Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Alessandro Del Piero

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

No kui juba edetabeliks kätte läks, siis panen ka enda TOP 10-ne:

1. Crespo - eelmise aasta parimat väravakütti ei nimetata asjata kuldseks poisiks (nagu ka Tottit ). Hooaja algus läks küll väheke aia taha, aga seda võimsamalt on tüüp praegu hakanud panema. Muuseas viimane värav Fiorentina vastu oli super.
    2. Batistuta - Legend, kes on praktiliselt kogu oma mängijakarjääri jooksul Serie A-s üks parimaid olnud. Ei lähe kunagi meelest teme värav(ad) nii Barcelona, Arsenali ja ManU vastu. Kahju, et tal see aasta lörri on läinud. Arturile natuke vastu vaieldes, Batistuta ei ole nii väga natural striker kuna teeb väga palju tööd ka teiste heaks.
    3. Vieri - nagu juba öeldud, võimsaim striker, kes oleks arvatavasti ka selle aasta väravaküttide edetabeli tipus olnud, kui seda va vigastust poleks olnud. Igal juhul Itaalia koondise kindel esistriker.
    4. Baggio - Samuti legend, kes tipp jalgpallis juba terve igaviku tiirelnud. Paar aastat läks luhta, ga Brescias on mees nagu uuestisündinud ja väärib 100% koondisekohta. Kui seda Trap-i ainult ees poleks.
    5. Chiesa - Suurepärane ründaja, ülikõvade karistuslöökide sooritaja. Suutis lühikese ajaga tõestada, et on väga tegija jalgpallur, mistõttu kohe ka koondisse kutsuti, aga kahjuks juhtus see mida juhtuma ei pidanud. Hoian pöialt, et mees taastub ja suudab saavutada samasuguse vormi, nagu enne vigastust.
    6. Shevchenko - hea töömees, aga samas lubab endale ka suhteliselt palju eksimusi. Viimastes mängudes olen vaadanud, et tegutseb väga tihti keskväljal ja liigub äärelt äärele.
    7. DelPiero - vahepealne auk pärast vigastust venis kuidagi liiga pikaks. Selle aasta mängud on aga päris head olnud ja ta on löönud suurepäraseid väravaid, kuigi mitte eriti palju. On vist tõesti praktiliselt kõikidele Trezegolli väravatele söödu andnud.
    8. Hubner - Samuti hea ründaja ja suurepärane karistuslöökide sooritaja. Väikese tiimi suur tegija.
    9. Doni - Kuigi ametlikult attacking midfielder, panin ta siia tabelisse kuna asub praegu väravalööjate edetabelis Hubneri järel 2. kohal. Selle hooaja suurepäraste mängude tulemusena ka endale koondiseukse avanud tüüp.
    10. Montella - säras eelmine aasta päris kõvasti, aga on paratamatult Batistuta varju jäänud ja oma tõelist väärtust veel pole näidanud.

Paraku ei leidnud tabelis kohta sellised mehed nagu Ronaldo(kes pole ennast veel Serie A-s näidanudki) ja Trezegoll, kellele kuulus eelmisel aastal austav nimetus - flop.
    May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Orginally posted by jkes

Lubella:
      Ma ei viitsi pikalt vaidlema hakata, aga Del Piero on minu arvates ja kindlasti paljude teiste meelest parim.Ta on Juventuses asendamatu mängija ja ka koondises on tal suur roll.
      Sorry...mille üle siin vaielda on? Pole siin kusagil väitnud, et Del Piero parim ei ole...(huvitas ainult mis asjad need "objektiivsed kriteeriumid" on, seepärast sai võrdlus Vieri ja Trezeguet'ga tehtud). Mulle lihtsalt ei meeldi igasugused parimate valimised, eriti kui peab välja valima ühe mehe...
      Tegelikult Del Piero meeldib mulle küll ning üheks parimaks pean teda ka, aga just sööduandjana ning karistuslöökide lööjana...

