Tartus näitab Illegaardis. Keegi?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Itaalia jalgpall telekas, pubis ja internetis
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Mis saab siis Tanel? On vaatamine või ei?Algselt postitas Tanel Vaata postitustPühapäeval on derbi.So self aware so full of shit
Kommentaar
-
No ma vaatan kindlasti. Kus, seda saab veel paika panna. Dubliner (ehk) v Murphy nt. Arvestades, et Murphys on pühapäeval karaoke jälle kindlasti + seal on sitem toit, siis ma eelistaks dublineri.Algselt postitas Francesco Vaata postitustMis saab siis Tanel? On vaatamine või ei?sigpic
Kommentaar
-
1. Kus on Dubliner?Algselt postitas Tanel Vaata postitustNo ma vaatan kindlasti. Kus, seda saab veel paika panna. Dubliner (ehk) v Murphy nt. Arvestades, et Murphys on pühapäeval karaoke jälle kindlasti + seal on sitem toit, siis ma eelistaks dublineri.
2. Karaoke on pull ju.
3. Söö enne kõht täis.So self aware so full of shit
Kommentaar
-
Poolel teel Kuku klubist Valli baari minnes.Algselt postitas Francesco Vaata postitust1. Kus on Dubliner?
Kommentaar
-
Uue maailma Grossi pood jääb lähedale?Algselt postitas eika Vaata postitustPoolel teel Kuku klubist Valli baari minnes.So self aware so full of shit
Kommentaar
-
Peremehe luba vaja? Viimati ma sain aru et sa kiibistatud, pole ju nagu probleemi.Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitusthöhöhööh
Jasper?So self aware so full of shit
Kommentaar
-
väikese jalutuskäigu kaugusel. Seega asukoht pole suur argument. Ei luba et tulen, aga võimalik.Algselt postitas Ericc Vaata postitustNo ma olen ka tulija, aga Dubliner on mulle halvemas kohas kui Murphy.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar