Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Tra sa lõpeta postitamine ära. Sa pole naljakas, sa pole huvitav.
Sa teed, vaid ühe realisi postitus(või vähemalt postituse sisust on, vaid yks lause sinu enda oma).
Sa oled faking heidik.
Puhka foorumist vahelduseks, oleks ma adminn annaks sulle pänni.
Sai jah 9.novembril 30, aga mis puutub Karlasse ja tema tegemistesse, siis üldiselt ta mind ei häiri Ehk on asi selles, et teatud tegelased oma mõtteteradega lihtsalt häirivad niipalju, et ei pane enam sellist asja tähelegi...igatahes osad manu ja chelsea avataridega härrased, lefa-lefa teile siit
Ühte ma ütlen ärge del pierot maha kandke.Ta karistuslöögid on nii kõvad et jube.Anyway kuigi ta on juba üle keskmise jalgpalluri eluea mängib ta väga hästi
Praegu oleks paras aeg hinnata, kas Del Piero on tagasi või mitte. ja numbrid näitavad, et on, kuigi mees ei ole kaugeltki mitte nii liikuv kui varem. Samas teeb oma osa ära... Jätkake ise!
Minu jaoks oli on ja jääb Del Piero heaks mängijaks. Siin pole midagi vaielda, isegi praegu, kui ta on nn \"vananenud\" suudab ta väravaid lüüa ja neid tekitada.
Kurat! Mees on endiselt superman! Lööb sellistes mängudes selliseid väravaid, et ise ka ei usu
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar