Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Hooaeg 05/06 - kolme gigandi võitlus?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Hooaeg 05/06 - kolme gigandi võitlus?\'

Algselt postitas Devil

Jankulovski eelistusena Seedorfile ... jee rait ... ja yldse mängitakse see hooaeg 3412
    Las ma arvan Devil, helistasid Ancelottile ja ta ütles sulle surmkindlalt, et mängite 3412 taktikaga? Küll meist mõni on ikka selgeltnägija!

Kommentaar

juventus teeb labaselt milanile ja interila ära

Kommentaar

Algselt postitas Silver

Algselt postitas Devil

Jankulovski eelistusena Seedorfile ... jee rait ... ja yldse mängitakse see hooaeg 3412
        Las ma arvan Devil, helistasid Ancelottile ja ta ütles sulle surmkindlalt, et mängite 3412 taktikaga? Küll meist mõni on ikka selgeltnägija!
        Böö seda on mängitud sõprustes ja sellest on ancelotti rääkinud ... faking dumbass juve fännid ... ja eika, kui ei tea ära mölise ... ja siis mina ei tea juve taktikalistest käikudest midagi,kuid milan 4-3-3 ei mängi.

Kommentaar

Üks-ühele võrreldes on Milani algkoosseis kuulsam ehk küll, kuid nagu eelmine hooaeg kenasti näitas, siis ei tähenda see suurt midagi. Tähtis on hoopis see, kuidas treener satsi mängima suudab panna ja kuna juba mängutaktikad on võistkondadel hoopis erinevad, siis ei saa sellise üks-ühele võrdlusega lihtsalt mitte mingit selgust. Palju parema võrdluse saaks minu arvates klubide suviste täienduste arvelt:

Juventus võttis eelmisel hooajal Scudetto vastupidiselt ootustele. Keskpoolikus puudus Emersonile vääriline paariline ning praktiliselt igale positsioonile nappis varuvariante. Hoolimata sellest näidati Milanile koht kätte. Selleks hooajaks on KÕIK nõrgad kohad parandatud - Capello on isegi öelnud, et et ta võiks vabalt rivistada üles kaks suurepärast võistkonda ning tal on ka taktika valimise osas palju vabamad käed. Samas ei ole võistkonna eeldatav põhikoosseis väga palju muutunud. Hästi kokkumänginud koosseis sai seega nüüd palju tugevamaks ja sügavamaks.

Kui palju on Milan end suvega täiendanud? Crespo ja Tomassoni asemel on Vieri ja Gilardino - Bobo ei ole viimastel aastatel midagi suurepärast näidanud ja Gilardino puhul jääb alati üles küsimärk, kuidas ta suures klubis hakkama saab. Jankulovski osas sama jutt ning niigi juba aastaid liiga vanaks peetud kaitseliin on nüüd VEEL aasta vanemaks saanud. Väga hea võistkond, aga ei näe põhjust, miks peaks neil minema paremini kui eelmisel hooajal.

Hoopis rohkem kardan ma sel hooajal Interit. Kuigi nad võivad kõik jälle kohe esimeste kuudega persse keerata, võivad nad vabalt ka teistele selga näidata. Potentsiaal on olemas ja eks aeg näitab, kas eelmise hooaja läbikukkumine oli lihtsalt uue koosseisu tuleprooviks ja nüüd suudavad nad jätkata sama hooga, millega eelmise hooaja lõpetasid või ei ole nad endiselt suutnud mitte midagi õppida. Suvega on nad teinud taas päris palju oste ning erinevalt Juvest mõjutavad need ilmselt suuresti ka otseselt põhikoosseisu - näis, kas kordub tavaline jama. Ahjaa, suvi pole ju veel sugugi läbi ja võib-olla on Interi lollimad ostud veel ees.

Ühesõnaga: eelmise aasta parim meeskond on teinud suvega läbi väga suure arengu, Milan loodab suures osas samale kaardiväele ja Inter on teinud palju muudatusi, aga selle kasutegur on veel küsimärk.

Kommentaar

No Interi suurtest kulutamistest on loll rääkida. Põhimõtteliselt enamikud tehingud on olnud väga läbi mõeldud ning vajalikud. (väljaarvatud Wome) Mitte nagu vanasti, mil osteti mängijaid, keda meil pole 100% vaja. Lisaks maksti veel hiiglaslike summasi täiesti mõttetute mängijate eest, kuigi meil olid juba sama head mängijad olemas. Lisaks oli siis veel ainult Moratti nüüd aga Facchetti, kellel on päris hea nina heade mängijate peale minu arust.

Brasiillase Julio Cesari ostuga on ilmselt meil olemas üks tulevasi parimaid väravavahte maamunal.
            Solari peaks nüüd kinni panema meie vasakuääre, mis on suhteliselt nõrk olnud. Kuigi Solari kohta pole ka häid sõnu pre-seasonilt kuulnud, aga siiski on tegu ainult sõprusmängudega.
            Samuel parandab ilmselt ära meie kaitseliini suurima augu. Cordoba peaks kamandamisega hakkama saama.
            Pizarro on ostetud asendajaks Veronile, kel küll 2-aastane laenuleping veel, kuid ilmselt järgmisel aastal on ta juba mängimas Argentiinas. Tema kohta olen jällegi ainult häid sõnu kuulnud.

