Vastus teemale \'Christian Vieri\'
World Cup 1998 - Vieri 5(lisaks lõi ka pendla ära prantsusmaaga heideldes, erinevalt Di Biagiost ja Albertinist), R. Baggio 2, Luigi Di Biagio 1
European Cup 2000 - Totti 2, Pippo 2, Conte 1, Fiore 1, Di Biagio 1, Del Piero 1, Delvechhio 1
World Cup 2002 - Vieri 4, Del Pireo 1
European Cup 2004 - Cassano 2, Perotta 1
Sõimake palju tahate, härra on oma panuse MMidel andnud. Get al life, have a little respect.
Mina talle kohta ei nõua ja austan peatreeneri otsust.
World Cup 1998 - Vieri 5(lisaks lõi ka pendla ära prantsusmaaga heideldes, erinevalt Di Biagiost ja Albertinist), R. Baggio 2, Luigi Di Biagio 1
European Cup 2000 - Totti 2, Pippo 2, Conte 1, Fiore 1, Di Biagio 1, Del Piero 1, Delvechhio 1
World Cup 2002 - Vieri 4, Del Pireo 1
European Cup 2004 - Cassano 2, Perotta 1
Sõimake palju tahate, härra on oma panuse MMidel andnud. Get al life, have a little respect.
Mina talle kohta ei nõua ja austan peatreeneri otsust.
Kui selle tulemusena aga meeskond väravaid lööb, siis on ju ta ikka vajalik, eksole.
) Kasutades seda teab treener, et Itaalias järgneb sellele fännide poolne geeniuseks või idioodiks tembeldamine. Lippi Vieriga sai siis minu poolt negatiivse hinnangu. Kogemusi ei pidanud vettpidavaks väiteks kuna Cassano esitus EM-il näitas, et Itaalia mängumehed võivad karastuda ka Milano ja Rooma derbydes ja tiitliheitluses.
Kommentaar