Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Hooaeg 05/06 - kolme gigandi võitlus?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Hooaeg 05/06 - kolme gigandi võitlus?\'

Algselt postitas Jasper

Muuseas kuskilt lugesin, et Napoli on naasemas Serie A-sse.
    Seda ma nüüd ei leidnud kust ma sellist asja lugesin. On nad ju Serie C-s. Narkootikume ei tarbi ja eilne \"Fear and Loathing in Las Vegas\" jäi ka vahele. Müstika.

Aga jah Serie B-d algul ülekaalukalt calitsenud Mantova on praeguseks liidrist Atalantast juba 10 punni maas ja neljandal kohal. Atalanta on muuseas võistkond keda mina kõige rohkem tahaks Serie A-s näha kuna see ju tuntud oma noorteakadeemia poolest.
    jokers to the right
    clowns to the left of me

Kommentaar

Algselt postitas Jasper
      Seda ma nüüd ei leidnud kust ma sellist asja lugesin. On nad ju Serie C-s. Narkootikume ei tarbi ja eilne \"Fear and Loathing in Las Vegas\" jäi ka vahele. Müstika.
      Ega Serie C-st A-sse ju väga pikk maa pole. Nad on praegu üsna ülekaalukalt C1 liidrid (10 punni vahet teise koha tiimiga), mistõttu suure tõenäosusega järgmisel hooajal Serie B-s ning sealt kõrgseltskonda ju ainult veel üks samm.
      May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Mul jäi veel see mainimata, et Chimenti on Cagliaris minu subjektiivse hinnangu järgi väga hästi mänginud. Milani vastu oli hea ma mäletan ja nüüd ka avaldati kiitust Juve mängu järel. Mingites mängudes säras veel mingi kõhutunde järgi.
        jokers to the right
        clowns to the left of me

Kommentaar

Napoli läheb Serie B\'sse, mitte A\'sse. Eile vist kindlustati Serie C1\'e võit ära. Igatahes väga tore nähtus, kuigi linnake ise pole just eriti populaarne. :P

Mängijatega ei tohiks neil puudust tulla, kui raha vaja kulutada. Paolo Cannavaro vist läheb/võib tahab minna tagasi Napolisse ning Mauro Esposito on ka soovi avaldanud jne. Eks neid Napoli vutistaare, kes Maradona ajal kuskil 12 jne aastased olid, on palju.
          sigpic

Kommentaar

Flachi ja Volpi pikendasid Sampaga lepinguid 2008-ni. Tore iseensest.
            Ja Juventuse aktsia langeb
            jokers to the right
            clowns to the left of me

Kommentaar

Coppa streami tahaks kui kellelgi on? Soovitavalt sopcast.
              jokers to the right
              clowns to the left of me

Kommentaar

Algselt postitas Jasper

Mis seda Mickey Mouse cup\'i ikka vaadata?

Igatahes, Coppa Italia kuningas Mancini on juba peaaegu oma järjekordse medali kätte saanud.
                sigpic

Kommentaar

Algselt postitas Tanel

Algselt postitas Jasper

Mis seda Mickey Mouse cup\'i ikka vaadata?

Igatahes, Coppa Italia kuningas Mancini on juba peaaegu oma järjekordse medali kätte saanud.
                  Totti nagu ohustas tagasi tulla. Oleks silma peale visanud. Ja kui nüüd ausalt tunnistada siis Mancini mäng on ka nauditav. See Brasiilia oma siis.
                  jokers to the right
                  clowns to the left of me

Kommentaar

Hooaeg leiab oma lõpu siis täna. Või vähemasti palliplatsil. Reggina-Juve kohtuvad siis Baris(Reggina kodumäng suunati neutraalsele pinnale ultrate tõttu). Igasugunegi kohtuniku viga seal võib põhjustada uskumatu skandaali, seega on isegi tõenäoline(minu arust), et vilemehed hoiavad kergelt joont Reggina kasuks. Milan ja Roma samal ajal vajavad mõlemad võitu ja kohtuvad San Sirol. Mängule lisab vürtsi loomulikult ultrate tegevus, kuna teada on, et Sheva \"võib\" lahkuda Milanist ja kuna ka Milan on uurimise all. Bännerite sõda tuleb muidugi üle kogu Itaalia, kuna ultrad on suhteliselt pahased arusaadavalt. Terve hooaja on neid süüdistatud mänguilu rikkumises ja võideldud nende vastu samalajal kui kogu liiga tundub olevat ussitanud.
                    jokers to the right
                    clowns to the left of me

Kommentaar

Working...
                    X