Kommentaar

Nagu juba ennem mainitud, ega need parimate valimised eriti ei meeldi, aga siiski...

1. Crespo
        Eelmise aasta väravakütt nr 1, hooaja algul alavormis, aga mida aeg edasi, seda paremaks läheb.
        2. Del Piero
        Kahtlematult väga hea mängija, üle pika aja jälle tasemel (kivi Itaalia ajakirjanduse kapsaaeda- on siis vaja muutkui heietada selle üle, kas mees suudab mängida nii nagu varem, igatähes vaevalt see tema tagasitulekut tippu kiirendas)
        3. Vieri
        Eelmine hooaeg vaevles vigastute küüsis, nüüd jälle näitab oma taset.
        4. Inzaghi
        Siinkohal Filippo...kuigi jutt kõlbaks ka Simone kohta, kes praegu tabelisse ei mahu (loodan, et varsti küll). Oma elemendis väga hea, ainult kipub eksima ka situatsioonides, kus ei tohiks...
        5. Batistuta
        See aasta pole eriti hästi läinud, muidu juba aastaid Itaalia liiga üks paremaid väravakütte...Fiorentina tähendus minu jaoks vähenes kui ta Roma'sse läks...
        6. Hubner
        Juba 12 väravat see aasta, see räägib enda eest...Eelmise aasta Bresciast rääkides ei tasuks Baggio kõrval temagi teeneid ebaolulisteks pidada...
        7. Schevchenko
        by Artur: Shevchenko maybe?
        Maailmaklassi ründaja, isiklike eelistuste hulka just ei kuulu, aga eks see viimane värav Juventuse vastu näitas nii mõndagi...
        8. Chiesa
        Igati sümpaatne mängija...vahepeal tundus, et tippründajate hulka enam ei mahu, siis näitas eelmine hooaeg end uuesti heast küljest, kahju, et see vigastus tulema pidi...
        9. Baggio
        Pean ütlema, et mõtlesin kaua, kui ta siia nimekirja panin...
        Ei tea aga millegipärast on mulle alati teised ründajad rohkem meeldinud. Siiski mees on maailmaklassist, eelmine hooaeg (ning selle h/a algus) Brescias on seda tõestanud.
        10. Signori
        Kui siin juba isiklikest lemmikutest juttu on olnud, siis ei saa minagi mainimata jätta...Hea penaltite ja nurgalöökide lööja, võitlejahing, suurepärane tehnika. Juba pea kümmekond aastat serie A üks paremaid väravalööjaid, stabiilselt 15 väravat või rohkem. Kuigi h/a 1997/1998 tundus, et tema tippvorm on möödas, siiski on suutnud vastupidist tõestada Hooaja esimene mäng lootustandev, siis sai vigastada ning see aasta praktiliselt mänginud polegi...Loodan, et paraneb kiirest ning saab täita oma unistuse st. lüüa 200 väravat serie A-s.

Saigi kümme täis ning pean tõdema, et nii mõnedki mängijad, keda oleks tahtnud mainida, jäid välja...(Montella, Lucarelli, Doni jne)
        PS. Tottit ründajana ei arvestanud ning Ronaldo peab veel end Itaalia liigas näitama...

Kommentaar

Juventuse viikmane mäng Celticuga. Del Piero käristuslöök ilus!!!

