Algselt postitas Tofoa
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Napoli
Collapse
X
-
Väidetavalt olla Gianello 2009/10 hooajal üritanud fix'ida mängu Sampdoria vastu (Napoli kaotas 0-1) ja Cannavaro ja Grava süüdi selles, et kitse ei pannud.
-
Selle hooaja Laziol pole midagi viga. Mänguliselt on ka vaadatavateks muututud tänu Petkovicile. Kui nad suudaks tiimi veidi väiksemaks teha (palju mõttetuid palgasööjaid on seal), siis nad võiks üsna tugeva tuumiku ehitada olemasolevate finantsvõimega.
Leave a comment:
-
Ei tea mida siin nii väga facepalmida on? Ilmselgelt mänguliselt kõige stabiilsem meeskond liigas (Rubentuse järel) viimased hooajad
Leave a comment:
-
ja hetkeseisuga kukuti tabelis hoobilt Lazio* ja Viola seljataha. Samas arvestades teisi kohtukeisse, siis -2 muutub järgnevates kohtutasandites -1ks või rahatrahviks.Algselt postitas ametlikThe betting match fixing investigation has seen Napoli docked two points, while Paolo Cannavaro and GianlucaGrava have been banned for six months.
* Lazio hetkel CLkohal
Leave a comment:
-
LOL @ Napoli. Kahju, et ma esimest poolaega ainult vaadata viitsisin..
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
Rioma täielik black ja tsirkus sundis mind kommenteerima, AGA kas tõesti pean veel ühe kommi juurde viskama.....LOLZZZZZ napoli merda.......naer ma ütlen naer.......
Leave a comment:
-
Üldse ikka õnne polnud, olime kindlalt parem pool aga 0 punkti on tõsiasi
Leave a comment:
-
Pole lihtsalt muude tippliigade kohta nagu midagi sellist väga kuulnud. Võib-olla tõesti pole karistatav või lahendatakse asi knniste uste taga ära.
Leave a comment:
-
Samas. Kas ka mujal liigades on "failing to tell the authorities about a proposed fix" karistatav miinuspunktidega ja kas sellised asjad üldse tuuakse avalikkusele välja ja kas neid uuritakse? Ma kahtlen, et muud Lõuna-Euroopa liigad nüüd nii märgatavalt "puhtamad" on.Algselt postitas Solfice Vaata postitustKahju, et selline susserdamine ikka veel käib, aga see on vist Itaalia jalgpalli eripära.
Et ma selles osas veidi cannumaniga ühes paadis. Itaalias on asjad küll nihkes, aga ma kahtlen, et teised liigad nii veatud on, kui tundub.
Leave a comment:
-
Ikka veel? Seal on kirjas et 2010a. Aga noh käib küll ikka veel, tõsi.
Itaalia jalgpalli eripära? See et Itaalias asjaga tegeletakse ja asju välja tuleb, ei tähenda et mujal kõik korras oleks. Aasia kihlveorahad liiguvad nii premmi kui bundesliiga mängudele täpselt samamoodi.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: