Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Pole ammu ikka nii rollercoaster jalkaõhtuga olnud. Vaatasin ise Napoli mängu ning juba enne oli selline tunne, et Parma, kes ju mingi kõigilt punkte võtnud praegu, käest ei saa midagi. Ja siis ei aidanud kuidagi see, et ründetöö on ikka suht mannetu. Anguissa postilöök oli üliilus, aga noh oleks võind sisse ka minna. Ja siis veel otsa Politano ja McTominay lattilöök. Stressitase oli ikka laes ja käed juustes. Viimase 15 minuti jooksul juba mõtlesin, et ongi kõik ... jälle jääb nii-niii natuke Scudettost puudu, aga siis tuli uudis, et Lazio lõi tagasi ühe. Lülitasin siis end selle mängu peale üle ning nägin, et tõesti tuli ära! Muidugi anti seal veel 7 lisaminutit ning ma ei tea, mis kuradi strateegiat Lazio kasutas, aga kaitsetööd ei viitsinud nad üldse teha - iga rünnakuga pidin hinge kinni hoidma. Arnautovic lõi korra paari meetri kauguselt pallist mööda (Lautaro oleks kindlalt sisse löönud) ja siis mingi 90+8 peal tuli veel see suluseisust löödud värav, mille peale oli selline tunne, et hakka või nutma. Õnneks jah oli sulukas ikkagi. Lõpuks kui see vile kõlas läks rusikas taeva poole ning siis sain teada, et Napoli sai peaaegu penalti ka, kuid tähtis oli see, et tuli vähemalt viigipunkt.
Igatahes mul on endiselt selline tunne, et Napoli suudab Cagliari vastu tiitli maha mängida. Ma olen reaalselt üllatunud, et Inter nii palju komistab ja nii palju võimalusi meile annab, kuid jah eks neil ka CL ja Coppa Italia (oli) kõrval. Näpud risti, pöidlad pihku ning loodame, et Scudetto läheb jälle Lõuna-Itaaliasse. (ptuiptuiptui)
Pidu tuleb vinge, juba mängu ajal oli Plebiscito väljakul kümneid tuhandeid. Nagu uut aastat võteaks vastu. Ülekandes oli näha kuidas toss ja püro oli üle linna. Loodan väga et Conte jääb ja jõuab nõule ADLiga.
Võimas ja vägev! Ongi Scudetto teist korda kolme aasta sees kodus! Jah, ma ütleks, et see hooaeg lihtsalt oli õnne, et polnud ühtegi nõnda tugevat tiimi (või siis lihtsalt Interil polnud õnne), kuid tiitel on tiitel. Viimati saadi nii väheste punktidega esikoht kätte 2011. Aga jah, McTominay värav oli ikka super ning üldse mees ropult ületanud neid ootusi, mis ma talle esialgu panin. Lukakult ka nii Lukakulik värav (kobin puude, kuidagi atškoo ning siis ilusti-täpselt allanurka). Tõesti tore oli näha, et kõigile läks see tiitel nii hinge, kuna kõik ikka tähistasid pisarsilmil seda. Teeb endal ka ikka tuju heaks. Vaatasin ise mängu sõbraga pubist ja oli päris naljakas reageerida väravatele nii, et kõik teised vaatasid segaduses näoga meie poole, et mis lahti.
Ja kui tegu oli tõesti Anguissa ja/või Lobotka viimase mänguga, siis neid ma jään ikka igatsema. Hetkel vist mu kaks lemmikmängijat klubis. Anguissa särk ka olemas. Tuletab meelde, et peaks nüüd jälle kellegi särgikese ostma, kuna noh, tiitel. Ostan vist oma kollase ja valge kõrvale nüüd ka sinise, kuid kelle nimega võtta, ei oskagi öelda. De Bruyne potentsiaalse tuleku üle olen küll põnevil, Grealishit nii väga ei oota.
Samas Conte track record on selline, et väga vabalt võib järgmine hooaeg keset hooaega püssi põõsasse visata.
Loodetavasti CLis läheb hästi muidu võib vist juhtuda tõesti.
Osimhen lõi oma viimase värava see hooaeg Galatasaray ridades, kokku siis 41 mängu ja 37 väravat liiga, karika ja euroopa liiga peale. Loodetavasti saab heaks rahaks teha. Miskipärast on Höjlundit seostatud meiega mingis trade diilis aga ei usu et see juhtub, ning kui Garnacho peaks tulema siis eraldi transferina.
Seostatud meid veel siis Nusaga (ääreründajaid vaja juurde, praegused peale Nerese pole ikkagi tiitliklass) ja Yunus Musahga kellega peaks juba diil olema. See Musahi toomine tundub veider, sest Anguissa/Lobotka lahkumisest pole uudiseid veel tulnud, äkki Conte tahab lihtsalt arendama hakata teda. Iseenesest noor mängija pingilegi on hea kellel nii palju kogemust juba, vaja mõelda just tiimi sügavusele nüüd CLi tõttu. Eelmine hooaeg näitas et pink on räbal.
Ma arvan et me tahaks veel ründes tehinguid teha aga Osimheni raha vaja kontole ja praegu ta ütles ei isegi Saudi palgale. Tundub et tiim pole oluline talle isegi, lihtsalt tahab Ronaldo palka.
Mertens lõpetab karjääri, ütles et viimase mängu tahab teha Hamšikuga, nende showmatch toimub juulis Bratislavas. Väravalööjate edetabeli tipus Napoli eest ja arvatavasti jääb sinna ka väga väga pikaks. Tiim on ikka kõvasti muutunud covidi karikavõidustki saati. Nüüd siis tahetakse tuua Nunez et 352te edasi mängida ja Osimhen välja vahetada, nooremat ründajat oleks vaja aga mul pole palju usku Darwinisse, huvitav on teda vaadata aga pole eriti produktiivne. Darwin on samas väga kiire ja seda omadust on meil vaja tiimi, hetkel kes pallide järgi tuhhiga jooksevad on pigem ainult Neres ja Anguissa. Osimheni ja Kvara ajaga võrreldes on mängupilt tunduvalt aeglasemaks läinud
Kommentaar