Algselt postitas eika
Vaata postitust
Minu poindi tõestamiseks, et Napoli kaitsjad on indivuaalselt ülisitad, tasub vaadata kasvõi eelmise hooaja Meistrite liiga mänge eesotsas Stamford Bridge'i krahhiga. Seal langes meeste õlule veidi rohkem indivuaalset vastutust ja idiootset kaitsmist jagus pea igasse mänge.
Samas Serie A-ga ja kontrarünnakutel baseeruva mänguga seoses usun ma mingil määral, et Napoli ebakindluse taga on ehk isegi suuremaks põhjuseks Mazzarri, kes on inglisekeelset väljendit eestistades stsenaariumi ära kaotanud. Uusi ideid tal ei teki ning seda ilmestab fakt, kui palju ta viimase paari hooaja jooksul on staadionilt minema saadetud. Tema hea töö on aidanud Napoli sinna, kus nad on, aga temas ei õhka seda aurat, et ta suudaks Napolit kaugemale viia ning see iganädalane frustratsioon mitte millegi üle demonstreerib seda. Ehk üritab ta teadlikult tähelepanu endalt eemale viia?
l`edit
Ahjaa. Ja mulle näiteks siiani ei mahu pähe, kuidas saab tiitliheitluses olla tiim, mille poolkaitse moodustavad Zanetti-Munnigay-Cambiasso-Guarin-Nagatomo.
Muidugi reaalsus on see, et kui Napoli kaitset tabeli keskmiku vääriliseks nimetada, siis Serie A-s praktiliselt puuduvad need kaitseliinid, mis ei ole individuaalselt umbes samal tasemel Cagliaridega. Inter ja Juve on ainsad, kelle puhul võib seda väita. Kolmanda on Fiorentinal potentsiaali kui ka materjali veidi rohkem. Ülejäänud paremate kaitseliinidega tiimide puhul on tegu kas üsna kompaktse meeskonnaga, kus on üks-kaks säravamat mängijat (näited: Torino, Ogbonna; Napoli, Campagnaro).
Edit: Mis vett peale tõmbamas. Lihtsalt kinnitamas asjaolu, et Napoli puhul on taas selgeks saams see, et neis jääb midagi puudu, mis lubaks neil tiitlit võita või isegi hooaja lõpus konkurentsis püsida. Ütleks, et nad on praeguse seisuga Itaalia Arsenal. Võivad kohati väga heasse hoogu sattuda, aga siis löövad jälle mingid kroonilised hädad üles.
Mazzarri kohta: ei väida, et Napoli teda vallandama peaks. See oleks idiootne. Pole kedagi asemele võtta. Aga kui oleksin Napoli boss, siis ma hoiaks silmad lahti ning kui tekib võimalus palgata mõni märkimisväärne, paljulubav treener, tuleks see ära teha.
Kommentaar