Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Baggio! APPI! EIIII!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Baggio&Romario on mõlemad koos Klinsmanniga mu lemmikmängijad. Ja kui krt Trap ja Scolari keelduvad kahte esimest (viimane kahjuks juba karjääri lõpetanud koondisse võtmast, siis on küll kuri karjas. Sellises vanuses sellisel tasemel hiilata, nagu B&R seda teevad, on täielik ime.
    Jääme lootma parimat.
    Jääme lootma et kaks legendi saavad veel kogu maailmale näidata suvel, milleks nad veel võimelised on.
    http://www.facebook.com/TallinnaFcReaal

Kommentaar

, ületasin postitust tehes smiley limiidi . Proovin siis seekord vähemaga hakkama saada.

Trapi kohta ei tahagi kohe enam midagi kosta. Tekib küsimus, et kas ta oma elu pärast ei karda või?
      May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Lõik ühest artiklist, mille leidsin lehelt www.worldcuptimes.com

Italy gripped by "miracle" of Roberto Baggio.

'Baggiomania' is gripping the country with everyone from politicians and celebrities to current and former players and coaches expounding their views on whether the 'Divine Ponytail' should be given a chance to play in his fourth successive World Cup finals.

In the 48 hours since his stunning return to action, Baggio's popularity has been compared to Nelson Mandela and words such as "miracle", "resurrection" and "messiah" have been used to describe his rapid and successful recovery from a cruciate knee ligament injury.

The weekly magazine Guerin Sportivo featured a front cover on Tuesday with Baggio pictured in the shirts of the other 31 nations who will compete at the World Cup finals in South Korea and Japan.

"Trap, are we really sure that Italy still doesn't need him?" read the cover headline.

A group of conservative parliamentarians have asked Italy's minister of sport to put pressure on Trapattoni to take Baggio to the World Cup which starts on May 31.
        May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Ei noh kui enne olid Baggio ja Romario lood enam-vähem sarnased siis pärast Maareki eelnevalt toodud artikli lugemist on juhtumid täiesti identsed. Täpselt analoogse surve all Romario koondisesse kaasamiseks (alates kõiksugu endistest kuni suurte asjapulkadeni välja) on ka Brasiilias Scolari. Ja ka loo lõpp on selge - täpselt samuti nagu ei mahu Romario Brasiilia koondisesse ei mahu ka Baggio Trapattoni plaanidesse. Mida suurem surve seda väiksem tõenäosus...

Nüüd puudub veel kui Inglismaal puhkeb hüsteeria Sheareri kaasamiseks MM-le. Esimesed märgid sellest on juba õhus...

PS Minu arust peaksid MM-l mängima kõik kolm

Kommentaar

Originally posted by financier
            Ja ka loo lõpp on selge - täpselt samuti nagu ei mahu Romario Brasiilia koondisesse ei mahu ka Baggio Trapattoni plaanidesse. Mida suurem surve seda väiksem tõenäosus...

Nüüd puudub veel kui Inglismaal puhkeb hüsteeria Sheareri kaasamiseks MM-le. Esimesed märgid sellest on juba õhus...

PS Minu arust peaksid MM-l mängima kõik kolm
            Enamasti on siiski õigus peatreeneril ja mitte "asjatundjateśt" fännidel. Peatreener peab koostama koondise nii, et seal oleks võimalikult vähe sisemisi vastuolusid, et meeskond mängiks ühtsena. Vastupidiseid näiteid on küllaga. Näiteks Maradona 94.aasta MM-il - hüsteerilise surve tõttu võeti ta kaasa, aga tulemus oli katastroof. Vastupidi, Aime Jacquet 98. aasta MM-il Prantsuse pressi sõimust välja ei teinud ning viis oma ühtse tervikuna toiminud tiimi maailmameistritiitlini. Ei taha Shearerit, Baggiot ja Romariot ühte patta panna. Iga juhtum on erinev. Las treenerid otsustavad, nemad ju ka vastutavad.
            the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
            because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Originally posted by mcnamara

Näiteks Maradona 94.aasta MM-il - hüsteerilise surve tõttu võeti ta kaasa, aga tulemus oli katastroof
              Katastroofi põhjuseks oli tema nõrkus kokaiin vastu, mispärast ta MM-lt minema kihutati. Arvan, et kui poleks seda jama olnud, poleks ka Rumeeniale kaotatud, kuna viimased kasutasid täiel määral ära Maradona kaotusest tingitud löögi, millest Argentiina kuidagi ei suutnud toibuda.

Samas pole mul andmeid, et siinne seltskond millegi pahelisega silma oleks paistnud, mistõttu ei saa nende juhtumite vahel paralleeli a'la ega see fännidepoolne surve head kaasa too. Olen täiesti kindel, et need mehed annaksid meeskonnale kõvasti juurde.

Päris huvitav oleks tegelt teada, et kes siis Brasiilia eest väravaid hakkab lööma. Ega ometi Ronaldo . Ei suudetud väravaid lüüa valikturniiril, ei ole suudetud ka sõprusmängudes, mis siis veel finaalturniirist rääkida.

Kommentaar

Originally posted by Maarek
                Samas pole mul andmeid, et siinne seltskond millegi pahelisega silma oleks paistnud, mistõttu ei saa nende juhtumite vahel paralleeli a'la ega see fännidepoolne surve head kaasa too. Olen täiesti kindel, et need mehed annaksid meeskonnale kõvasti juurde.

Päris huvitav oleks tegelt teada, et kes siis Brasiilia eest väravaid hakkab lööma. Ega ometi Ronaldo . Ei suudetud väravaid lüüa valikturniiril, ei ole suudetud ka sõprusmängudes, mis siis veel finaalturniirist rääkida.
                Pahelisega ehk mitte - aga seesama Maradona näide nõuab paratamatult küsimuse esitamist: kas supertäht või meeskond? Alan Sheareri puhul näiteks meenub mulle ikka ja jälle EM2000. Shearer oli koondise kapten, kes tänu peatreener Keeganiga semutsemisele suutis mõjutada taktikalisi otsuseid. Vähemalt nii on väidetud. Tulemus on teada.
                Mul ei ole midagi nende meeste kaasamise vastu, aga ilmselt on see võimalik ainult juhul, kui nad on MM-il valmis üksnes meeskonna heaks tegutsema. Ja kui nad peatreeneritega mingil põhjusel läbi ei saa, võib see otustaval hetkel koondise mängu halvata.
                Brasiilia puhul ma aga arvan, et põlatud Ronaldo võib nii mõndagi meist üllatada. Igatahes on ta praegu päris heas vormis.
                the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Originally posted by mcnamara
                  Igatahes on ta praegu päris heas vormis.
                  Ja lahkus viimases liigamängus järjekordselt väljakult vigastuse tõttu. Tõsidus pole veel teada, aga ta on sellel aastal sisuliselt üle ühe mängu mingi jamaga kimpus olnud, seega ei usu, et MM-l ka mingit erilist tulemust tuleb, kuigi mul oleks hea meel küll, kui vend jälle säraks.

Kommentaar

Kipub juba omaette teemaks minema, aga konkreetsetel juhtudel ei ole selgelt probleemiks ka läbisaamine peatreeneriga. Romario korraldas näituseks mõni aeg tagasi pressikonverentsi, kus poetas pisaraid ning kinnitas, et temaga ei tule probleeme ei Scolaril ega meeskonnakaaslastel. Lasku tal ainult rahus jalgpalli mängida... Pole kuulnud ka Baggio ja Trapattoni vahelisest vastuseisust.

