Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Napoli

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas mazz Vaata postitust

Parem meeskond võitis ja Juventus oli masendav, aga Napoli oli Juve jaoks kõige raskem koht juba siis, kui nad veel Itaaliat valitsesid. Seda enam praegu - viimati tuldi Napolist ilma kaotuseta tagasi 2019. aasta märtsis, pärast mida on kirjas kaheksa kaotust järjest...

Aga viimase lausega nõus ei taha olla, Spalletti käe all on ikkagi selge edasiminek toimunud ja kui täna oleks kuidagi viik välja kobistatud, siis oleks julgenud veel isegi scudettost unistada.
    Ma hindan Spallettit treenerina väga, ma pigem tahaks et ta oleks ikka Napolis. Eks Juventus päris noor tiim praegu, selles mängu oli mingi 2 või kolm aastat vahe pluss meil pingilt tulid Spinazzola ja Politano.

Uue aasta transferijutte käib juba, väidetavalt me tahame Mainoo laenule võtta. Unitedi rehab projekt on hästi minemas ja ma täitsa näen teda meil esinemas. Samas meil keskväljal on juba palju mängijaid, ta sobiks kuuks ajaks katsetuseks kui Zambo on eemal. Samas meil on veel ostuoptsiooniga Elmas kes armastab klubi kõvasti ja ma usun et ta võetakse ka tagasi. Valikud on rasked

Kommentaar

Hilja kirjutan aga nii ei saa, täiesti kräpp meie poolt jälle meistrite liigas, tundub et Conte tõesti vihkab seda sarja. Teine värav mis benficale andsime oli ka selline ebaõnnelik ja oleks saanud äkki Vanja tõrjuda. Varsti vist peab edasipääsulootusi kustutama hakkama. Kuradi Karabahh on meist ees. Täna kohe hilislõunal ees ootamas Udinese, KDB, Anguissa ja Gilmour ikka väljas. Ehk siis arvatavasti näeb jälle McTomi ja Elmase duot keskel. Pulli saab

Kommentaar

Neres tassis Copa's rõvedalt.

Kommentaar

Working...
        X