Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Napoli

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• count
    replied
    Ja nüüd ongi olukord, kus meistrite liiga veerandfinaalides on ainuke meeskond keda kannatab jälgida Benfica ja ülejäänud võiks kõik prügikasti valada. Barca on ilmselge võitja ja kellegist teisest vastast pole. APOEL saab kohe ämbri sõnnikut kaela, Marseille vägistatakse elusalt, Milani tase eurooopas on kergelt öeldes nutune, Real Madrid saab Barcalt igakell ja iga ilmaga, Chelsea ei suuda ju ometi meistriks daivida, Bayern võit oleks Itaalia jaoks surm - ühesõnaga kõige sümpaatsem klubi on väljas ja edasi on mõtekam pilgud Euroopa Liiga , Udinese ja Di Natale peale pöörata

Leave a comment:

• ROMELU LUKAKU
    replied
    Algselt postitas karl91 Vaata postitust
    Ma pakun et te ei sa edasi järgmises voorus ja kuna chelsea on üks igavaim klubi maailmas, siis väga ei tahaks igavat finaal matši.
    Sellise mänguga, nagu täna näidati me võime võita kõiki. Ainult Barca vbla natuke raskeks saab olema. Real on hetkel sitt ja Milan sammuti. Bayern on ka suht ohtlik vastane.

Leave a comment:

• karl91
    replied
    Algselt postitas ROMELU LUKAKU Vaata postitust
    noh kus on need Napoli fännid siis? Seeria A on sitt, järgmises voorus ka Milan lõpetab oma teekonna CLis
    Ma pakun et te ei sa edasi järgmises voorus ja kuna chelsea on üks igavaim klubi maailmas, siis väga ei tahaks igavat finaal matši.

Leave a comment:

• Bart
    replied
    noh kus on need Napoli fännid siis? Seeria A on sitt, järgmises voorus ka Milan lõpetab oma teekonna CLis
    Naera aga. Tahaks näha mida te siis teete kui välja kukute. Ükskõik kui kaugele te ei läheks, seda te nkn ei võida.

Leave a comment:

• fruit
    replied
    ja EPL on parim liiga Euroopas eksju?

Leave a comment:

• ROMELU LUKAKU
    replied

Leave a comment:

• Bart
    replied
    Läks seekord siis nii. Ehk õnnestub sel hooajal kuidagi see 3. koht endale saada Serie As, et ka järgmisel hooajal saaks mängida CLis.

Ning selle Tim Cupi vms sellle nimi on, võiks ka kinni panna. Enne tuleb seal muidugi finaali saada..

Leave a comment:

• fruit
    replied
    Algselt postitas kaitz Vaata postitust
    ma nii loodan,et makaronid koju,saab veel on aega selleks.
    Mis siis Itaalia jalgpallil viga on?

Leave a comment:

• kaitz
    replied
    Makronid kojuuuuuuuuuuuuuuuuuu,kuigi 15 min ees ja piisdab ühes kobinast teil

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    Algselt postitas Maarek Vaata postitust
    Ca veerand tundi oli mängitud ja pealelöögid 6(3) Napolil ja 2(1) Chelseal. Alates Chelsea väravast said kodused hoo üles, aga lõpupoole hakkas ka Napoli looma, seega 0 väike liialdus.

Nüüd seis 2-0 ja Cavani, Lazzari ja Hamsik peavad jalad p*rse alt välja võtma, et siit midagi luua.
    Kuidas mehel Fiorentinas läheb?

Leave a comment:

• ericbana
    replied
    Põhjus lihtne ei seedi Itaalia jalgpalli
    Napoli ju see klubi, mis kõigile meeldib

Leave a comment:

• kaitz
    replied
    Algselt postitas ericbana Vaata postitust
    ma ei mõista, kuidas siin paaris üldse Chelsea poolt saab olla.
    Põhjus lihtne ei seedi Itaalia jalgpalli

Leave a comment:

• ericbana
    replied
    ma ei mõista, kuidas siin paaris üldse Chelsea poolt saab olla.

Leave a comment:

• count
    replied
    F U nazi saast!

Leave a comment:

• kaitz
    replied

Leave a comment:

Working...
X