Jään ikkagi oma juurde - põhjused on nii öelda psühholoogilist laadi. Peatreener tõepoolest koostab meeskonna ja vastutab ainuisikuliselt. Ja kõiksugu tühikargajate arvamus tekitab ainult trotsi... Nii võib juhtuda, et treeneri liiga suur ego saab ka meeskonnale hukatuseks. Näiteid sellisest suhtumisest võib tuua väga palju. Newcastle pooldajana on hea näide onu Bobby eelne meeskond, kus eelmine treener Gullit jättis kõigest hoolimata Sheareri pingile... Lõpp on muidugi teada - Newcastle langes tabelis viimaseks ja Gullit sai kinga Võib juhtuda ka vastupidi - kasvõi mcnamara poolt mainitud prantsuse võit MM-l.

Lõppkokkuvõttes pole jalgpallkoondis mitte üksikute mängijate summa vaid sünergiline kombinatsioon, mis peaks kokku andma parema tulemuse kui lihtne liitmine. Nii et las treenerid ise otsustavad...

Kommentaar

Artur, geniaalselt öeldud, olen sinuga 100% samal arvamusel!

Kommentaar

No jah, tänane päev muidugi midagi head Bresciale ja Baggiole ei toonud, sest kaotati tiitlit ihkavale Juvele 5-0. Nagu ma aru olen saand, siis mängis Baggio ainult paarkümmend minutit ja ei saand õieti palli puutudagi selle ajaga. Aga üks ja VIIMANE mäng, mis otsustab ka Baggio saatuse arvatavasti, on ees. Kui Baggio teeb imet ja ta jääb silma kõigile 90 minutiga, siis rahva, manageride ja mängijate surve tõttu peaks ikka Trappatoni temaga arvestama. Ise usun, et see võimalus on väike, aga ma palvetan täiega, et nii juhtuks.

Kommentaar

Liiga super, et trappattoni nüüd nädalavahetus seda ütles, et hoiab Baggiol silma peal viimases mängus.

Kommentaar

Kahjuks see nii on jah, et Itaalial on hetkel palju häid ründajaid. Vieri ja Totti on kohe 199% Itaalia eesotsas. Arvatavasti jääb Totti ründajate taha ja siis Vieri kõrval koha vist tõesti hõivab Del Piero. Kui Totti puutub asendamatuks mängijaks, siis leian, et Del piero vahetus võiks Baggio küll olla, sest mäletavasti MM 98 sõi Baggio Del Piero välja esi 11-sest. Ja kui etteasted on head, siis miks mitte, et Del Piero pingile jääbki. Vieri asendus võib olla siis, kas imeväravavaistuga Montella või halvim olukordade ära situja Inzaghi. Kuigi Trappattoni ütles, et Delvecchio on kindlalt koondises, siis sellel sitakotil mina küll kohta ei näeks, no lõi EM finaalis värava, aga see hooaeg on ta ikka väga sitt olnud. Aga jah see väga suur spekulatsioon alles, kõigepealt peab Baggio koondisesse saama ja eks see pühapäev selle ka otsustab.

Kommentaar

Ma ennustan, et tuleval MM-il löövad Baggio ja Suker
                              ühepalju väravaid.

Kommentaar

Esmalt peab Baggio jah koondisse saama ning kui ta juba sinna on pääsenud, läheb jälle väljakule pääsemisega raskeks. Arvan, et algkoosseisus on ründajate poole pealt kindlasti Del Piero, sest sel hooajal on ta tõesti Juventuse särgis häid mänge teinud ja rohkelt ka väravaid löönud. On veel F. Inzaghi ( kui ta nii palju kogu aeg suluseisus ei istuks, oleks ok), Delvecchio, Montella ( on tõesti praegu AS Roma särgis supervormi tõusnud), Vieri. Nende hulgast selgub minu arvates teine mees Juve staari kõrvale.
                                Loodetavasti pääseb Baggio ikka esmalt koondisse...
                                jkes

Kommentaar

Working...
                                X