Ja Mancini treenerioskustes mina ei kahtle eriti. Kulutatud on hetkel ainult Pizarro ja Samueli peale. Ning needki suht heade tingimustega saadud. 26 milli ei ole palju nii hea klassiga meeste kohta. Lisaks on meil mängijaid, kes oma potensiaali vabanedes võivad tunduda lausa teiselt planeedilt. (Recoba, mõnes mängus eelmine hooaeg see avanes ning tundus, et mitte keegi ei suuda teda sel päeval peatada.)
            -----

Samas nüüd favoriitedest ja muudest asjadest rääkides nõustun vähemalt ühes punktis mazziga. Milani kaitseliin hakkab suhteliselt vanaks jääma. (Ega kõik seal Maldinid pole) Aga ühte asja ma ei mõista. Miks hinnatakse Milani ründeliini Serie A parimaks. Gilardino-Shevchenko võib küll ehk parim ründepaar olla, KUI Gilardino saab suures klubis hakkama, kuid BuuBuu on paksmagu, kes reegline jookstagi ei viitsi ning Pippo on Milani doktorite suur sõber. Sama võib praktiliselt öelda ka Sheva kohta.
            sigpic

Kommentaar

Ahjaa naljakas, et pole mainitud veel Messina püsimajäämist Serie A\'sse. Igatahes meeldivad uudised. Torino apellatsioon lükati tagasi.
              sigpic

Kommentaar

ibrahimovic del piero asemele ei saa aru!
                alex-treze on ründepaar
                Pilt kus trumm on?

Kommentaar

Algselt postitas pillureinger

alex-treze on ründepaar
                  Mida siis Ibrahimovic veel tegema peab, et näidata, kui suur talent tal on. Aasta aega Delle Alpi vetse puhastama? Minu arust ainuke ründaja Juventuses, kelle positsioonis ma ei kahtle. Eelmine hooaeg näitas ta väga hästi, kui hea ta on. (väljaarvatud muidugi kergelt vihaseks saamine) Paneks tema Serie A viie parima ründaja hulka vähemalt.
                  sigpic

Kommentaar

ahjaa, mina pole väitnudki, et keegi kusagil paberil on jube tugev ja võidab, lihtsalt yritan mõnede härrade silmi avada ... nimed ei maksa ..

Kommentaar

Algselt postitas Tanel

Ma ütlesin juba eelmise hooaja lõppus, et vean ka uuel hooajal.

Aga igatahes, ütleks praegu, et paberil paistab kõige tugevam Juventus, kuid vahe Interi ja Milaniga on suhteliselt väikene.
                      kas tegemist on peldikupaberiga? kas seda on juba kasutatud?
                      jokers to the right
                      clowns to the left of me

Kommentaar

Algselt postitas mr.eyebrow

Algselt postitas Tanel

Ma ütlesin juba eelmise hooaja lõppus, et vean ka uuel hooajal.

Aga igatahes, ütleks praegu, et paberil paistab kõige tugevam Juventus, kuid vahe Interi ja Milaniga on suhteliselt väikene.
                        kas tegemist on peldikupaberiga? kas seda on juba kasutatud?
                        Jap, mul juba teine rull läheb. Selline Calcio Italia peldikupaber. Igal klubil oma rull. Interi omad hoian alles. Juventuse ja Milani omasi kasutan siis, kui kõht lahti on.
                        sigpic

Kommentaar

Algselt postitas pillureinger

alex-treze on ründepaar
                          tegelikult oli zlatan eelmise hooaja parim mängija juves. del piero võiks olla trezeguet asemel.

Kommentaar

Hetkel ongi Del Piero Trezegueti asemel kuna viimasel on vigastus.Aga Capello väidab, et võistkonnas oleksid niivõi teisiti muudatused toimunud

Kommentaar

Juventuse ründepaar: Zlatan ja Del Piero on minu jaoks kõige sümpaatsem. Trezeguet on loomulikult maailmaklassiga mängija, kuid vigastused on kerged tulema. Hea näitena võib tuua hetkeolukorda, kus prantslane on taas vigastatud. Samuti piinavad pisivigastused tihtipeale ka Del Pierot, Zlataniga probleeme pole selles valdkonnas veel olnud. Tvui, tvui, tvui ja, et ei tuleks kah. Ühesõnaga: Mutu ja Zala head vahetusmehed, Alex ja Zlatan ründes algkoosseisus, Trezeguetile head paranemist!

Kommentaar

See artikkel sobib siia teemasse päris hästi. Päris julged ennustused peaks ütlema.

Kommentaar

Working...
                                X