Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Napoli

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Reina Vaata postitust
    Mertens lõpetab karjääri, ütles et viimase mängu tahab teha Hamšikuga, nende showmatch toimub juulis Bratislavas. Väravalööjate edetabeli tipus Napoli eest ja arvatavasti jääb sinna ka väga väga pikaks. Tiim on ikka kõvasti muutunud covidi karikavõidustki saati. Nüüd siis tahetakse tuua Nunez et 352te edasi mängida ja Osimhen välja vahetada, nooremat ründajat oleks vaja aga mul pole palju usku Darwinisse, huvitav on teda vaadata aga pole eriti produktiivne. Darwin on samas väga kiire ja seda omadust on meil vaja tiimi, hetkel kes pallide järgi tuhhiga jooksevad on pigem ainult Neres ja Anguissa. Osimheni ja Kvara ajaga võrreldes on mängupilt tunduvalt aeglasemaks läinud
    Kuidas see KDB ja McTominay ühte keskvälja suudetakse mahutada? Okei on 3-ne keskväli, kes see kolmas siis, Anguissa?

Kommentaar

Algselt postitas JuriM Vaata postitust

Kuidas see KDB ja McTominay ühte keskvälja suudetakse mahutada? Okei on 3-ne keskväli, kes see kolmas siis, Anguissa?
      Hetkel vähemalt tundub et Lobotka jääb ja Anguissa läheb. Kui Lobotka ära võtta muutuks keskväli liiga ründavaks, ta on hea sügaval ja teeb vaheltlõikeid. De Bruynet sinna rolli ei pane nii et ma arvan et McT, De Bruyne, Lobotka keskväli on soliidne järgmiseks hooajaks. Kui 4231te mängiti siis oli Raspadori kümne peal, siin võidakse ka mingi vangerdus teha. Aga praegu siis Anguissa hinnatud ametlikult 30milku peale (natuke madal mu arust). Fenerbahce ja Besiktas on vist kosjas ja araablased ka.

Kommentaar

Algselt postitas Reina Vaata postitust

Hetkel vähemalt tundub et Lobotka jääb ja Anguissa läheb. Kui Lobotka ära võtta muutuks keskväli liiga ründavaks, ta on hea sügaval ja teeb vaheltlõikeid. De Bruynet sinna rolli ei pane nii et ma arvan et McT, De Bruyne, Lobotka keskväli on soliidne järgmiseks hooajaks. Kui 4231te mängiti siis oli Raspadori kümne peal, siin võidakse ka mingi vangerdus teha. Aga praegu siis Anguissa hinnatud ametlikult 30milku peale (natuke madal mu arust). Fenerbahce ja Besiktas on vist kosjas ja araablased ka.
        See kuidas sa seda kirjeldad oli just Mctominay suurim nõrkus meil - et 4-3-3 või 4-2-3-1 korral ei olnud tal eriti kohta kuskil, kui tal ei lastud olla see vaba kasti jooksev ründaja.

Kommentaar

Working...
        X