Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Serie A 2009/2010

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Tanel Vaata postitust
    Zlatani polnud blond vähemalt.

Aga see selleks.

Kopeerin vähe hokistiilis statistikat tänavusest hooajast:

Serie A, goals+assists

1. Di Natale 28 points (23 goals+5 assists)
    2. Milito 23 points (19 goals+ 4 assists)
    3. Miccoli 22 points (15 goals+7 assists)
    4. Ronaldinho 22 points (9 goals+ 13 assists)
    5. Matri 18 points (13 goals+ 5 assists)
    6. Barreto 16 points (12 goals+ 4 assists)
    7. Gilardino 16 points (15 goals+ 1 assist)
    8. Hamsik 16 points (12 goals+4 assists)
    9. Pazzini 16 points (14 goals + 2 assists)
    10. Vucinic 16 points (11 goals + 5 assists)
    11. Totti 15 points (10 goals+ 5 assists)
    12. Borriello 14 points (13 goals+ 1 assist)
    13. Cassano 14 points (7 goals + 7 assists)
    14. Cossu 14 points (2 goals+12 assists)
    15. Eto'o 14 points (11 goals+ 3 assists)
    16. Mascara 14 points (8 goals + 6 assists)
    17. Quagliarella 14 points (9 goals+ 5 assists)
    18. Adailton 13 points (10 goals+ 3 assists)
    19. Balotelli 13 points (8 goals + 5 assists)
    20. Floccari 13 points (10 goals+ 3 assists)
    21. Maccarone 13 points (11 goals+ 2 assists)
    22. Maicon 13 points (5 goals+8 assists)
    23. Di Vaio 12 points (9 goals+ 3 assists)
    24. Jovetic 12 points (6 goals + 6 assists)
    25. Pato 12 points (12 goals+ 0 assists)
    26. Diego 11 points (5 goals+ 6 assists)

Kommentaar

Goal.com pani kokku serie a eelmise suve 10 halvimat üleminekut:

10) Sergio Floccari ja Hernan Crespo (Genoa) .
      9) Klaas Jan Huntelaar (Milan)
      8) Eliseu (Lazio)
      7) Ricardo Quaresma (Inter)
      6) Cristiano Lucarelli (Livorno)
      5) Marco Amelia (Genoa)
      4) Oguchi Onyewu (Milan)
      3) Fabio Grosso (Juventus)
      2) Felipe Melo (Juventus)
      1) Diego (Juventus)

Nagu näha on 3 "parimat" kohta hõivanud juventus.

Kommentaar

Esiteks: Normaalne jalgpallifänn hoiab goal.comist eemale nagu peaks ta ka hoidma häiretega Roma fännist (tervitaks siinkohal counti ). Vaadakem kasvõi seal samas olevat "jalgpallispetside" arvamust maailma viiest parimast üleminekust, kus on sees Serie A`s VÄGA keskpärane olev Sneijder.

Teiseks: Diego on esimene, sellal kui Huntelaar alles üheksas. Ahah. Diego on katastrofaalse Juventuses ainuke mängija, kes sellel hooajal on midagigi suutnud. Pole Diego süü, et Amauriboinikov ei suuda ühtegi palli võrku lüüa, Trezenogol, DP ja IQ on alatasa vigased, äärekaitsjad on flegmaatilised idioodid jne.

Kolmandaks: Melo järjepidev tampimine on minu silmis arusaamatu. Mees on Juventuse kümnetest poolkaitsjatest ainus, kes on terve olnud ja pole mehe mäng midagi nii hullu olnud. Võrreldes siis pidevalt vigaste ja vormist väljas olevate Sissoko, Marchisio, Camoranesi ja Poulseniga siis. See, et Ciro meest registana mängitas on sama idiootne, kui näiteks Hunterlaari mängitamine ääreründajana. Kui platsil on olnud 2 keskpoolkaitsjat (nt viimases mängus Cagliari vastu), siis on Melo pidevalt meeskonna ehk parim mängija olnud.

Neljandaks: Grosso oleks pidanud olema tabelis esimene ja Cannavaro (keda miskipärast pole üldse mainitud) teine.

Kommentaar

Üllatav, ma mõtlesin, et Goal on juventinide lemmiksait, kus "jumalad" Carlo Garganese ja Salvatore Landolina teevad väga erapooletudid arvamuslikke tekste , iseendast väga heal arvamusel olles, vb isegi "Serie A eksperdidele" vääriliselt

Kommentaar

eikale:

No seal tabelis arvestati vast ka tehingu rahalist poolt, mitte ainult mängija vormi.

