeste tegemistega.
          Mäng ise oli isegi põnevam kui lootsin, sest tabeli viimane Monza suutis esimesel poolajal 2:0 juhtima minna. Õnneks Inter sai end kokku võetud ja kohustuslik võit tuli ära. Tiitliheitluse kontekstis väga oluline comeback! Äärmiselt meeldiv oli ka staadionilt väljumise süsteem, sest kogu protsess võttis aega ca 3 minutit. Ma ei mäletaks, et ma oleks Lillekülast koondisemängude järel nii kiirelt õue saanud.

ELU PÄRAST

Mis oleks parem kui käia San Sirol? Käia San Sirol kaks päeva järjest. Järgmine päev võtsingi kätte ja läksin tasulisele staadionituurile. 35 eurot ja see oli muidugi omaette elamus. Interi/Milani riietusruumid, varumeeste pingil istumine, muuseum jne. Pärast veel staadionipoest läbi ja massiivsed ostud käevangus(magnet ja hiirepadi) jätsin sedakorda staadioniga aidaa. Kindlasti soovitan kõikidele huvilistele, ei pea isegi emma-kumma klubi poolehoidja olema.

RÄÄGIME RAHAST

Lennud, 3 ööd hotelli, mängupilet ja tuur - ca 430 eur. Oleks saanud odavamalt (viletsamad lennuajad ja istekoht staadionil), aga leidsin, et see pole see koht kus senti saagida.

Käidud, nähtud, kindlasti lähen veel!

Kommentaar

Itaalia vutitripid on väga ägedad, aga kahjuks Wizz Airi ja Ryanairi hiljutised otsused lennud maha võtta või vähendada panevad eelarve mõttes korraliku põntsu
            May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Põhjalikumat reportaaži Juventus Stadiumilt!​
              "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
              These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

Kommentaar

Selleks korraks reisi lõpp!

Kommentaar

Äge lugemine/vaatamine!

Kommentaar

Working...
                  X