Kommentaar

Vastus teemale 'Alessandro Del Piero'

1:1 Mehhiko Itaalia 86 min Del Piero viigistas, mis ka viis itaalia grupist edasi on alles mees ei millestki midagi tuleb teeb ära mitte nagu mingi tottid kes l66b 10 l66gist kymme m66da | Forza itaalia FORZA DEL PIERO

Kommentaar

teema on vist vaikselt l6ppemas, aga siiski Del Piero pole oma viimmast s6na 6elnud, ta veel n2itab seda arvan mina pange t2hele

Kommentaar

GO!!!!! DEl piero ma pakun kui ta saaks oma kiiruse ka tagasi siis oleks asi purkis:P
                fc pohmell

Kommentaar

Replying to Topic \'Alessandro Del Piero\'

seda minagi vaatan, ta on mu lemmik mängja ja proovi ennast alati asjaga kursis hoida vähemalt on veel mehel vanust et mängida, loodan et ta hakkab jälle särama ja suudab oma vormi taastada, serie A vôit näitas ka, et kaptenina on ta üks parimaid mängjaid platsil, kes oleks lootnud, et peale zidanei . inzahgi müüki tuleb klubi jälle serie A meistriks, sest on ju palju häid klubisid nagu roma, inter , ac milan, lazio jne.

Kuid mina ei jäta jonni ja lodoan, et mees tuleb veel tagasi ja näitab, et vara on teda veel maha kanda!!!

FORZA Del Piero FORZA Juventus

Kommentaar

Võibolla on siia uued inimesed tulnud aga täpselt aasta aega tagasi olin ma siin samas foorumis üks kahest inimesest kes polnud kaotanud usku Del Piero talenti. Tänu sellele sattusin ka üsna ägedatesse sõnasõdadesse. Tundub et nüüd on kõik DP fännid.
                    Tegelikult pole see eriti üllatav, seda nimetatakse tüüpiliseks eestluseks. Enne kui Holland kaotas Euro2000l Itaaliale olid absull kõik Eestis Hollandi fännid. Aga nüüd? Otsi või tuletikuga. Siis kahe aasta pärast oldi Portugali fännid. Millegipärast pole enam sel suvel keegi Portugali fänn. Huvitav miks? Ega ole see seotud MM-ga?

Kommentaar

Ütlen ausalt, et ma ei fänna klubi ( riiki) selle järgi kuidas on nende hetke seis jalgpallis.. Del Piero on mu lemmik m2ngja juba aastid olnud.... Juve lihtsalt on minu jaoks sümpaatne klbui ja kôik. ELAES ei hakka reali fänniks, ja mingit figot fännama odav minu meelest aga jah igal ühel on oma maitse vabandan reali fännide ees aga ikkagi Del Piero ja Juve on tegijad PS alex lasi ennast kiilakaks kah äkki toob 6nne ....

Kommentaar

Originally posted by Ale

Enne kui Holland kaotas Euro2000l Itaaliale olid absull kõik Eestis Hollandi fännid. Aga nüüd? Otsi või tuletikuga. .........Huvitav miks? Ega ole see seotud MM-ga?
                        No see tuletikuga otsimine on ikka väga üle pingutatud. Mina n olen Hollandi fänn alates ´88 aastast ja olen siiamaani ning meid on palju. see, millest sina räägid, puudutab vast puberteedi- või eelpuberteedieas olevaid isikuid kes ei tea mida nad tahavad.
                        Supplies!

Kommentaar

Originally posted by Artur

Alex on vaieldamatult Itaalia kõige talendikaim mängija peale legendaarset Roberto Baggio, sellest on äraütlemata kahju, et mees pole kunagi oma potentsiaalini jõudnud, ega jõuagi.
                          Heips!
                          Ma ei ole küll kõige paremini kursis Itaalia mängijate ja meeskondade ajalooga, kuid viimasest paarikümnest aastast ühtkomateist tean ja juba selle aja peale tekib mul küsimus, et kas tõesti võib pidada Roberto Baggiot Itaalia kõige talendikamaks mängijaks üldse?
                          St ma ei taha vaielda sinu hinnanguga - ka mul on oma arvamused, kes on mingi konkreetse (mulle tuttava koondise/klubi) kõige talendikaim mängija, kuid kas tõesti on õige nimetada üht lähimineviku tähtmängijat nii Rõhutan veel, et ma ei vaidle maitse üle ja ei taha anda oma hinnangut Baggiole, kuigi tegelikult mu seisukoht - et Baggiot päris praegu ei saa veel kõige talendikamaks legendaarseks mängijaks nimetada - tehniliselt sellele viitab.