Kommentaar

Sestap ma võrdlesingi Huntelaari ja Diegot. Mõlemal oli väga rasvane hinnalipik, kuid mänguliselt on Diego tegelikult parem olnud.

Üleüldse on see tabel paras pask. Amelia on viies, kuid vahetusdiilis teistpidi rännanud ja sama rängalt feilinud Rubinhot pole tabelis. Ja mida see Quaresma seal tabelis teeb, see ju sisuliselt väga ammune tehing. Ja vaevalt Livorno 34-aastasest Lucarellist enam päästjat ootas, vaid pigem toodi meeskonna vaat et ikoon klubisse tagasi.

Ja kus on Palacio, kes toodi (Genoa mõistes suure rahaga) Militod asendama? Kus näiteks pidulikult Udineses nr 9 särgi võtnud Corradi, kes on sama suur feil nagu Onyewu. Seda rida võiks jätkata pea lõputult.

Kommentaar

Lazio Eliseu ei saaks isegi Eesti Meistirliigas hakkama, aga Floccari liikus talvel pealinna ja on ennast uuesti leidnud.
                Daje!!!
                1.totti koondisesse.
                2.Money talks bullshit(totti) walks.
                3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
                "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Miccoli taaskord arhitekt Palermo jaoks. Lippi teab ilmselt väga hästi, et ta lüüakse risti, kui MM'il midagi ei tule, sest ta on küll ainus treener maailmas, kes seda meest kaasa ei võtaks.
                  sigpic

Kommentaar

Noh üldiselt ma olen juma leppinud sellega, et kolakat saadakse. Samas eks kui asi pihta hakkab, siis kerkivad ka minu ootused...

Me kõik teame ja näeme Cassano ja Miccoli talenti aga noh...

Ja samas mida aeg edasi, seda rohkem olen ma veendunud, et Di Natale, Pepe ja Cossu on head valikud. Ja lõppude lõpuks piisab kui 1-0 ka edasi kobistada...

Ehk on suvel jälle nii, et lõpuks peame tõdema, et Lippi teab? ja see ei pea üldse tähendama tiitlit või medalit.

Kommentaar

Pepe on Lippi armastatutest kõige jubedam. Täiesti suvaline mängija.

Eks Itaalia poolehoidjana loodan loomulikult, et edu saavutatakse, aga samas osa minust tahab näha suurt läbikukkumist, et Lippi saaks vajaliku peapesu. Peapesu ta ka saab, kui ebaõnnestumine tuleb - Itaalias on ju ammu selge olnud, et treenerit ei hinnata selle järgi, mida ta saavutanud on vaid selle järgi, mida ta viimati saavutas. Eks Lippi teab kogenud mehena loomulikult väga hästi, et tema reputatsioon on hetkel kaalul.
                      sigpic

Kommentaar

Mis sest peapesust kasu? me mõlemad ju teame, et pärast MM-i on ta pukist läinud.

Kommentaar

Lippi teab muidugi aga ikkagi, mis saab kui Itaalia jälle väravate löömisega hädas on? Miccoli väljajätmine oleks katastroof. Vaadake mõni Palermo mängu ära, mees on oma elu parimas vormis! Kui näiteks Camo võetakse kaasa vanade teenete eest Miccoli arvelt siis mina olen igas mängus Itaalia ''vastu''. Sünnipärastel itaallastel on ilmselt veidi raskem seda teha aga skandaalne juhtum igatahes. Tanel ütles hästi - mitte ükski teine treener ei jätaks teda oma koondisest välja

Kommentaar

Kui Lippi ei näinud temas piisavat väärtust Juve treenerina ning arvas ta hiljem koondise eesotsas esindusmeeskonnast välja pärast sõprusmängu Soomega (hoolimata löödud väravast), siis pole ju palju loota, et ta nüüd mõistuse pähe võtab ja ta koondisse kaasab.

Üldiselt pole ka erilist vahet, sest see koondis hävib MM'il temaga või temata.
                            May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Marek sa ju ikka tead, et mänguoskuse taha pole asi jäänud.

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
                                Marek sa ju ikka tead, et mänguoskuse taha pole asi jäänud.
                                Egas ma muidu poleks kasutanud väljendit "pole palju loota, et mõistuse pähe võtab"
                                May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Working...
                                X