Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Udinese

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Udinese\'

Täiesti arusaamatu käik Iaquinta võistkonnast välja külmutada selle pärast, et ta ei taha lepingut sõlmida mis pole ka suur ime, kuna Udinese pole (veel) mingi ülinimekas klubi. Mina usun, et nad küll võitlevad mitu head aastad esikümnes, kuid ei usu, et esikolmikusse hakkavad saama. Võrreldes asja Cassano jamaga ei ole Udinese tema eest ka minevikus suuri kopikaid maksnud. Lisaks ei ole Iaquinta ka meeskonna moraali maha tõmmanud, aga kui nad tahavad kõik ilusa hetkel ära rikuda, siis minu mure see pole.

Ma loodan, et muidugi seda tegevust ei jätkata, sest muidu kaob minu sümpaatia vähemalt klubi juhtkonna vastu. Üks asi on kindel, kui asi jätkub - see on Udiense kaotus.
    sigpic

Kommentaar

Udinese ründaja Vincenzo Iaquinta tulevik ebakindel

Udinese ründaja Vincenzo Iaquinta tulevik jääb lahtiseks peale otsust eemaldada ta meeskonnast Juventuse vastu.

Itaalia meedia pakkus eemalejäämise põhjuseks haigust, aga on juba päevavalgele tulnud, et itaallase otsus uuele lepingule mitte alla kirjutada on tegelikuks põhjusesks.

\"Suure pettumusega pean teatama, et täna sai mulle selgeks fakt, et Iaquinta otsus lepingule mitte allkirja panna näitab mängija otsust mitte saada osa Udinese projektist\" sellise intervjuuga tuli välja Udinese peadirektor Pietro Leonardi klubi ametlikul veebilehel.

\"Kõik ülejäänud mängijad on pikendanud oma lepinguid ilma mingisuguste probleemideta. Nad tahavad nautida edu selle klubiga. Tundub aga, et kõik meist seda ei soovi.\"

Vastuseks sellele, et miks jäeti meeskonnast viimasel ajal heas vormis olnud mängija välja, vastas Leonardi et see oli teiste mängijate ning klubi huvides. Leonardi märkis ka, et seniks kuniks ta pole oma suhtumist muutnud jääbki ta meeskonnast eemale.

Iaquinta on praegu aga Itaalias üks kuumimaid ründajaid, tähistades oma debüüti Meistrite Liigas hat-trickiga Panathinaikose vastu. Udinese otsus jätta välja nende parim mängija peegeldub kindlasti ka nende järgmistes mängudes.

Indrek Lepik

@ Tanel

Mulle jääb ka täiesti arusaamatuks selline käitumine. Ei pikenda siis ei pikenda Big Deal. Lase vähemalt poisil mängida. Tuleb endale kasulikum, aga ju siis ei saa nad sellest aru.

Kommentaar

Ma ütlesin, et Iaquinta \"külmutamine\" on nende kaotus. Ja nüüd ongi tulemuseks kolmas järjestikune kaotus (teine ilma Iaquintata). Regginale kaotati just 0:2. Kui oleks võimalus, siis ma võiks kihla vedada, et Iaquintaga oleks tulemused nii Juventuse kui ka Reggina mängus teised. Nüüd on võimalus ka selleks, et Itaalia mängijateliit kaebab Udinese kohtuse ning ausalt öeldes loodan, et seda ka tehtakse, kui selline käitumine jätkub.
        sigpic

Kommentaar

Algselt postitas Tanel

Ma ütlesin, et Iaquinta \"külmutamine\" on nende kaotus. Ja nüüd ongi tulemuseks kolmas järjestikune kaotus (teine ilma Iaquintata). Regginale kaotati just 0:2. Kui oleks võimalus, siis ma võiks kihla vedada, et Iaquintaga oleks tulemused nii Juventuse kui ka Reggina mängus teised. Nüüd on võimalus ka selleks, et Itaalia mängijateliit kaebab Udinese kohtuse ning ausalt öeldes loodan, et seda ka tehtakse, kui selline käitumine jätkub.
          Ka Eurospordi kommentaarides kõlas läbi see, et ilma Iaquintata ei suudeta eriti rünnakut üles ehitada.
          May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Algselt postitas Maarek

Algselt postitas Tanel

Ka Eurospordi kommentaarides kõlas läbi see, et ilma Iaquintata ei suudeta eriti rünnakut üles ehitada.
            Ja kahes viimases mängus kus Iaquinta pole mängind pole Udinese ühtegi väravat löönd.
            Ilma temata ei tule vist Udinesel väravat ka.

Kommentaar

kas Iaquinta täna mängib, või jonnitakse edasi?

Kommentaar

karta on et veel võetakse paar pauku vastu. barca vastu on tegelt väga suured võimalused väravat lüüa nagu me eelmisest aastast mäletame. sellised võimalused peaks ka di natale ja de michele ära lööma ja siis on juba klubi juhtkonnal eriline õigustus olemas.
                jokers to the right
                clowns to the left of me

Kommentaar

igatahes edu teile!

Kommentaar

Algselt postitas cannuman

igatahes edu teile!
                    Udinesel ei mängi ka täna siis Iaquinta. Barca vastu on ikka küll raske mängida ilma oma parima mängijata.

Kommentaar

Tänase mängu streami kellegil pakkuda pole?

Kommentaar

http://www.asiaplate.com/live.today.htm

stream

Kommentaar

Algselt postitas Drogba

Algselt postitas cannuman

igatahes edu teile!
                          Udinesel ei mängi ka täna siis Iaquinta. Barca vastu on ikka küll raske mängida ilma oma parima mängijata.
                          Eks esimene poolaeg ole ka näidanud, et Udinesest täna vastast pole. 3:1 Barcelonale (2xRonaldinho, 1xDeco). Lohutuskoll Felipe poolt.
                          May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

saan ma õiegesti aru et enamus serie a fänne hoiab pöialt ka udinesele?
                            eila oli kyll katastroof.
                            jokers to the right
                            clowns to the left of me

Kommentaar

Kuulsin, et Felipe koll oli päris kenake olnud. Ega keegi ei viici linki riputada?
                              “Whatever we plant in our subconscious mind and nourish with repetition and emotion will one day become reality.”

Kommentaar

Algselt postitas Pealik

Kuulsin, et Felipe koll oli päris kenake olnud. Ega keegi ei viici linki riputada?
                                Ma küll siin midagi ilusat ei näe, aga vaata ise

Kommentaar

Working...
                                X