No hard feelings Artur, loodan et said mu pointi
                          Ma hakkan ka veidi tähelepanelikumalt Itaalia liigat nüüd sel hooajal jälgima
                          ¡No Pasarán!

Kommentaar

Originally posted by Ale
                            Võibolla on siia uued inimesed tulnud aga täpselt aasta aega tagasi olin ma siin samas foorumis üks kahest inimesest kes polnud kaotanud usku Del Piero talenti. Tänu sellele sattusin ka üsna ägedatesse sõnasõdadesse. Tundub et nüüd on kõik DP fännid.
                            Tegelikult pole see eriti üllatav, seda nimetatakse tüüpiliseks eestluseks.
                            Nii paju kui mina mäletan, on kõik siinsed DelPiero fännid tulnud siia pärast seda, kui sina oma viimase postituse tegid. Ja kes need \"kõik\" on siis, kes nüüdsest DelPierot fännavad.

Originally posted by Ale
                            Siis kahe aasta pärast oldi Portugali fännid. Millegipärast pole enam sel suvel keegi Portugali fänn. Huvitav miks? Ega ole see seotud MM-ga?
                            Mhmhm...
                            Vägagi julge väide. Pean siiski tunnistama, et hoolimata ebaedust MM-l fännan ma sellegipoolest Argentiinat ja Portugali ning millegipärast ei hakanud Lõuna-Korea, Türgi ega ka Saksamaa pärast suurepäraseid esitusi mulle grammigi rohkem meeldima. Ja kahjuks pole ka märganud, et keegi teine siinsetest kasutajatest ootamatult eelpoolnimetatud koondiste fännideks oleks hakanud

Kes see tüüpiline eestlane siis on? Ei ole kahjuks kulnud, et keegi oleks kunagi nimetanud eestlast iseloomustavaks teguriks midagi sellist
                            May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Originally posted by Ale

Tegelikult pole see eriti üllatav, seda nimetatakse tüüpiliseks eestluseks. Enne kui Holland kaotas Euro2000l Itaaliale olid absull kõik Eestis Hollandi fännid. Aga nüüd? Otsi või tuletikuga. Siis kahe aasta pärast oldi Portugali fännid. Millegipärast pole enam sel suvel keegi Portugali fänn. Huvitav miks? Ega ole see seotud MM-ga?

Nii ta on ja jääb,aga mina olen kogu aeg Itaalia fänn olnud ja jään ka Del Piero ning Totti suureks fänniks
                              Õhtul oli lahe juhtum, üks prantslane tuli hostelisse riidekapi suuruse kohvriga ja sai toa 3ndale korrusele no ja otsustas sinna siis liftiga sõita. Ronis oma kodinatega lifti… ja…. ja astus siis kirudes välja – see oli telefoniputka!!! Meil pole ju majas lifti!

Kommentaar

Meeldiv kuulda, et siin foorumis ka teisi Del Piero fänne on ja loomulikult ka itaalia ausatajaid Seda peab ka tôdema, et Del Piero ei ole jah enam tipp vormis mis teha jah ise mäletan neid hetki kui mees tegi suurt peavalu vastaste kaitsele 97-98.... Aga jah Itaalia pôhisse mees siiski tagasi pole küündinud... kui jah tôdema peab et tipp klassist ründajaid on palju ja eriti on neid ju itaalia koondises... kuigi jah Del Piero säras juve eest eelmine hooaeg imetavaldavat mängu koos trezega... aga jah vaatame mis see hooaeg tuleb jälle peab juve mänge lähemalt jälgima hakkama

PS kas siin Juve fänne ka on???

FORZA JUVE

Kommentaar

Working...
                                X